FórumÁltalánosWild! Mik az eddigi tapasztalatok?

Wild! Mik az eddigi tapasztalatok?

0

BambinOO (Diamond Common)

BambinOO profilképe

2016.12.12 20:07

Sziasztok!

Ezt a topicot azért hoztam létre, hogy legyen egy hely, ahol meg tudjuk vitatni azt, hogy mivel érdemes létrázni wildban.

Az előző szezonban sikerült először rávennem magam, hogy beüljek és egy kicsit komolyabban elkezdjek létrázni, így személyes csúcsot elérve eljutottam rank 9-ig (nem sok, de én örülök neki) N'zoth control priesttel. Azonban ebben a szezonban nem igazán találtam a helyem, és a kiegészítő óta eléggé szenvedek (jelenleg rank 17-nél nem tudok feljebb menni), hála annak, hogy egyrészt béna vagyok, másrészt pedig az új lapokkat nem sikerült megfelelően beleillesztenem a paklimba.

A kérdésem az lenne, hogy van-e esetleg valaki, aki wildban jelenleg nálam sikeresebben halad, és esetleg megosztaná az eddigi tapasztalatait?
 

Előre is köszönöm.

#1

2016.12.13 18:10

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Szia

Én jelenleg 13ig tudtam lemenni, egy midrange stílusú paladin paklival, a late gameban Tirion, Dr.Boom, N'Zoth akik le tudják hozni a meccset, de a secret paladin is erős(őt is kipróbáltam), találkoztam sok dragon pappal, de előző hónapban pl tempo mageval voltam 10ben

Új lapok közül csak kettőt játszok, egy Grimestreet Outfitter-t és egy Smuggler's Run-t de ezeknek is csak early gameben vettem hasznukat.De ha gondolod, jelölj be és megmutatom :)

Bár a 13 nem sokkal van előrébb, talán segíettem :)

#2

2016.12.13 20:43

Reggie profilképe

Reggie (Diamond Common)

BattleTag: Reggie#2258

Tapasztalt játékos

Hali!

Az elöző szezonban n'zoth-os Reno lock-al meneteltem rank 4-re, most viszont decemberben beast druiddal elmentem rank6-ig, majd váltottam a régi stílusú murloc palára. A régebbi fajta kiegészitőknek az összeállitótt decklistákkal könnyedén lehet haladni. Bár sokszor találkozom olyan paklikkal amit a standardon is használnak mások. Most jelenleg rank5 vagyok wildon, ebben a szezonban rosszabbul megy standardon, mivel van néhány lap ami kéne csak nincs rá dustom.

Ezen az oldalon az aktuális wild paklikat tudsz szemezgetni:

http://hearthstone.metabomb.net/search?q=wild+

 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás