FórumÁltalánosPakli nyitàs

Pakli nyitàs

-1

Szuksika (Common)

Szuksika profilképe

BattleTag: Szuksika#2802

Kezdő játékos

2015.06.06 07:47

Sziasztok!

Csak nekem tűnik úgy, hogy mintha megváltozott volna a paklinyitás képlete. Gondolok itt arra, hogy az elmúlt két hétben a garantált rare lapokon kivűl még csak epic lapot sem láttam. Arrol már nem is szólva, hogy zsinorba az 5-6 paklit nyitom amiben  mindenem megvan 2x (kezdő lévén több lapom nincs meg mint ami megvan a teljes repertóárból). Volt egymást követő két nyitásom ami egy az egyben ugyan az volt. Ezt én érzem igy és csak egy szerencsétlen szériám volt vagy másnak is feltünt?

 

#1

2015.06.06 08:29

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Szia! Szerintem csak rossz szériád van. Volt olyan hetem, ahol 4 legendary lapot is nyitottam és volt olyan amikor másfél hónapon keresztül csak két-három használható epic lap érkezett. Ez volt eddig a legnagyobb végletem. Ilyen gyakran előfordulhat a HS-en belül.

Egyébként kb. 5 nyitásonként lehet epicet kapni és 20 nyitásonként legendaryt. Legalább is legjobb statisztikák ezt mutatják.

#2

2015.06.10 11:00

atexpro94 profilképe

atexpro94 (Golden Common)

BattleTag: BeJgLiHUN#2660

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Szerintem van egy X százalék a kártyák ritkaságánál, amikor bontasz egy pakkot akkor generál neked laponként egy százalékot 1. lap mondjuk 2 2% hogy legend 15 hogy epic és így tovább azután második lap 1,5% hogy legend 10% hogy epic és megy lefele, szerintem így megy mert láttam már olyat, hogy egy pakkban 3 legend csak nagyon kicsi az esélye.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás