FórumÁltalánosRank ?

Rank ?

0

Beküldte: Gus Bohóc (Hall of Fame) - Közösségépítő

Gus Bohóc profilképe

BattleTag: Gustheclown#2735

Pro játékos

2017.01.30 19:15

Ebben a témában a legend jutásig tartó hosszú utat szeretném leírni...egyszer. Majd, ha sikerül. Rank 2-nél 4*-nál tovább nem sikerült jutnom. Pedig olyan közel volt a cél!...és mégsem jött össze, 5 napom lett volna rá, de egyszerűen feladtam, amikor visszazuhantam rank4-re. Ugyanazok a sablon deckek ellen játszani már nem szórakoztató, inkább idegörlő, és elértem azt a pontot, amikor elgondolkodtam azon, mi értelme az egésznek. Egy flancos hátlapért? Nem tudom, esetleg több jutalom vár a kincsesládában érte, mint rank5 alatt. Na igen, a dicsőség miatt, amikor verheti a mellét a legend játékos, hogy igen én megcsináltam! Volt egy igazi idióta, aki nem tudott veszteni, bejelölt, leírta: rank3xd már legendnek kéne lenned wildon (?) te egy rossz játékos vagy, aztán kitörölt. Én csak azért jelöltem vissza, mert jó meccset játszottunk, majdnem győzött, de hát szerencsésen húztam és nyertem. Amúgy meg akkor saját magát is rossz játékosnak írta le, de mindegy.

Csak azért, hogy leírjam a kudarcomat és itt rinyálok, még nem indítottam volna témát. Most azokhoz fordulnék, akik már eljutottak legendig. Hogy? Mennyi idő alatt? Milyen paklival? (persze ez hülye kérdés, mert lehetett az egy teljesen más metában) Én amikor úgy láttam, na ezzel a paklival itt már nincs tovább, váltottam egy másikra, amivel sajnos még rosszabb helyezést értem el.

Egyébként meg aki akarja, leírhatja ide meddig jutott el eddig, milyen nehézségek árán, milyen paklival, stb.

Aki ezt mind elolvasta, annak sok sikert kívánok a továbbiakban is!

#1

2017.02.15 16:08

Biros profilképe

Biros (Golden Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Biros#2970

Tapasztalt játékos

Még sose értem el legendig, legjobb helyezésem rank5, az is csak egyszer. :) Havonta kb. 80-90 ranked win-em van, ami 50% körüli winrate-tel 160-180 játékot jelent. Azt beláttam, hogy ennyi játékkal esélytelen legendig jutni, legalább dupla ennyi kellene. De hát 8 órás munka és társasági élet mellett nem igazán van több időm. :)

Januárban elhatároztam, hogy na most nekirugaszkodom. Készítettem egy tervet, hogy melyik nap milyen rangon kell végeznem, hogy még esélyem legyen elérni legendig. Netdeckeltem egy aggró sámán paklit, csináltam egy-két módosítást a saját szájízem szerint, aztán uccu neki. Az első hét napon tudtam tartani a tervet, ~80 győzelemmel 10. rangig jutva. Utána viszont visszaestem, megcsömörlöttem, és az unalmas meta miatt feladtam az egész tervemet a hónapra. Most az új patch után a fix 15, 10, 5 rangokkal lehet, hogy lesz értelme újra próbálnom. :)

Biros

#2

2017.02.16 07:31

#Savannah profilképe

#Savannah (Golden Common)

BattleTag: Savannah#2465

Hali.

Januárban rank 1, 4* ig jutottam, majd egyszer csak megzuhant az egész és két nap alatt rank 9 en találtam magam. Rank 3 ig visszavittem, de már nem volt idöm többre.

Lineupom a következő volt: chomney priest, renolock(midrange, cho gallal, ragnarossal,sylvanassal,kazakussal), dualkobold mira rouge.

Most egyedül "Az a rohadék bully" néven futó rougeal rank 4 ig jutottam, pár napja visszaestem rank 6 ra, de kevesebbet is játszottam februárban mint januárban.

1,Ami fontos: ha rankeden vesztesz egymás után kétszer, pihenj. Kraftolj, arénáz, casualozz,nézz meg egy filmet de várj egy kicsit mielött továbbmész. A legtöbb csillagot úgy vesztettem, hogy vissza akartam nyerni azonnaé amit elbuktam. 

2, Epic/Legendary craftolás után a winrate rövid ideig megugrik. Ha elakadsz egy szinten kezdj el craftolni. Nem tudom miért van ez, de nekem mindig bejött.

3, húzz váratlant, blöffölj, add el, hogy nyertél. A szabvány deckek kiszámithatóak, 3 körre elöre tudom, mit fog az ellenfél játszani. Ez előny. De ez forditva is igaz. Épp ezért mindig legyen valami olyan a tarsolyodban amire az ellen nem számit. Ilyen lehet cho gall, sally,  bully, a koboldok. A kobold rouge azért volt nálam sikeres, mert a board telepakolása a rouge ellen általában jó taktika az aoe hiánya miatt,  arra senki nem számitott, hogy ledobok egy koboldot és fan of knifesal ledarálom a boardot. 2 lappal nem tudtak már ellenen visszajönni.

A másik ilyen az, hogy ha tudod, hogy ki fogsz kapni, meg kell próbálni beblöffölni, hogy nyertél. Emote segít. Legalább 15 meccset nyertem igy januárban, volt, hogy két coinnal és 2 preppel a kezemben ledobtam a koboldot, az ellenek 5 élete volt, de a kövi körében meg tudott volna ölni. Azonnal feladta. Még egyszer: nem volt sebzö spell a kezemben csak két prep és két coin, 3 életem volt, nála full board.

4, Játsz bátran. Attól, hogy a shamannak lehet hex a kezében, még nem biztos, hogy van is. 

5, Tördeld az ellen játékát. Ha a pirate warriornak tradelnie kell, 50%al nagyobb esélyel nyersz ellene, ha a shamannak tradelnie kell nem tud a nyakadra nőni, ha a jade druid boardal foglalkozik, nem tud a nyakadra nöni, ha a magenek controll kell nincs manája kirakni a secretet, ha a hunternek ööö pala...ööö na mindegy. :)

6, Face is the place.  Nem kell minden lényt leölni, csak azokat amik veszélyesek a boardra, vagy rád nézve. Ha tempo elönyöd van azáltal,hogy fennt hagysz valamit használd ki.

 

 

 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás