FórumÁltalánosMit érdemes betörni és mit érdemes craftolni?

Mit érdemes betörni és mit érdemes craftolni?

0

BigD (Common)

BigD profilképe

BattleTag: BigD#2717

Kezdő játékos

Keres: Tanítót

2017.05.30 14:52

Újabb kérdéssel fordulok hozzátok, goldlapokat szoktam betörni ha épp szükség van valamire, de szeretném célirányosabban használni a Dustomat, és hosszabb távon gondolkodni lapok terén. Tehát milyen alapvető Legendary lapokra érdemes gyüjteni a dustot amelyek több pakliban is megállják a helyüket, hasznosak tudnak lenni? Továbbá úgy általánosságban mik a tanácsok a Craft és a Betörés terén?

#1

2017.06.04 20:11

Zsee profilképe

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

Az kimaradt, hogy Standard vagy Wild, de gondolom standard, szóval a következőket tudom javasolni hosszú távra:

1. Nem törünk be semmit, csak ami kirotál. Elég rossz, amikor bejön egy új kiegészítő vagy valaki kitalálja a csodát, te meg betörted 400 dustért azt a 4 epicet ami kéne és jól kijöttél -1200-ba. Rotáció esetén ugye ez nem történik meg.

2. Soha nem legendary lapra gyűjtünk. Kezdők, de még nem kezdők is elkövetik ezt a hibát. Alapvetően PAKLIRA gyűjtjük a dustot. Kinézünk egy paklit, amit így szeretnénk tolni és azt lehetőleg egyben lecraftoljuk. Érdemes nem 12k dustos control paklikkal kezdeni ;) Legendary-t akkor craftolunk külön, ha az hiányzik egy paklihoz, vagy mondjuk alapvetően van 3 control paklink és szeretnénk bennük pl. az új Elise-t játszani, akkor így megéri. Klasszspecifikus legendary esetén kell jobban átgondolni, mert ugye ott korlátoltak a lehetőségek.

3. Új standard év, rotáció: Most az a helyzet, hogy a rotából kapott dustot kb. három részre kell osztani. Ugye ha elvered mind a 10-30k dustot az első kiegre, a következő kettőnél mehet majd a BabyRage meg a p2w játék BabyRage. Illetve figyelni kell arra is, hogy a rotáció közeledtével lehetőleg ne  craftoljunk le olyan lapot, ami néhány hónap múlva kirotál.

Ezek a főbb dolgok, szerintem legalábbis.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás