FórumÁltalánosSegítség

Segítség

0

Tóth Károly

Tóth Károly profilképe

2016.05.14 14:59

Kedves fórumozók!

A következő problémám van amire ez idáig nem találtam sehol meggyőző hiteles választ, és ebben kérem a ti segítésgeteket esetleg tapasztalataitokat. Véleményem szerint a kérdéskört jó lenne letisztázni vagy valamilyen hivatalos álláspontot adni.

Van egy felhasználónevem amit használok a saját gépemen X városban az összes blizzard játékra. Elutazok a rokonokhoz Y városba ahol szintén van egy gép amin a rokonom játszik de csak 3 blizz játékkal (heartsstone, hots, és a warcraft) egy felhasználónévvel.

A kérdésem, hogy én beléphetek-e azom a gépen a saját felhasználónevemmel, és játszatok e minden gond nélkül pl. a hots-al vagy a heartstonnal vagy épp a diablóval (ami fel sincs telepítve a rokon gépére), úgy hogy nem lesz belőle kizárás vagy egyéb "jogsértő" dolog.

Sajnos nem iagazán tudok angolul, hogy ezt a kérdést megfogalamzzam és feltegyem a blizzard supportjának. Kitiltást meg nem szeretnék, hisz van pénzem is a játékokban (pl Diabló 3, Starcraft, stb.) és nem szeretném hogy ezek egy "tudatlanság" miatt elvesszenek örökre.

Aki tud kérem válaszoljon, és ha lehet biztos forássokra hagyatkozva, mert nem akarok galibát se magamnak se a rokonomnak.

Köszönettel:

Tóth Károly

 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás