FórumÁltalánosÚj formátum van tervben a wild és a standard mellé(?)!

Milyen lehetne egy új constructed formátum?

Arena módjára rotáló kieg-ek
16.67%
Dual kaszt!
16.67%
Legendary-k bannolva
16.67%
Ha régi lapokat hoznak vissza, az legyen mindenkinek elérhető!
16.67%
Totál homály van, fogalmam sincs...
16.67%
Új formátum? :O
16.67%
Eredmények mutatása
Eredmények elrejtése

Új formátum van tervben a wild és a standard mellé(?)!

0

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

Kacsito profilképe

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

2020.05.10 10:28

Sziasztok!

Ma reggel belefutottam ebbe a cikkbe, ami azt fejtegeti, hogy miként valosulna meg egy olyan "formátum, amely régi, és új lapokat is használ, de az adott játékos gyűjteményéből építkezik".

A Phoenix éve naptár szerint lesz valami ilyesmink idén.

Ti hogyan képzelitek, mire számítotok?

Szerkesztve: 2020.05.10 10:30

#1

2020.08.22 22:12

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

  • Arena módjára rotáló kieg-ek

Más hol említettem már: akár standard, akár vadonos, akár kavart... én úgy érzem nem feltétlen kiegészítők szerint kéne meghatározni a kártya halmazt az aréna esetén.

Lehet sok játékost zavarna össze, de én szívesen kipróbálnám milyen lenne vadonos keretek között, külön kiválasztott kártyákkal játszva az aréna (vagyis nem komplett kiegészítők, hanem csak azok bizonyos lapjai kerülhetnének be, és bármennyi kiegészítőből lehetne válogatni a laphalmazba.) Rengeteg tervezést és törődést igényelne, de szerintem működhetne a dolog. Egy új konstrukt formátumot is el tudnék így képzelni.

  • Dual kaszt!

Legends of Runeterra, alapjaiban erre van felépítve. :) A Hearthstone meg nem, és egy ilyen formátum szerintem túlságosan is behatárolná a folytatásban a standardos lapok tervezését. Vagy, a Battlegrounds-hoz hasonlóan exkluzív kártyák kellenének, méghozzá rengeteg. Nem tartom lehetetlennek, de szerintem nem érné meg.

  • Legendary-k bannolva

Valahol biztos érdekes lenne. Standardos alap esetén szerintem nem túlságosan, kiesne pár meta pakli, ami nagyban vagy egészében legendás kártyá(k)ra épül. Vadonos alappal viszont teljesen a feje tetejére állhatnának a dolgok, mert nem egy paklinak majdnem a fele legendás kártyákból áll.

(Nem szavaztam.)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás