FórumEgyébkártya

kártya

1

harcrori (Common)

harcrori profilképe

2015.03.15 12:26

Összegyült 400 dust smiley .Melyik epic-ket ajánjátok hogy craftoljam?

#1

2015.03.16 17:41

Adlanor profilképe

Adlanor (Rare)

BattleTag: Adlanor#2835

Tapasztalt játékos

Attól függ melyik kasztot szereted. Mindenhol jól használható epic talán csak egy van szerintem, a Big Game Hunter.
Elsőre általánosságban az javasolnám, inkább craftolj 4 kéket, ha a lapkészleted még erősen hiányos. És ezekből is a neutralokat részesítsd előnyben, amik több paklidat is erősítik. Itt az oldalon nagyon jó leírást találsz egyébként, mit érdemes első lapoknak craftolni.

Adlanor#2835

#2

2015.03.16 23:05

Hazekiah profilképe

Hazekiah (Diamond Common)

BattleTag: Hazekiah#2909

Közepes játékos

Keres: Egyebet

Inkább 4 rare mint 1 epic. Másik topicodban azt láttam (barátkeresős), hogy 1 hónapja tolod, így feltételezem sok legendary-epic lapod nincs.
Mivel tényleg nem írtál lapkészlet/kasztprioritásról semmit, így általánosságban véve kellene nézni az egész játékot azoknak akik infók hiányában veszik erre a fáradtságot egyáltalán.
Ha újra kezdeném nagyjából 2 kaszt közt vacilálnék (főleg a pár grátiszba kapott csomag bontásának fényében). Kis olcsó lényes hordázó aggro decket igyekeznék összedobni. Jobb hijján a free lapkészletből raid leader & shattered sun cleric tutira benne volna. craftolnék 2 knife jugglert és 2 questing adventurert bizonyára neutralból, talán még 1-1 imp mastert vagy violet teachert is, epicből ha van rá dust a 2 hobgoblin volna a nyerő, commonból pl 2 micro machine ami olcsó és jó is, bár akad még pár természetesen 40 dustért, laphúzás miatt acolyte of pain esetleg.

1.) paladinhoz kéne: muster of battle + quartermaster + sword of justice & előnyös lehet argent squire, ha gyógyitgatsz lightwarden, ha titkolódzol secretkeeper.
2.) hunterhez kéne: unleash the hunds + webspinner + snake trap & előnyös lehet young dragonhawk, meg hungry crab vagy angry chicken ha bontod, craftolni kár lenne.

ha naxxot is kioldogattad undertaker + haunter creeper + stoneskin gargoyle

persze a kis lények hamar halnak, így 2 flesheating ghoul tápolódhatna rajtuk, néha a taun se árt 1-1 sunfury protector vagy defender of argus formájában. 
buffolásra young priestess meg master swordsmith is szóba jöhetne talán..
Nyilván nem profi paklikocepciókat vázoltam, csak a személyes véleményem szerinti elfogadható kiindulási alapot.

Persze lehetséges a korábban divatos zoolock meg a jelenlegi mechmage slágerpaklikat kéne ajánlani, azzal van százalékosan a legnagyobb sikerélmény és aranyhozam valószínűleg. :D

#3

2015.03.18 14:55

totenmester profilképe

totenmester (Hall of Fame)

BattleTag: totenmester#2708

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Szerintem nem éri meg csak egy irányba elkezdeni fejlődni, főleg nem a Hobgoblinos/Tokenes úton. Ahhoz olyan játékstílus is kell, hogy bejöjjön
a számítása. Emelettel ezekkel a lapokkal eléggé korlátolva lesz paklik terén.

Ha eddig GvG-s lapokat bontottál és célod haladni rankeden a napi questelésen túl, akkor mech paklikhoz kapcsolódó lapokat érdemes kraftolni. Ha mégsem, akkor a Neutral lapok közül a következőket tudnám ajánlani kraftolásra: Knife Juggler, Azure Drake. Előbbi aggró,- az utóbbi kontroll stílushoz jobb. Common lapokat nem feltétlenül szükséges kraftolni, csak ha meg van a pakli amivel játszani akarsz.

Egyébként midrange Hunteren is ellehet gondolkodni. Naxxramas első két szárnyával és 400 dustból egész remek paklit lehetne összehozni. :)

A lényeg, hogy válassz ki magadnak egy kasztot (azon belül egy paklit) a rankeden való haladáshoz és ahhoz kraftolj le mindent ami kell (a paklikhoz kapcsolódó legendás lapok meg még váratni fognak magukra sajnos).

#4

2015.03.19 16:12

köszi a válaszokat :)

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás