FórumÁltalánosViolett Illonusist. OP kártya lesz?

Violett Illonusist. OP kártya lesz?

0

Bela

Bela profilképe

2016.08.14 14:29

Imunne his turn your hero. Vagyis gyakorlatilag amíg életben van. Minden körbe támadhatc hősöddel. Druida rouge. Hero power. Warrior Paladin sámán fegyverek. Sokkal agresszívabban lehet boardot takarítani. Játék közepétől fogva. És megtartani ezeknek kasztoknak evvel katyával. Néztem sok elemzést, de nem tartják olyan jó kártyának, én nem értek vmit?   

#1

2016.08.15 19:23

vaskaktusz profilképe

vaskaktusz (Golden Rare)

BattleTag: vaskaktusz#2751

3 Hp-ja van, nem nagyon él túl egy kört sem a boardon. Szóval, ha már van feltéve fegyvered, vagy van annyi manád, hogy feltegyél mellette egy fegyvert, akkor üthetsz egyet a fegyverrel anélkül, hogy sérülnél. Nagyjából ennyit csinál ez a lap fegyveres kasztban és ez azért annyira nem op, függetlenül attól, hogy a 3 manás 4/3 teljesen rendben van. Az új warrior fegyverrel esetleg jó lehet, bár ott meg szerintem maga a fegyver nem túl jó. Warlockban még esetleg előjöhet. Én tuti fogok próbálkozni Pit Lordos, Cho'gallos paklival, de ahhoz sem fűzök nagy reményeket. (Volt idő, amikor a 4 manás 7/7-es Pit Lordot nerfelték, mert túl op volt még az (akkor) elkerülhetetlen 5 sebzéssel a saját arcodba. Most már a 4 manás 7/7 egy simán elmulasztható kettes overloaddal a Blizzard szerint teljesen ok).

#2

2016.08.15 20:49

Mate8 profilképe

Mate8 (Diamond Common)

Közepes játékos

A lap nem OP lesz hanem szimplán csk oké. A fegyver használó kasztok közül a Warrior és a Paladin túl tud élni nélküle is. Hunter általában nem a fegyvereivel operál(pedig van Longbow-ja). Druid és Rogue talán fel tudja használni. A legjobb talán a Warlock lesz a magát sebző vackokkal.

Szerintem nem fog sok metát azért mert combo kell hozzá és a 3 életével gyorsan meg fog halni de kezdőknek simán elmehet. Arénában pedig oké lap mert 3-ért 4/3.

#3

2016.08.15 22:27

Névtelen profilképe

Névtelen

Valami hard kontrol meccsen a fatig ellen lehet jó. De HS-ben nem valami gyakoriak az ilyen meccsek.

#4

2016.08.16 15:08

Venefius profilképe

Venefius

Az emberek nagyon gyakran elfelejtik, hogy a minionok, melyeknek bitang erős vagy szimplán csak erős képességei vannak, célpontokká is válnak azonmód...itt nem arról van szó, hogy kipakolsz egy 3-ért 4/3-at, az meg 4-6 körön át ottmarad, hanem a legelső adandó alkalommal halni fog. Minion, tehát támadható. Ha Taunt-al bevéded, akkor Spell-el. Legvégső esetben BoardClear-el...

#5

2016.08.18 03:25

Bela profilképe

Bela

Minden warrior 2tőt fog használni 2 db kB 20 életét megsporol. mondjuk azt nem tudom hogy pajzs lemegy-e? Az életnek számít.?

#6

2016.08.18 13:35

Venefius profilképe

Venefius

Majd térjünk vissza erre a kijelentésedre pár hét múlva...addig próbálj meg megtanulni írni normálisan, de legalább máskor a Topic címét írd le korrektül, mert csak azt, hogy Violet Illusionist, sikerült 2 helyen is elcseszned...

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás