FórumÁltalánosMiért éppen a Hearthstone?

Miért éppen a Hearthstone?

0

Phixa (Free)

Phixa profilképe

BattleTag: #2214

Közepes játékos

Keres: Tanítót

2015.08.29 10:40

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy ki miért szereti a Hearthstone-t, milyen élményei vannak vele, szerzett- e új barátokat vele. 

Szóval, ha van valamilyen élményed amit szeretnél megosztani, akkor ez alá kommenteld!

 

Béke mindenkinek!

#1

2015.08.31 20:20

Például ezért (bár rögtön utána vesztettem):

Amúgy 7 Fireball-om volt, csak épp ellőttem kettőt. 

#2

2015.08.31 20:55

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Miért szeretem? Mindenféle kártyajátékot szeretek, miért pont ez lenne kivétel, .... mókás tud lenni ... szórakoztató egy játék. Online nyomod mindenféle arccal, van hogy nyersz van hogy veszítesz. Állandóan mozgásban tart, különféle paklikon agyalsz, kipróbálod ..majd rájössz mekkora fun ötleted van, de nem működik mert szinte sosem jön ki a kombó. Ezen kívül van egy gyűjteményed amely az idő haladtával egyre komolyabb. (anno MAGUS kártyával kezdtem a gyűjtögetős kártyajátékot) van is belőle egy kisebb gyűjteményem. Ha csak 5-6 perc szabadidőd van akkor is tudsz nyomni egy face huntát, más játékokal ellentétben, ahol mondjuk órákat kell eltöltened a monitor előtt, ha komolyabb sikert szeretnél elérni. (Kivéve persze a kockák akiknek a játék az életük, és mondjuk egy Diablo 3-at végigtol 3 óra alatt). A munkámból adódóan, elég stresszesek a munkanapjaim, és ez tökéletesen kikapcsol, azt hiszem ez a legfőbb ok amiért játszom ezt a játékot.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás