FórumEgyébHiba!!!

Hiba!!!

-4

Manulek

Manulek profilképe

2017.09.03 12:19

Lady Deathwhisper ellen nem hat az a kártya, amely letiltja a hero power-eket!!! Mi ennek az oka? Bug? Vagy valahol van egy leírás, amit nem vettem észre ezzel kapcsolatban, ahol felhívja erre a figyelmet?

#1

2017.09.03 19:26

Roni profilképe

Roni (Epic)

BattleTag: Roni#2819

Közepes játékos

Ez nem hiba, Boosoknál a Hero Powerre ható cuccok nem hatnak,lásd: Mindbreaker és a TGT-s Hero Power lopó epic sem

#2

2017.09.04 16:11 | Válasz: (#1) Roni (Epic) hozzászólására

NoobSaibot profilképe

NoobSaibot (Common)

Tapasztalt játékos

...ami egyébként nehezen megmagyarázható jelenség.

Azt még érteném, ha lenne egy semmiből felbukkanó kártya (lásd: Lich King esete a DK Utherrel), ami mondjuk silenceli vagy elpusztítja a Hero Powerrel manipuláló lapokat, de milyen alapon is hagyja egy szabályokon alapuló kártyajáték figyelmen kívül egy szabályosan kijátszott kártya hatását? Ilyen alapon, akkor a többi "OP" kártya hatását is korlátozzák az adventure módokban, és akkor valóban heroikus lesz legyőzni egy-egy nehezebb boss-t.

Nekem ez rendkívül zavaró volt, őszintén megmondom, én csináltam egy decket anno a Lich King ellen a Mind Breaker-re építve, és kifejezetten dühítő volt látni, hogy minden előzetes vagy különösebb magyarázat és/vagy hatás nélkül egyszerűen csak figyelmen kívül hagyta a játék.

#3

2017.09.11 21:20

swordIV profilképe

swordIV (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: swordIV#2630

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Én már arra is gondoltam hogy azért nem működik ez a két lap mert a Sideshow Spelleater opponentről beszél és a soloban pedig Al ellen játszol nem valós ellenfél ellen és a Mindbreakerről pedig  ugyan azt gondolom. Amúgy egy csomó olcsó pakli van Deathwisper ellen (én is csináltam az oldalra egyet). Miért olyan fontos a Mindbreaker hatása?

#4

2017.09.12 12:26 | Válasz: (#3) swordIV (Rare) hozzászólására

NoobSaibot profilképe

NoobSaibot (Common)

Tapasztalt játékos

Félreértettél. Nekem nem okozott gondot leverni az adventure bossokat (na jó, a  Lich King-gel azért megizzadtam egy-egy heroval), ha egy pakli nem ment, csináltam másikat. (A lapkészletemre sem panaszkodhatok.)

A problémám az, hogy van egy Blizzard által hivatalosan kiadott lap, amire rá van írva, hogy mit csinál. Milyen alapon hagyja a Blizzard által kiadott játékelem ezt a mechanikát figyelemen kívül minden különösebb magyarázat vagy tervezett counterhatás nélkül?! (Egy HS-től független példa: képzeld el, hogy mondjuk CS:GO-t játszol, és kedvenc fegyvereddel, az AWP-vel osztod ki sorban a fejeseket. Erre a szerver tulajdonosa kitalálja, hogy mostantól az AWP csak neked okoz sérülést, az ellenfeleket nem sebzi - és erről még csak nem is értesít.)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás