FórumEgyébIgazi pénzért fizetés hiba! (Error 10200244)
Igazi pénzért fizetés hiba! (Error 10200244)
2016.09.19 19:15
Kicsit jobban beleástam magam. Akkor szokta kiírni a hibát, ha a CW kód, vagy a kártya lejárati dátumában hiba van.
2016.09.20 12:51
Ez elég érdekes, megfogom érdeklődni hogy mi a fene van majd a banktól a CW kódot. Köszönöm szépen a segítséget!
2016.09.20 13:55 | Válasz: (#2) Reggie (Diamond Common) hozzászólására
Szia!
A CW kód, a bankártyád hátulján lévő kód a mágnescsík alatt a vonalkód mellett álltalában egy 3 jegyű szám.
üdv:max
2016.09.20 16:20
Szia! Igen én is azt írtam be, de úgy is kiírta az errort. Vagy lehet máshol ideiglenesen csináltatok egy bankártyát és felrakok rá némi pénzt, csak erre az alkalomra. :D:D :D
2016.09.20 17:07 | Válasz: (#4) Reggie (Diamond Common) hozzászólására
Az lehet még a probléma, hogy a bankkártyád nem alkalmas az online vásárlásra.
üdv:max
2016.09.21 13:12
werwolfrych
Sziasztok! Nekem egy olyan gondom adódott, hogy meg akartam venni ezt az új paklit (1 legendary + 10 pakli) Iphone-on de nem történik semmi csak tölt be a kis kék kör. Na innen se vissza se tovább nem lehet lépni, ahogy belépek a shopba egyből megjelenik újra és csak tölt. Belépek pc-én a HS be és ott meg be se enged a shopba mert azt írja, hogy egy másik eszközön már folyamatban van egy vásárlás, ugyebár az Iphone-on. Kiléptem a telon az accountból, utána letöröltem a játékot, kikapcsoltam a telót sőt már az apple fiókot is kitöröltem de semmi, ugyanúgy kiírja, hogy másik eszközön már folyamtban van egy vásárlás. Magyarul az iphone-on beragadt ez a vásárlás, így mostmár sehogy se lehet vásárolni, se aranyér se pénzér se paklit se arénát se kieget semmit. Bankkártya tuti jó (mastercard) ezzel vásárolok mindenhol steam-en ebay-en, meg hs- ben is már vásároltam vele. Valakinek valami ötlet?
2016.09.21 19:16
Blizzard Support-nak írj.
Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!
Üdv mindenkinek!
Egy jó bő két és fél éve játszok már HS-t és még nem vettem semmit sem valós pénzért, ezért szeretnék egy kis segítséget kérni a tapasztaltabb emberektől ez iránt hogy most én mindent normálisan kitöltöttem minden adatot, aztán megpróbáltam megvenni a 10 packet a Bunndle packet vagy mit és ezt az errort írta ki nekem.
Mastercardos vagyok, beírtam azt a kódot ami jelzést mutatott a battle.net oldalon mit kell beírni de ugyan ez volt a gond. Most akkor tudakoljam meg a Banknál ahol vagyok hogy mi is ez a kód? Vagy mit tegyek ez ügyben? Kivételesen most vennék 1500ft-ért teljesen megéri amig az "akció" tart.
Segítsetek mi a probléma oka! Köszönöm!