FórumÁltalánosPaklik vásárlása! jó jó! DE melyiket vegyem?

Paklik vásárlása! jó jó! DE melyiket vegyem?

-2

Adrenaline (Rare)

Adrenaline profilképe

BattleTag: #2665

Közepes játékos

2016.03.22 09:28

Gondoltam vásárolok a kiegészítő előtt még néhány paklit, aztán úgy is az új lapok lesznek fókuszban. Előtte bóklásztam a hírekben, a bejegyzésekben és a fórumokban is. Olvastam ezt is azt is! Jó lenne helyre tenni: „melyik pakliból is vegyek?” TGT? Classic? GVG? Ráadásúl ez utobbi hamarosan már nem is lesz elérhető az uj Standart módban. (ugye jól tudom)

Nyilván a hiányzó lapok meghatározhatják a vásárlást, vagy fontosabb egy deck összeállítása alapján keresgélni? Ti mit tartok szem előtt egy pakli vásárlásánál?

Kerestem olyan lehetőséget is hogy meg tudjam nézni, hogy egy adott kiegészítő lapjaiból melyik van, meg és mi hiányzik. Nem találtam! Van ilyen opció?

Neked mi a véleményed? Megvan már minden lapod?  Legyenek a vélemények, tapasztalatok egy topikban. Biztos van még rajtam kívül olyan, aki kutakodik ebben a kérdésben?!

#1

2016.03.22 13:32

Bubustra profilképe

Bubustra (Common)

BattleTag: Bubustra#2953

Közepes játékos

Szerintem mérd fel mennyi lapod van amit a standardnál tudsz használni és mennyi esne ki a standard miatt.

Ezután döntsd el standard vagy wild formátumot fogod inkább játszani.

Így talán könnyebb a döntés a pakli vásárlásnál. Sztem. :)

#2

2016.03.22 14:12

Hazekiah profilképe

Hazekiah (Diamond Common)

BattleTag: Hazekiah#2909

Közepes játékos

Keres: Egyebet

Leginkább csak a classicot érdemes venni mostanság általánosságban.

Vagy még lehet azon matekozni, hogy melyik kiegben hány lapból mennyi volt az epic&legendary, hátha pár tized%al jobb valamelyikben az arány.

Aztán szerencsésebb bontások után még betörésekből is lecraftolhatóak a szükséges rare lapok.

Esetleg az alapján dönts, hogy melyik kasztokkal játszol leginkább és az ahhoz kellő jobb (lila+narancs, de főleg lila mert azokból 2db is kellhet és azért esélyesebb bontani mint narancsot) lapok melyik csomagból valók.

GVG a felejtős leginkább, valami kb2hónapot írtál máshol, akkor előrelátóan koncentrálj a standard formátumra inkább elsősorban és a mech lapokat hanyagold lehetőleg. ;)

 

#3

2016.03.22 18:24

Hage profilképe

Hage (Tesztelő)

BattleTag: Hage#2792

Tapasztalt játékos

Amit én tanácsolok: ne vegyél semmit egyelőre, tedd félre az aranyat későbbre. Ha esetleg jó vagy arénában, akkor oda nyugodtan fizesd be a beugrót és haszonnal jössz ki. A GvG kiesik, így én nem vásárolnék belőle a helyedben, mert azok a lapok csak Wild alatt lesznek használhatóak és amúgy is le lehet majd craftolni őket. 
A classic abból a szempontból jó, hogy maradni fog örökre és az esetleges nerf miatt 1-1 arányban lehet majd betörni a pluszt. Tehát betörni sem érdemes még.

A kocsmai verekedések adnak egy-egy pakkot még a kiegészítőig és az sem mellékes, hogy ajándékba is kapsz majd 3 új pakkot a megjelenéskor.

Ha az a kérdés, hogy mi hiányzik, akkor itt a HH oldalon a gyűjteményedbe elkezdheted bevinni mi van meg neked és mutatja majd mennyi hiányzik az egyes kiegészítőkből.

A GvG kiesik, így én nem vásárolnék belőle a helyedben, mert azok a lapok csak Wild alatt lesznek használhatóak és amúgy is le lehet majd craftolni őket.

Én alapesetben a kedvenc kasztjaim lapjait és mellé az ősszes semleges lapot kraftoltam le, ami hiányzott. Tehát esetemben a priest és a mage lapok lettek meg, majd a natural lapok. Legendás kártyák esetében ez fordított: előbb a semleges legendásakat szereztem meg, aztán a kasztspecifikusakat, mert így tudom őket használni más kasztokhoz is.

#4

2016.03.22 21:32

Adrenaline profilképe

Adrenaline (Rare)

BattleTag: #2665

Közepes játékos

Ez nagyon jó hír ami ezt illeti: "....és mutatja majd mennyi hiányzik az egyes kiegészítőkből."  természetesen már bevittem a kedvenc kasztok és az általános lapokat. Igen úgy néz ki marad a classic lapok beszerzése, már amennyi goldot összehoz az ember. Na igen a napiból csurran cseppen. Az aréna hogy is mondjam, hol igy,hol úgy. Azért csak szorgalmassan. A craftolással pedig várakozó álláspont a kiegig.

#5

2016.03.23 11:56

Adrenaline profilképe

Adrenaline (Rare)

BattleTag: #2665

Közepes játékos

Kiprobálva! Igen ez így baráti, ez a legjobb kifejezés! thx

 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás