FórumÁltalánosUj Evolve Shámán

Uj Evolve Shámán

0

Gyula

Gyula profilképe

2016.04.24 13:17

https://www.youtube.com/watch?v=h3qKKD9TRAk  

Milyen lesz Meta?  Shámánok nagyon erős kártyakat kaptak és semmit nem vesztettek. 4 evolve kártyájuk van, ami gyogyit es recumbalálja miniont 1 manával nagyobbra.(szopás lesz) Plusz kaptak 1 manás +1+1 et ami megint segiti tradet. 0 manás 5-5ös taunt.4manás 7-7. 6 manás legend gyogyito.
es plusz 2 uj overload kioldo (2hellyet4). uj fegyver ami állitolag najdnem olyan jo, mint doomhammer.

Sztem  tullöttek célon ennyi segitessel. Nem tudom elképzelni, hogy vki, ennyi jo lapbol ne finishesné, le boardot?  

Sztem Shámán lesz legerősebb klassz, és ha nagyon Overpowered lesz sztem, akkor mindenki utálni fog ellene játszani.
Aggro shámán most is erős. De ezekkel az uj  lappokal simán control warriort is földbe döngöli.

2 klasz sztem minden Cthun dekk ami fun lesz. 3klassz metába aggro megmarad mindig.


Vélemények joslások?

#1

2016.04.24 18:35

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

Egyetértek, szerintem is a Shaman kapja a legjobb lapokat ezzel a kieggel. Marha izmos tempó decket lehet majd összerakni, ami valószínűleg wildben is meg fogja állni a helyét. A C'Thun-os Warrior szerintem működni fog, és talán még a Warlock is (Reno változatban gondolkodom), a többi kaszt C'thun deckejivel kapcsolatban vannak aggályaim (bár egy működőképes control Rogue nagyon tetszene). Az N'zoth Paladin is jónak tűnik, de inkább csak wildban. Rugóból, Warriorból lehet össze lehet majd rakni épkézláb kalózos paklit (a kalózos wari már eddig sem volt vészesen rossz), és a dinine shildes Paladin is egész játszhatónak tűnik. A beastes Druidtól továbbra sem várok túl sokat, és nagyon remélem, hogy a Yogg-Saron deckek is gyengék lesznek (ilyen szinten random lapkat szerintem nem lenne szabad kiadni egy magát potenciális e-sportnak tekintő játékban).

Az klasszikus aggro deckek hatalmas nerfet kapnak, 4 "alap" lapjukat is gyengítik, (Juggler, Owl, Leper Gnome, Arcane Golem), és nem igazán kapnak helyettük új lapokat, szóval aggro metára semmiképpen nem számítok (sem wildban, sem standardban). Ha meg kéne jósolni a következő metát, a tempó deckek uralmára tippelnék. Tempó shaman, secret pala, casino mage, midrange hunter, fast druid és társaik (persze szigorúan wildben, a standardra még tippelni sem mernék).

#2

2016.04.26 22:05

Biros profilképe

Biros (Diamond Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Biros#2970

Tapasztalt játékos

A jóslás kb. lehetetlen, annyira sok a változó tényező. De azért poén, hátha bejön.

Én a Priest C'Thun deck-jének szurkolok a legjobban. Jó kis healeket kapott, remélem erős lesz. A C'Thun druida kicsit kérdéses számomra, de sok jó tauntos lénnyel, és az új legendaryval jó lehet. Talán még a Warrior is jó lesz C'Thun-ra, fatigue-ig játszó paklival. A pirate warrioron meglepődnék, ha végre versenyképes lenne :D.

Egyébként a tempó sámán az, ami egy kicsit aggaszt, tényleg dominálhatja a metát. A rugó nem lesz sehol, freeze mage lehet talán a C'Thun paklik legnagyobb ellenfele. A warlock nehéz időket fog élni, se a Zoo-t, se a Reno lockot nem tippelném erősnek, ha jó lesz, akkor valami új, midrange formátumban, vagy valami nagyon agresszív face paklival. Hunter szintén középmezőny. Titkos favoritnak még egy dragon paladint említenék meg az új Deathwinggel. :)

Aztán majd pár hét múlva jókat fogok mosolyogni az itt leírtakon. :D

Biros

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás