FórumÁltalánosVegyek-e vad kalandot 2020-ban, avagy kraftoljam apránként?
Vad kalandok lapjai?
Érdemes megvenni, változatosabb a készlet! | 50% |
Csak kraftolj apránként, a neutral lapokkal kezdve! | 50% |
Vegyek-e vad kalandot 2020-ban, avagy kraftoljam apránként?
Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő
BattleTag: Kacsito#21724
Tapasztalt játékos
Keres: Egyebet
2020.04.29 10:57
2020.05.04 18:45
Ha jól emlékszem, akkor ezek már csak cash-ért vehetőek meg. Ha hosszú távra tervezel a játékkal, akkor apránként érdemes végigtolni őket, hiszen valóban egész sok lapot nyersz belőle. Én az első szezon óta játszom és az összes wild lap megvan. Csak szigórúan akkor áldozz rá, ha tetszik a wild, és ott is szeretnél érvényesülni.(ez a magánvéleményem)
üdv:maxxis
Szerkesztve: 2020.05.04 18:46
2020.05.05 11:43
A Blackrockot szerintem nem éri meg megvenni, mert egy használható lega van benne. Viszont maga a kaland szerintem az egyik legjobb. A 4 rossz legát be is lehet belőle törni, az ugye 1600 dust bevétel.
A Karazhan szintén fun kaland, de egy lega sem jó belőle, igazán, The Curator vagy Barnes esetleg, a többi dust vagy meme. Az Arcane Giant elég jó lap.
League of Explorers: Reno Jackson és Brann Bronzebeard 5*-os lapok, kiállták az idő próbáját! Sir Finley Mrrgglton szintén jó lap, a mai napig játsszák. A másik 2 meme lap.
Naxxramas: innen Loatheb, a tech lapok királya 5*, a többi jelentéktelen ma már. Kel'Thuzad akkor jó, ha szereted a Big paklikat (Priest vagy Shaman, esetleg Warrior).
Végszó: A League of Explorers éri meg a legjobban az árát a lapok alapján, a többi kaland viszont messze elmarad ilyen szempontból mögötte.
Szerkesztve: 2020.05.05 11:46
2020.05.15 12:27
Sziasztok!
Megnéztem több forrást is, a kártyakészleteket is, és még 1-2-szer a Solem wild 101 videóját. Végezetül arra jutottam, hogy ha türelmet gyakorlok, akkor az előrendeléshez hasonló mennyiségű kártyacsomagot tudok venni aranyból. Ezzel azt akarom mondani, hogy az évi 1-2 kiegészítő előrendelését kitermelem a játékból, és az erre szánt összeget pedig a wild adventure-ökre fogom költeni. Így a kecske is jól lakik, meg a káposzta is megmarad.
Nem mernék 3-4 lapot kraft-olni egy 40-es szettből anélkül, hogy tudnám hogy a többi lap biztosan nem fog kelleni. Hát biztosan csak azt tudom, hogy nem biztos, tehát ha megveszem mindet, még mindig tudok belőle dust-ot nyerni. Mindazonáltal úgy érzem, hogy ahol adott a lehetőségem fix befektetésért fix mennyiségű kártyára, azzal élni szeretnék.
Tehét röviden, mindet megveszem az elkövetkezendő karácsonyra kettőt, a rá következő húsvétra még kettőt. A GA kalandot kitermeltem aranyból, és úgy érzem, hogy megérte. Ezekkel is ezt tenném, ha lehetne, de jelenleg nincs ilyen opció :/
Köszönöm a tanácsaitokat, nézőpontjaitokat!
There must always be a Hearthstone Hungary…
2020.05.15 18:02
A következő solo adventure, az Ashes of Outlandhez tartozó ingyenes lesz, szóval arra nem kell gyűjteni.
https://playhearthstone.com/en-us/news/23369565/ashes-of-outland-and-the-demon-hunter-are-live
2020.05.15 18:49
Nagyon is remélem, mert arra már nem tudnék farmolni (igy most 60-80 gold/ napon vagyok, de a 60 fele tendálok mert bővül a család végre, amit egyáltalán nem bánok :). Az is lehet hogy három naponta lesz három quest teljesítve, de az akkor bármilyen paklival izgi marad, mert nem játszok túl semmit. Kíváncsi vagyok milyen lesz alkalmi játékos-ként csapatni... eléggé rászoktam az elmúlt pár hónapban :/
2020.06.06 17:50
Sziasztok!
A Naxxramas le van árazva, úgyhogy megvettem :)
Kíváncsi vagyok milyen lesz egy retro kaland!
Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!
Sziasztok!
Egész sokat mozgok már a vadonba, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy versenyképes lehetek a régi kalandokból szerezhető prémium kártyák nélkül. Mit tanácsolnátok nekem, vegyek teljes kalapndokat Leag of Explorers-től visszafelé, vagy inkább csak kraftojam Reno Jackson-t, meg Emperor Thaurissan-t?
Rövid, és kifejtős válaszokat is szívesen fogadok!
Köszönöm!
Szerkesztve: 2020.05.02 23:50