FórumÁltalánosMSG Aréna

MSG Aréna

0

Törölt felhasználó

2016.12.04 08:38

Tudom, hogy mikor kijön egy új kiegészítő, általában mindenki a ranked-casual módokat rohanja le, én ezzel szemben az arénát néztem meg, hogy hogyan is működik most. Még egyelőre Kripp sem rakott fel erről videót, így gondoltam megosztom a gyors tapasztalataim, hátha valakinek segít.

Kulcsszavakban az arénának ugyanúgy kell az a rendszer, amit a Blizz beígért (hozzányúlnak a draft mechanikához), mert amellett, hogy a mage még mindig eszméletlen erős, feltűnt egy új rivális, akit nem is olyan nehéz draft közben megkapni, és ha bárki is azt hitte, hogy mage ellen játszani igazságtalan, akkor annak ajánlom ezt a visszajátszást. Ez nem egy kifejezett megalázó hightligt, úgy emlékszem 10-1-nél történt ez a meccs, így az ellenfelem is jó paklival rendelkezett, amellett meg hasonló körülmények között nyertem a meccsek nagy részét. Nem tudom, hogy a mechanika hogyan teljesít rankeden, de arénában az én meglátásaim szerint jóval többet árt, mint használ.

https://hsreplay.net/replay/gS9MxMFuDxH8HDQZW68uMk

 

#1

2016.12.04 22:03

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Hát igen, ez azért sejthető volt, mivel a Smugglers Run és a Greemsreet Autfitter is common lett. Rankeden is működik ez a koncepció, és ott is hasonló a helyzet mint arénában. Ha jól húz a deck szinte képtelenség megverni .Bár rankeden az is igaz, hogy, ha nem jön időben a két kulcslap akkor meg képtelenség nyerni vele...

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás