FórumÁltalánosRitka vendég

Ritka vendég

2

Valaki

Valaki profilképe

2015.05.03 10:10

Már jó pár hónapja játszom, de az utóbbi időkben kezd elmenni a kedvem tőle. Nincs sok időm, ezért csak néha-néha ülök le játszani egy-két órát. Mostanában gyakran sorsolnak össze olyan ellenfelekkel, akik csak úgy szorják ki a narancsköves lapokat. (gondolom ők állandóan a játékon lógnak) Narancsos lapok nélkül is sikerült már többször a ranglistán elérnem a 12-13. helyet, de az utóbbi hónapban örülök annak, ha nem csúszok ki a 20-ból.

Ezzel a sok narancsos egyre erősebb lappal csak rontanak a játékon, mert most már egyre inkább a szerencse dominál és a partik is igen hamar befejeződnek. Régebben játszottam több olyan partit, ahol az összes lapot, vagy szinte az összeset felhasználtam, most meg.

 

#1

2015.05.10 14:52

Havashenrik profilképe

Havashenrik (Common)

BattleTag: Havashenrik#2138

Hát igen ,nekem is van pár ismerősöm aki csak nemrég kezdte el a játékot és emiatt elég nagy hátrányban vannak.
Bár ahhoz képest,hogy én pedig már a zárt béta óta játszom, alig van pár legendary lapom :/
No mind1 is, csak annyit akartam hozzá tenni, hogy nem azért vannak legend lapjaik,mert sokat/jól játszanak. 
Csak sok pénzük van...

#2

2015.05.12 12:52

Maxxis profilképe

Maxxis (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: Maxxis#2665

Tapasztalt játékos

Szerintem, ebben a játékban saját példámat említve, nem feltétlen a pénz számít, én az első szezon óta játszom, és pénzt minimálisat öltem bele, (megvettem a blackrock szárnyat, valamint tavaly nyáron vettem 40 pakkot, ez nem olyan számottevő összeg) és összesen hiányzik 115 db lapom amiből 33 db legend. Én kb 15-18 pakkonként bontottam legendet. A vásárlás előtt is és azóta is. Szerintem teljesen random mikor mit nyitsz.

#3

2015.05.13 06:43

Csinálj olyan paklit ami olcsó és nem kell bele legendary.Nekem is olyan van fent is van.Csak egy lila van benne de az sem fontos.És ezzel a paklival az elején kell leverni az ellnefelet mert a jobb narancs lapok 6-8 manába kerülnek.

#4

2015.05.14 17:42

DawiD88 profilképe

DawiD88 (Golden Common)

BattleTag: DawiD88#2348

Közepes játékos

Nem minden a sok legendary lap, persze a legtobb pakliban nem art, ha van 1-2, de vannak olyanok is, amikben abszolut nem szukseges. Ami fontos, hogy a paklid egy adott koncepcio menten epuljon fel, igy ritkabban ernek meglepetesek/ lecsokkented a szerencsefaktor szerepet (ami azert meg akkor is ott marad, de messze nem annyira, mint egy koncepcio nelkuli pakliban). Erdemes figyelemmel kovetni a hearthpwn oldalt (meg biztos van tobb ilyen is, en ezt ismerem), hogy aktualisan mely paklik a legnepszerubbek, ezzel sok esetben szinten kevesbe tudnak meglepni az ellenfeleid. Eleg sok pakli elegge jellegzetes, 1-2 kor alatt mar tudod is, mivel allsz szemben, es ennek fuggvenyeben tudsz jatszani. Sokat szamitanak ezek a dolgok, sokkal tobbet, mint par legendary lap.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás