FórumÁltalánosStreamer-ek videói sorokba szedve

Szeretnétek még streamer-ek videóiról cikkeket látni?

Igen, csak így tovább!
25%
Igen, de Regis nem az igazi...
25%
Teljesen felesleges, este megnézem a videót, és kész.
25%
Szívesen csinálnék hasonlót, hogyan kell?
25%
Eredmények mutatása
Eredmények elrejtése

Streamer-ek videói sorokba szedve

0

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

Kacsito profilképe

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

2020.06.10 14:43

Sziasztok!

Immáron két cikket is sikerült a főoldalra küldenem (amit RegisKillbin munkájára alapoztam).

Amikor írom a cikket óhatatlanul beleszövöm a saját gondolataimat, és azt vettem észre, hogy így nem csak nyelvtanilag, és stilisztikai szempontból lesz színvonalasabb az eredmény, de egy viszonylag különböző tartalom születik. Emiatt nem is fordításnak nevezném, hanem inkább kritikának, hiszen a saját véleményemet írom le a streamer tartalmára reagálva.

Talán annyiban még hasznos lehet ez a variáció, hogy csendben is el lehet fogyasztani, könnyebb benne böngészni, mint egy videót tekergetni. Szerintem a HsHu-s megjelenítése az ilyen cikkeknek kifejezetten igényes. Egy lépéssel közelebb kerültök a lapok neveihez, vagy a ha a gyűjteményetek fel van töltve, akkor rögtön láthatjátok mekkora az átfedés a receptekkel.

Na de hogyan lesz ebből a leírásból fórum?

Arra gondoltam, hogy gyűjthetnénk ide olyan youtube tartalmakat, amiket szívesen látnátok cikk formájában. Nem feltétlenül egy-egy konkrét link, hanem inkább egy sorozat megjelölése volna ideális (például card review, vagy custom card review).

Az is jó, ha valaki fordítani, fogalmazni szeretne, és akkor akár lektorálhatnánk is egymás cikkeit.

Köszönöm!

#1

2020.10.10 11:03

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Sziasztok!

Csak reagálni szeretnék a szavazásra, úgy néz ki Regis is úgy gondolta, hogy nem az igazi, és nem dobott ki új videót a témában. Az októberi metáról most Zeddy felhozatalát írtam meg, de továbbra is nyitott vagyok, ha van egy kedvenc csatornátok amit szívesen látnátok megírva, vagy pakli receptekkel megtűzdelve, írjatok ide.

A cikkek beküldésével kapcsolatban, most egy újítás segít, hogy vázlatokat is elmenthessetek, így nem kell az egészet egyszerre megírni. A publikálás előtt az admin ellenőrzi a tartalmat, emellett lehet üzenni, ha még nincs kész, vagy kell hozzá valami különlegesség. Az én cikkeimben a tagolást  én csináltam, de az első kettőben még nem láttam, hogy van egy parancs ami beszúrja a szuper recept hivatkozásokat. Ezeket Phoenix pótolta a publikáláskor.

Ezután, ha mégis marad benne valami hiba azt is lehet még orvosolni.

Amikor gyártom a recepteket a új cikkhez, akkor azokat privát listaként mentem el, a hivatkozást előre beleírom. Ezt egyszerre is lehet publikálni a cikkel, vagy egy kicsit hamarabb. Későbbre nem szabad halasztani, mert a főoldalon megjelent cikkeknek nagy a látogatottsága, és fontos, hogy a hivatkozások készen álljanak megjelenéskor. Ezt is lehet egyeztetni, bár az admin látja a privát dekk listákat is. Most előre publikussá tettem a dekkeket, így a rendszeres felhasználók hamarabb láthatják.

Köszönöm, hogy elolvastad, írj itt, vagy üzenetben, ha van még valami kérdés, vagy javaslat, ami segíthet cikkezni!

Szerkesztve: 2020.10.10 11:07

There must always be a Hearthstone Hungary…

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás