FórumÁltalánosWho Am I? I Am OP Shit!

Who Am I? I Am OP Shit!

-1

Törölt felhasználó

2015.12.11 10:52

Gondolom a cím alapján már rájöttetek hogy mi a téma :D

De a kérdés, hogy mikor nerfelik már végre a Mysterius Challengert?

Már a #@$& kivan hogy nem lehet rendesen létrázni mert mindig csak egy butadint dob be ellenfélnek, így szinte már élvehetetlen és rohadt idegesítő.

Ráadásul ezek nagy része még játszani se tud, csak a sok "Dr." nyeri meg nekik a meccset, Dr.1,2,6,7,8 

#1

2015.12.11 17:37

Araxcrow profilképe

Araxcrow (Diamond Common)

BattleTag: AraxCrow#2723

Ha jól tudom Dr.Boom-ot és Mysterious Challanger-t nem fogják nerfelni. Amúgy igen szerintem is eddig a világ legcancerebb paklija a Szekerce palacsinta. Tényleg százszor jobb lenne, ha mindenki a saját deckjeit tolná, ezt akkor rontották el amikor még zárt béta idején volt 1 kisebb bajnokság és megadták, hogy milyen lapok vannak a paklikban...

 

#2

2015.12.12 11:18

Törölt felhasználó

Dr.Boom egy wisp a challengerhez képest. Igaz hogy boom nagyon erős lap, de az hogy 6 mana 6/6 és kijátszik általában 5 lapot már gusztustalan. Ha a warsongot nerfelték akkor ez sem úszhatja meg.

#3

2015.12.12 19:42

Storiaron profilképe

Storiaron (Golden Common)

BattleTag: Storiaron#2369

A warsongot azért nerfelték, mert ha jól játszották ki, akkor lehetett vele OTK-zni, és a Blizzard valamiért ragaszkodik hozzá, hogy bármilyen jó is legyen egy deck, reagálási lehetőség azért legyen rá. Szerintem nem volt olyan erős a Grim combo, hogy emiatt játszhatatlanná tegyenek egy lapot(ha jobban belegondolok, magát a Patron lapot sem láttam már 2 seasonja játékban)

Egyébként maga a Secret pala sem op, a nagy manás lényekkel nem tud mit kezdeni, és ha az ember jókor játszik ki egy-egy removalt, akkor bukik mindent. Az oké, hogy kitesz 5 secretet de abból az Avengen kívül mennyi az amit a szívedre teszed a kezed és azt mondod te is használnál?

Handlock, Control warrior, Control priest, Dragon priest, Midrange Druid, sőt még a face hunter is veri oda vissza. 

 

#4

2015.12.12 20:08

Én csak Control Warriorral játszottam addig amíg a Secret Paladin meg nem ölte szinte...most kb 17e dust értékű lapot gyakorlatilag használni sem tudom már, mert van ez a retek Paladin deck. Rank 10 nél megakadtam Warriorral, és szerintem más Control Deck-el is megakadtam volna, és épp ezért be kellett állnom a sorba , és elkezdtem Secret Paladinozni amivel napi 4 szintet léptem rankeden lefelé, és már most rank 3-ban vagyok. A tapasztalatom az, hogy nem az a játékos a hibás aki ezzel játszik, hanem maga az idióta Blizzard, utálom ezt a deck-et még játszani is utálok vele, de minek szop*ak úgy tényleg őszintént 3-4 szer annyit eredménytelenűl egy szintért amikor beviszem ezt a retket szaros 1 db legendel, és 3x jobb eredményt érek el vele?:D...szerintem teljesen logikátlan 3 hónapja az egész játék...vannak Legend lapok,de lassan a Leper Gnom-nak kéne legend-nek lenni, mert annyira nincs rájuk szükség. :S szóval nem értem magát a Blizzárdot, és ez egyik játék fejleszőnél sem így működik...alapból kéne egy manual ban rendszer a játékban amivel kiválaszthatnánk, hogy melyik pakli típus ellen nem akarunk játszani max 2-öt pl.: freeze mage-el miért is játszanék control warriorr ellen? vagy stb...így az egész játék egy tempo orientál eszetlen csapkodás Battlefield 3 hangulattal nyakon öntve egy b*ott nagy unalom, és monoton faktorral. Nagyon nincs rendben ez a játék....sürgös változtatás kell hozzá, mert én befejezem, ha csak ilyen deck-el  lehet játszani.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás