FórumÁltalánosPakli vétel - kiegészítő/db

Pakli vétel - kiegészítő/db

3

manocska (Golden Common)

manocska profilképe

2018.03.31 23:46

Sziasztok!

Egy érdekes kérdés fogalmazódott meg bennem a napokban. Ti egy kiegészitőből mennyi paklit vásároltok? Mármint nem csak kifejezetten darabszámra gondolok, hanem például kritériumokra:

ha meg van az összes Common, Rare, esetleg Epic, vagy x darab Legendary, vagy ha már minden olyan kártya meg van amire szüksége van ez embernek, stb.

Kívancsi lennék a velemenyetekre.

 

#1

2018.04.01 20:43

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Hello

Hát, ez attól függ, mik a céljaid a játékkal.Nekem a szórakozás, tehát nyitok packot amennyit futja goldból, összerakok néhány lapot ami tetszik vagy érdekes vagy fun vagy szívesen kipróbálnám, aztán kb 1-1,5 hónappal a következő kieg előtt elkezdek gyüjtögetni újra.A nyitást legendaryhoz kötöm, az utolsó pack amit nyitok mindig tartalmaz 1 legendást aztán állok le.Attól is függ, mennyire fog meg az adott kieg, pl a koboldos annyira nem, a frozen throne igen a dk lapok és egyéb szépségek miatt.

Common, rare lapokból mindig megvan a 2 db, az epic lapoknak kb a fele (a nagyon gyengéket idővel be szoktam törni), legendaryból is 9-12 db mióta a 2 lap/kaszt van, közülük nem török semmit.Itt mindig van néhány amit mindenképp meg szeretnék szerezni, ha összejön a dust akkor meg kitalálom hogy előző kiegből vagy az újból craftoljak ami éppen kell vagy érdekel.

#2

2018.04.01 23:10

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Szia!

Maximalista vagyok, (minden kiegből kell minden lap), addig veszek egy adott kieget, amíg minden lap nem lesz a birtokomban, ha valamiből jön arany akkor az marad és a símát töröm. Már február végén, megvolt az összes lapom azokból a kiegekből amelyek most fognak kirotálni. (Old Gods; Gadgetzan) Valamint a régebbi kiegészítőkből is full a készletem. Kb. 680-700 golden lapom van, ebből ki kell vonni a 266 db classic golden lapot. (minden hősöm elérte már a 60 -as szintet kb 2 éve vagy még régebben)

Addig veszek egy kieget amíg nem nyitok legendet, ez idő alatt összejön a dust egy másik legendre, így valójában egyszerre 2 db legendem lesz. Amint nyitok, átállok a következő kiegészítőre. Természetesen ha új kieg jön akkor amíg a fontosabb lapok nincsenek meg addig az a favorit. Az összes eddig megjelent lapból, kb 50-60 db hiányzik ebből 27 a legend. Azt tudni kell valamennyit áldozom rá (az előrendelés az szinte mindig) összesen az éves költségem lebontva kb. 4-5 ezer havonta.  

#3

2018.04.12 17:38

o_attila profilképe

o_attila (Golden Rare)

BattleTag: Ollywood#2121

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Tetszik a téma.

Személy szerint nem számolom, mennyit bontok.

Az én stratégiám kb.annyi,hogy amint meglátom az összes lapot, kiválasztok egy szuper hasznosnak tűnő legendás lapot, amit legyártok.

A common lapokból az értelmeseket mindig legyártom, szinte az összes megvan.

Rare lapokból is sok, de sosem teljes a listám.

Epic lapokból nem várom meg, hogy kibontsam ha jó a lapról van szó.

Legendary lapot csak ritkán gyártok. Ahhoz nagyon jónak vagy nagyon viccesnek kell lenni... 

Ollywood#2121

#4

2018.04.12 18:40

Palloska111 profilképe

Palloska111 (Diamond Common)

BattleTag: Pallos

Közepes játékos

Keres: Barátot

Jó kis téma nekem is tetszik! és szóról szóra egyetértek az elöttem szólóval !

Főleg,hogy csak Mage-val játszok.

"Mage Forever"

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás