FórumÁltalánosMegéri Lord Jaraxxus?

Megéri Lord Jaraxxus?

0

Zs

Zs profilképe

2015.07.31 14:43

Nem sok legendary-t craftoltam eddig:Sylvanas,Grommash,Dr.boom,Tirion,Cenerius,Mal'Ganis vagyis hát sokat:D. De legtöbbel úgy vagyok ,hogy nem igazán érte meg pl.:Tirion, Grommash. Viszont most eléggé handlockra váltottam a témát, és nem tudom meg e érné kicraftolni Jaraxxust...szóval a kérdésem az lenne, hogy meg e éri? tényleg nagyon erős? Mal'ganis mellé beférne e még , ha handlock-ról van e szó? lényegében ennyi:D köszönöm a válaszokat.

#1

2015.07.31 17:45

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

A Leeroy nerf óta a legeredményesbb handlock paklik kivétel nélkül játszák Jaraxust, és nem is ok nélkül. Aggro és Control pakli ellen is a győzelmet jelentheti. Aggro ellen a sírból tudja visszahozni a hp-det (feltéve, hogy kihúzod valahogy a 9. körig). Control ellen pedig egy eltolt finisher. Legtöbb control meg tud oldani 4 óriást, 2 Draket sőt még Boom-ot, és Mal'Ganist is, viszont a konstans 6/6-okkal már nem tud mit kezdeni (egyszerűen nem lehet annyi leszedést belepakolni egy pakliba).

Jaraxxus legnagyobb hátránya (amellet, hogy a kijátszásával célszerű megvárni a Molten Gianteket), hogy az aggresszív midrage/tempo pakli ellen legtöbbször halott lap a kézben. Ellenük szinte soha nem lesz egy köröd Jaraxxusra, illetve ha mégis kiteszed a következő körben ugyanúgy meghalsz 15 hp-ről is. De úgy gondolom, hogy a handlocknál egyrészt belefér egy halott lap a kézben. Másrészt, ha játszol mellette Viodcallert, akkor még lehet belőle egy ingyenes 15 hp-s minionod, ami ügye pont ideális a tauntot adó lapjaidnak.

Egyszóval, ha a Voidcalleres, Mal'Ganis-os handlockot szeretnéd játszani, akkor szerintem Jaraxxus mindenképpen megéri a befektetést. Jelenleg egyértelműen ez a legjobb handlock, és egyenlőre úgy tűnik az új kieg sem fogja alapjaiban borítani a metát (bár még nagyon sok lapot nem mutattak be).

#2

2015.08.01 01:06

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

Az mellett, hogy vaskaktusz szépen kifejti a lap előnyeit, ezt még talán érdemes mérlegelni:

Te is írtad, hogy megbántál néhány legend craftot, a részletezésed alapján ezek class specifikus lapok. Ne felejtsd el, hogy Jaraxxus is class spcifikus, ha valamiért besokalsz a lockal, akkor ez is "feleslegessé" válhat számodra.

Továbbá pár hét, és lesz lehetőséged Tournamentes legendet gyártani. Az mellett, hogy nekem személyes kedvencem Jaraxxus, azt tanácsolom: várj, hátha előugrik valami számodra is kívánatos, jó esetben nem class specif legend.

#3

2015.08.01 08:46

Venefius profilképe

Venefius

Én csak azt nem értem, hogy Tirion és Grommash hogy a fenébe nem érte meg a craftot :)

Jaraxxus pedig nagyon jó lap, nem is kérdés...

#4

2015.08.02 14:26

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

A Craftolásról az a véleményem, főleg ha kasztspecifikus legndary-ra gondolok, csak abban az esetben craftolom ki, ha már minden lapom megvan az áhított paklihoz, (kaszthoz) mert szerintem egyébként nincs értelme, önmagában egy legendary sosem fogja  megnyerni a mecset. Véleményem szerint szinte minden lapot lehet valamennyire helyettesíteni egy másik lappal, persze nem állítom hogy ugyanazt a hatást fogja tudni. A végeredményt amit el szeretnénk érni azt kell szem előtt tartani. Mondjuk Jaraxxus - t nem lehet ilyen módon helyettesíteni. Azonban én is régóta játszom "Handlock" -al, teljesen egyetértek, (vaskaktusz és Miles Teg) hozzászólásával. Ha van felesleges dust-od akkor jó lehet, bár jön a kiegészítő és ki tudja milyen OP legendary lesz benne amely jobb megoldás lehet nála. Ha azonban azon az áron craftolod ki, hogy meglévő lapokat törsz be a gyűjteményedből, akkor semmiképpen sem javasolom, mert annyi pluszt nem fogsz tudni belőle kihozni amennyit beleáldozol.    

#5

2015.08.02 14:59

Zs profilképe

Zs

Igen igazatok van teljesen , és köszönöm a válaszokat.. viszont már kicraftoltam :D Sajnos tényleg azt tapasztaltam hogy nélküle nincs handlock...most már teljes a lista(bár pár jó lapot be kellett áldoznom), de jelenleg nem bánom:). Csak az a kérdés, hogy ebben a kieg-ben tényleg milyen lapok lesznek, szerintem nem fognak olyat is bele tenni amelyik mondjuk helyetesítené(handlock részről) viszont más választásom nem maradt jelenleg farmolom a goldot ezerrel , és remélem nem érnek meglepetések, és nem kell elfelejteni a handlock style-t teljesen:D 
Egyébként azért bántam meg pl.:Tiriont, mert személy szerint a control pala nem a kedvence,. és számomra unalmasá vált kb 230 csata után. Grommast is kb ez miatt (pedig jó lapok). 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás