FórumÁltalánosMi történt Belezővel?

Mi történt Belezővel?

-2

noname22

noname22 profilképe

2015.11.23 15:44

Sziasztok, szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki szeretné tudni mi történt Belezőgéppel. Ma hazaértem és erre sehol semmi youtube törölve twitch szintúgy facebook privát... Lehetséges, hogy utolsó streamen mondott valamit de sajnos azt sem tudom megnézni mert nem mentette a twitch. Csak arra kérnék valakit hogy mondja el röviden a lényeget, mert Csabi az egyetlen ember akiért egyáltalán twitchet nézek. Köszönöm a válaszokat! :)

#1

2015.11.25 12:20

Feralheart profilképe

Feralheart (Golden Common)

BattleTag: Feralheart#2400

Keres: Tanítót

Egy pár facebook csoportban is felvetődött a téma.

Röviden (ahogy én hallottam): egy rossz hír miatt hamarabb abba kellett hagynia a streamelést és a vérpistikék rögtön elkezdtek any*zni a twitch cheten, és ezen kiakadt.

#2

2015.11.25 12:54

Orodreath profilképe

Orodreath (Golden Common)

BattleTag: Balu#2825

Azok után amit írkáltak neki, nem csodálom hogy elment a kedve az egésztől, és szerintem mindenkinek elment volna. Azt írta az utolsó bejegyzésébe facebookon hogy ha újra lesz kedve majd újra streamel, ez lehet sose lehet egyhónap múlva lehet egy hét múlva nemtudni. Állítsd be e-mail értesítésnek azt hogy kapj mailt hogy streamel és akkor tudni fogod mikor kezdi újra.

#3

2015.11.25 14:05

Hage profilképe

Hage (Tesztelő)

BattleTag: Hage#2792

Tapasztalt játékos

Én a Siti streamjén kérdeztem rá erre tegnap, ahol azt mondták nézzem vissza. Persze nem értettem mire céloztak, mert van aki nem archíválja a felvételeit. Na végül kiderült, hogy majd stream végén nézzem meg a felvételt. Azt meg nem tudtam mi az a VOD, így rákérdeztem emigyen:
"Nézd meg majd a VOD-on"
"Ezt el tudod mondani úgy is hogy megértsem?"
Na erre Siti felkapta a vizet, osztott a streamen hogy mekkora paraszt vagyok és mikor szóvátettem, hogy a hangsúly amivel parodizál az ő adaléke, meg hogy ő sérteget engem, erre kibannolt azzal a szöveggel, hogy: "Squink like a pig - permanent ban"
Semmi sértőt nem mondtam, kérdeztem egyet, majd szóltam, hogy ő sérteget engem. Röviden nem derült ki a történet, csak annyi hogy tudja, de nem akarta elmondani újra. Ma visszanéztem az elejét a streamnek, de abban meg nem volt ez benne. Gondolom kivágta vagy csak nem ott van ahova mondták hogy időben rögzítve lett. Ha nagy késztetést érzel rá, akkor nézegesd az archívumát.

#4

2015.11.25 20:49

Nekem nem fog hiányozni, húzza le magát a stílusával együtt.

#5

2015.11.25 20:59

Orodreath profilképe

Orodreath (Golden Common)

BattleTag: Balu#2825

Na igen pont ezek miatt rágott be, ha nemtetszik nemkell nézni, és nem odamenni trollkodni meg mindenhol beírni hogy neked nemtetszik a stílusa mert nemérdekel senkit, ráadásul ilyen minősíthetetlen módon.

#6

2015.11.26 01:18

Miles Teg profilképe

Miles Teg (Epic)

BattleTag: ddg#2463

Tapasztalt játékos

A közszereplésnek ára van, van aki ezt nem tuja megfizetni (én sem).

#7

2015.11.26 11:22

Hage profilképe

Hage (Tesztelő)

BattleTag: Hage#2792

Tapasztalt játékos

Ha szolgáltatsz tartalmat, akkor hozzá kell szokni, hogy valaki csak azért fogja leszólni, mert VAN. Ha vannak idegeid, akkor ezeket kizárod és mész tovább, ha nem akkor feladod. Nekem is több olyan tartalomszolgáltatásom volt, amit abbahagytam mert nem bírtam a konstans leszólást elviselni hosszútávon. Hiába van 3000 ember aki szereti amit csinálsz, ha 300 másik meg annak ad hangot, hogy szar vagy.

#8

2015.12.07 14:06

Kavinski profilképe

Kavinski

Nem az volt a baj, amit csinál(t), hanem az, ahogy. Ez egyéni vélemény, nem adok hangot neki mindenhol, nem jártam trollkodni a csatornájára, csak néha néztem, mikor épp nem volt más. És igen, ez az ember egy igazi tapló. Ez egy vélemény. Ha valakinek negatív véleménye van valakiről, akkor is lehet hangot adni neki, gondolom nem csak a pozitív véleményeknek. Vagy nem? Az meg, hogy ő ezt nem tudja elviselni, hogy nem mindenki nyalja a seggét, és nem mindenkinek tetszik ahogyan csinálja, akkor szevasz. Azért a trollkodást ne keverjük a negatív véleménynyilvánítással.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás