FórumEgyébA HearthCup jövője

A HearthCup jövője

0

PHOENIX (Admin)

PHOENIX profilképe

BattleTag: PHOENIX#2680

2015.01.09 13:36

Az elkövetkezendő hetekben teljesen meg fog újulni a HearthCup! Annyit előre mondhatok, hogy garantáltan elképesztően élvezetes lesz mindenki számára!

Az újdonságokkal kapcsolatos információkat ebben a topic-ban találjátok majd meg!

Bizonyos időközönként fogok néhány újdonságról írni!

Itt várom a véleményeket!

Megújul a HearthCup:

1. Információk:

Versenyek továbbra is minden héten lesznek! Azonban a hónap első három hetében különböző versenyeket tartunk, melyek jóval izgalmasabbak lesznek, mint a tavalyi év folyamán lejátszott meccsek.

Íme néhány példa:

  • Nem lehet legendary-kat használni
  • Csak 15-ös rang fölött lévő játékosok játszhatnak (ezt tudjuk ellenőrizni, amint egy játékos belép a Hearthstone-ba)
  • A játékosok "csapatokban" játszanának és ez alapján jutnának tovább
  • Bizonyos lapok nem használhatóak

Minden hónap végén egy pénzdíjas versenyt tartanánk, ahol a hónap korábbi nyertesei (tehát a hónap első három hetében az első, második és harmadik helyezettek) ingyen részt vehetnek a versenyen (ez maximum 9 játékost jelent), a többiek pedig 500 Ft-ért jelentkezhetnének a versenyre. A beérkezett összeget az első három játékos között osztjuk ki, a helyezéseknek megfelelő arányban.

A versenyekért pontokat is lehet szerezni, de akár veszíteni is, úgyhogy csak óvatosan! Részletek január 15-én!

2. Kis késéssel, de jönnek az újabb információk.

Pontok:

A hétvégi HearthCup versenyeken lehet pontokat szerezni és rangot, nagyjából hasonlóan a tavalyi rendszerhez. (=HearthCup pontok)

Azonban idén lenne egy másik pontozás is, ahol egymástól pontokat vehetnek el a játékosok. (=MyCup pontok)

A játékosok kihívhatják egymást egy párbajra, ahol a nyertes pontot vehet el a másik játékostól. Ez valószínűleg úgy működne, hogy a játékosok 100 pontról indulnának, így lehet egymástól pontokat elvenni. A HearthCup-on a másik játékos nevét megadjátok és ezután beviszitek, hogy hány pontért szeretnétek megküzdeni. Annak sem kell teljesen kétségbeesnie, aki az összes pontját elveszíti, hiszen akkor egy új opció fog megjelenni a számára, amivel átkonvertálhatja a HearthCup versenyeinek a pontjait MyCup pontokra, melyeket a párbajokra és egyéb versenyekre használhat fel.

További információ az egyéb versenyekről...hamarosan!

3. Egyéb versenyek:

A HearthCup versenyeken és a párbajokon kivül lehetőségetek lesz mini-versenyek rendezésére. Ezt legegyszerűbben egy példával tudnám bemutatni.

Példa: Csütörtökön délután 5-kor xy kezdeményez egy versenyt és beállítja, hogy 8 játékost szeretne, erről értesítheti is a többi regisztrált játékost (akik e-mail-t kapnak). Amint összejön a 8 játékos létrejön a grid, ahol meg lehet adni az eredményeket.

Egyéb versenyeken MyCup pontokat lehet szerezni és veszíteni.

A HearthCup versenyekhez egy külön program is fog készülni, (Windows-ra) ahol az oldal funkciói is elérhetőek lesznek és a program használatával könnyebben értesülhettek a versenyekről. A program a Hearthstone Hungary-s program része lesz.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás