FórumEgyébCsalásnak számít a Hearthstone Desk Tracker használata?

Csalásnak számít a Hearthstone Desk Tracker használata?

1

Aquleira (Common)

Aquleira profilképe

BattleTag: Aquleira#2304

Keres: Barátot

2017.12.06 18:39

Nem úgy értem, hogy emiatt ténylegesen csalnánk, hanem hogy mennyire nyújt ez segítséget számunkra, és fair-e az ellenféllel szemben a használata vagy sem.

#1

2017.12.07 06:04

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Úgy tudom, hogy olyan programok használata engedélyezett, amelyekből kapott információkat segédprogram nélkül is megtudhatnak a játékosok például papírral.

A deck tracker mutatja hogy mik vannak még a paklidban-de ha jegyzetelsz(vagy netán tudod fejből) hogy mit húztál fel eddig, ugyanott tartasz

A deck tracker kihúzza a secreteket amik nem lehetnek az amit az ellenfél kirakott-de ha ismered az összes secretet, te is át tudod gondolni fejben hogy mi lehet vagy mi nem

stb

Szóval, extra előnyt nem ad, csak "kényelmesebbé" teszi a játékot.Én nem használom, mert szerintem egy 30 lapból álló paklit azért pár meccs alatt meg lehet jegyezni, és a kártyának nálam ez az egyik lényege hogy a játékos fejben is ott legyen.

#2

2017.12.07 12:21

darkonee profilképe

darkonee (Golden Rare) - Közösségépítő

Közepes játékos

Ezen a programon már én is elgondolkodtam, bár abból a szemszögből, hogy olyan dolgokat mutat-e, mint például, ha az ellenfelem Death Grippel ellop tőlem egy lapot, akkor azt mutatja-e úgy mint ha felhúztam volna, hogy melyiket vitte el vagy sem. Illetve most a K&C-al érkezik King Togwaggle aki ugyebár felcseréli a paklikat. Ekkor vajon az új lapokat fogja mutatni vagy sem.

#3

2017.12.07 13:28

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Engem az érdekelne, hogy lehet-e ma egyáltalán egy random ellenfél ellen (pl a létrán)  csalni a Hs-ben? 

Az hogy etikus-e ennek vagy annak a proginak a használata az mindegy mert lehet h az ellenfél is használja. 

#4

2017.12.07 13:34

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Darkonee: Ezekre én is kíváncsi lennék. Pl a rugónak is lesz egy lapja ami négy lapot tesz a paklinkba. Vagy jön a The Darkness ami meg az ellenfél paklijába tesz 3 gyertyát, azt vajon látod-e hogy abból hányat húztál fel eddig? 

#5

2017.12.15 21:32

A Dreck Tracker képtelen bármit is megtudni is a paklidról in game. Épp ezért ha meccs közbe indítod el, csak az elindulás után felhuzott lapokat mutatja. Mint előttem írták, csak arra képes amire egy papír-cerúza kombó. Nem képes a King Togwaggle által kapott paklidat megmutatni, a Death Grip pedig minden nélkül, maga a Hearthstone mutatja meg mit lopott tőle. A Blizzard is nyilatkozott: Amig a program csak annyit tud mint egy papír-ceruza kombó, addig nyugodtan használhatod, olyan mintha nem is használnál semmit. Az eggyetlen előny amit kapsz hogy nem leszel hülye, és tudod hogy már nincs spell a paklidba.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás