FórumEgyébNe vegyel Accuntot!

Ne vegyel Accuntot!

1

AngelsoldierHUN (Common)

AngelsoldierHUN profilképe

2016.12.18 22:53

Valos tapasztalatot szeretnek megosztani. Nem celom senkinek sem az uzletet rontani csak probalok segiteni hogy ne tortenjen meg massal ami velem. Kulfoldi oldalon vettem nem keves penzert egy hearstone accountot. A tulajdonos megvaltoztata az emailt az enyemre megadta a biztonsagi kerdesre a valaszt en jelszot modositottam. Minden szuperul ment en fizettem rendesen. Majd par nap mulva beszerettem volna lepni de azt irta nincs ilyen account! Mint utolag kiderult az elado irt egy levelet a blizzardnak hogy nem tud belepni . Ok kertek hogy kuldje el a szemelyi igazolvanyat mellyel tudja bizonyitani tulajdonat es hogy mondja meg milyen emailre szeretne valtoztatni a jelenlegit. Hoppa! Es mar arulhatja is ujra! En is termeszetesen felvettem a kapcsolatot a blizzardal es elmondtam mi tortent ! Ok azt mondtak nem tamogatjak az account adas vetelt ! Ezert visszaadtak a gazdajanak !hogy! keressen rajta meg egy keveset! Szerintem eleg tanulsagos tortenet!  

#1

2016.12.28 18:33

Mate92 profilképe

Mate92

Nem okoskodásból, de soha nem szabad külföldi oldalról venni, még magyarok között is a fele csaló 10 éves. CSAK személyesen. 

Egyébként köszi, hogy szóltál, pont ez a baj a LoL accountokkal is... én már többet adtam el, és előreutaltak nekem, de nem is volt gond egyikkel sem.. Na de ez én vagyok, sosem tudod kitől veszed meg.. Simán tudtam az összes LoL supportos biztonsági kérdést, pedig ott aztán tényleg megkérdeznek vagy 15-öt... Akárki emlékszik rájuk, és eladja az accountot 1 napon belül visszaszerezhető support által, mivel tudod igazolni magad a sok kérdéssel, és megint árulhatja ugyanannyiért .... :/  

Szerintem megoldás lehetne, ha minden játékban bevezetnék a mobilos token belépést... Így ha megveszem a 2-faktoros belépés az első, amit beállítok, onnantól kezdve nem elég az email, és a jelszó az eredeti tulajnak. 

Ma már tényleg nem megbízható sajna senki 

#2

2016.12.28 22:08 | Válasz: (#1) Mate92 hozzászólására

Sajnos az hogy egy vad idegen atveri az embert az benne van! De az ahogy a blizzardnal alltak a dolgokhoz az nagy csalodas volt szamomra! Gyakorlatilag azt mondtak meg is erdemlem ami tortent! Persze en mondtam igazabol nem az eledo vert at, mert o eladta nekem az accuntot, hanem azok akik minden szo nelkul  elvettek tolem az osszes szemelyes adatommal egyutt! Raadasul meg vasaroltam packot is az accunthoz amit szinten bizonyitani tudtam a szamlakal. Azt is kerdeztem hogy mi az hogy csak igy elveszik amiert fizetem? Valasz: Igy jartal ! Szoval ez nem mas mint egy bunszervezet! Egyik arulja az accuntot majd ha eladta es megvan a penz a masik elveszi a vasarlotol es  visszaadja az eladonak aki ujra eladja. Es ez igy megy ki tudja hanyszor es hany ambert vernek at igy! Ami a biztonsagot illeti teljesen mindegy en beallitottam es magvaltoztattam mindent! Ok szo nelkul toroltek kozpontilag mindent es visszaadtak az eladonak. Ezt is onnan tudom hogy ujra hirdeti! Nevetseges!

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás