FórumÁltalánosMi TÖRTÉNT A JÁTÉKKAL?

Mi TÖRTÉNT A JÁTÉKKAL?

1

?

? profilképe

2015.06.07 12:59

Kész vége kiakadtam, abszolút nem működik ez a játék itt a ranked meccsekre gondolok. Ebben a hónapban full nem lehet játszani az összes meccs kivétel nélkül játszhatatlan, teljesen mindegy mivel megyek be rámpás druid, handlock, BÁRMI rank 12 nél jobbat nem tudok össze hozni:D?? azért senki ne mondja nekem , hogy rossz szériám van , mert mindegyik meccsben MINDIG top deck-be kapja az ellenfél azt a lapot ami pont kell. 
Múlthónapban rank 2 -ben végeztem , nem vagyok kezdő játékos....de amikor a szaros mech mágus gyaláz le egymás után 5 -ször úgy, hogy megmozdulni nem tudok 10 dik körig normálisan az mi??? 
Azokkal a deck-el megyek amik teljesen ranked-ra vannak kiélezve....annyira nem érdekell , mert úgysem jutalmazza a játék a ranked helyezéseket. Csak egy csomó pénzt már ráköltöttem erre a szarra, és tényleg játszhatatlan. Nincs is kedvem belépni már.
Az érdekelne, hogy más találkozott e hasonló problémával, mert ez örület ami most van...
 

#1

2015.06.09 12:14

acidcow profilképe

acidcow (Golden Common)

BattleTag: acidcow#2769

Tapasztalt játékos

Hali!

Én eddig úgy voltam ezzel, hogy vannak napok, kb hetente 1-1, amikor tényleg játszhatatlan volt az egész. Ezt így tapasztaladból mondom, simán megesik az ilyen, és el is fogadtam, hogy a játék része. Egészen múlt hónapig, amikor is egy 2 hetes ilyen szériám volt. Dettó, mint nálad, teljesen mindegy volt, hogy milyen paklival játszom, akármi jöhetett szembe, megvert 6-10. körig, de úgy, hogy esélyem se volt. Perfekt curve, perfekt topdeckek egyfolytában, bármit kijátszottam, a megfelelő válasz vagy ott volt már eleve a kezében, vagy épp azt húzta fel. És akkor még nem is beszéltem az iszonyatos, elképesztő, hihetetlen RNG faktorrol, ami tényleg nagyon felb@ssza az ember agyát, mert ezt körbe se tudod játszani igazán. Ha 0,00001% esélye volt az ellenfélnek bármire is, tuti, hogy mindig bejött, nem viccelek, a boom botok belém mindig annyit sebeznek, meg oda, amennyi kell + perfekt Jugglerek, Imp-losion mindig 4et sebez, Ragnaros mindig azt lövi amit kell, Shredder-ből Millhouse-t vagy Succubbus-t dob neki, Sylvanas a legjobb lényt lopja el, persze nálam meg minden pont az ellenkezője volt. Meg ilyenek, hogy Patronnal az utolsó 4 lapom a 2 Patron meg a 2 Warsong Commander... vagy Freeze Mage-vel utolsó 5 lapban Alexstraza, 2 Frostbolt, 2 Ice Lance... És ez ment 2 héten keresztül minden áldott nap! :D Én is úgy voltam vele, hogy jólvan, kész, most hagytam abba ezt a játékot, de aztán persze nem bírtam ki. Azt tudom csak tanácsolni, hogy ha ilyen szériába botlasz, akkor nyomd ki inkább a picsába, játssz valami mással, esetleg Arénázz (bár az is nagyon fel tudja húzni az embert :D), ha tényleg nem bírod HS nélkül.

#2

2015.06.09 14:23

DawiD88 profilképe

DawiD88 (Golden Common)

BattleTag: DawiD88#2348

Közepes játékos

Vegyel par pakkot, utana jol jonnek a lapok egy darabig... :D de megnyugtato, hogy nem csak en szembesulok ezzel a problemaval.

#3

2015.06.11 12:57

Valaki talalkozott olyan hibaval hogy diszencsant utan a lap visszakerul a dust meg eltunik? Nalam kb ket honapja nem mukodik semmilyen platformon. Van otlete valakinek? Koszi!

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás