FórumEgyébWarCraft film - 2016 június
WarCraft film - 2016 június
2017.03.02 12:52
Üdv, ugyan a hír alatt is megkérdeztem, de ki tudja az feltűnik-e valakinek, nincs oldalsáv értesítője :)
A DVD mellé jártak ajándék kódok, és nem találtam meg a neten hogy a Battlechest kódot meddig lehet nem föl használni? Jelenleg nincs PC-m sem időm a WoW-hoz, de nem szeretném, hogy nekiülök, aztán közlik ez a kód már nem érvényes. Vagy adjam meg a kódot, mert nem indul egyből a 30 nap? Fölkerül az accountomra a játék, aztán elkezdem mikor elkezdem? (Van már egy 20-as karakterem, a paladin néni miatt)
bíborfény
2017.03.02 14:17
Szia,
Elméletileg 2016. december 31-éig volt érvényes.
"Digital game code expires December 31, 2016."
"ugyan a hír alatt is megkérdeztem, de ki tudja az feltűnik-e valakinek, nincs oldalsáv értesítője :)"
Igazából van, a fórum melleti hírek fülre kell kattintani, persze mivel ez az alapértelmezett, ezért ezt többen látják.
Hearthstone Hungary Admin
2017.03.02 17:38
Köszönöm.
Csak azért nem ijedtem meg elsőre, mert Medivh és Gul'Dan még aktiválható volt februárban. De akkor ne sokat halogassam. ...
Azt volna jó tudni, leketyeg-e a 30 nap WoW ha még nem játszok, csak aktiválom (meg azt hogy Europian vagy American régióba aktiváljam)
bíborfény
2017.03.03 10:01 | Válasz: (#3) bíborfény (Common) hozzászólására
Persze, az aktiválástól számítva indul a 30 nap is. Amerikai régióba ne aktiváld, ez nem olyan, mint a HS. Ha mégis oda aktiválod, akkor számolnod kell azzal, hogy laggolni fog a játék, mert távol van a szerver (~400 ms), 9 óra időeltolódás lesz, tehát a legtöbben akkor fognak játszani, mikor te nem, illetve nem fogsz más magyarokkal összekerülni, mert EU-n játszanak, sőt ha bejön a játék és úgy döntesz, hogy megveszed a legújabb kiegészítőt és ezt nem digitálisan tennéd meg, hanem itthon egy boltban, akkor a dobozban lévő kódot nem tudnád aktiválni amerikai régióra, mert az csak EU-s kód.
Hearthstone Hungary Admin
2017.03.03 14:16
Köszönöm. Akkor jó hogy vártam, de még így is lehet el kell a 30 napomat pazarolnom...
Bár már tudom, hogy 2017 október 1 a határidő, súgtak egy másik oldalon is.
Addig meg próbálok kölcsönkérni egy számítógépet 30 napra a nyári szabadságra :)
bíborfény
2017.03.03 14:25
+ha már a filmről szólt eredetileg ez a fórum:
Szerintem nagy hibája, hogy nem derül ki, Medivh nem csak elcsábult, mert gyenge volt és elbukott, hanem nem is tehetett róla amit csinált Persze valahol gyenge volt, de nem ő kereste a bajt és ez nagy különbség.
Barátommal néztük meg aki még nem találkozott ezzel a történettel, mert nem játszik, és neki csak egy tipikus bukott mágus jött le belőle, mint amilyet sokat láttunk már máshol is.
bíborfény
2022.08.13 10:41
Érik egy újranézés, úgy emlékszem oké volt.
2022.08.18 21:00 | Válasz: (#7) VaBeZ (Diamond Common) hozzászólására
Egy gyors-friss spoiler-mentes tömör beszámoló:
újranézve, megerősítve, bőven oké. A zene nagyszerű, a látvány káprázatosan gyönyörű (külön kiemelném az orkokat, hihetetlen ahogy életre keltették őket), bár nem olyan ikonikusak vagy emlékezetesek. A történet gyors, de nem kapkodós, szépen követik egymást a történések, amit pedig ehhez tudni kell a világ kapcsán, azt bárki számára kellően szemléltetik (pl.: hogyan működik a fel mágia). A film viszont sajnos nem hagy időt a kötődéshez, mire lepereg alig tudunk meg vlmit a sok karakterekről. A vágás a jelenetek között sokszor hanyag, durván árulkodó mennyire megcsonkították a filmet a vágó asztalon (valamennyi kimaradt jelenetet magunk is láthatunk).
Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!
Kevesebb, mint egy év múlva érkezik a WarCraft film a mozikba.
2015 novemberben érkezik az első trailer.
2015 július: Repüld át Stormwind-et egy griffonról!
2014 BlizzCon-os trailer:
A BlizzCon-os trailer-t azért nem hozták sose nyilvánosságra, mert elvileg a CGI mégcsak félkész volt. Azonban akik láttuk mind le voltunk nyűgözve, hogy Stormwind és Dalaran milyen elképesztően gyönyörűen nézett ki (és még csak nem is 3D-ben láttuk!). A BlizzCon 2014-en nagyon szigorú szabályok voltak a trailer alatt, ezért senki sem tudta felvenni!
A trailer elején Stormwind-et lehetett látni, majd egy csapatnyi orkot, akik egy sivatagon át utaztak Durotan vezetésével (úgy gondolom legalábbis - Durotan egyébként Thrall apja!).
Durotan több ezer csatát vezetett már, de most fél attól, hogy apává fog válni és azon gondolkozik ez vajon vezetővé vagy gyávává teszi.
Ezután egy ork - talán Durotan ismét - a Dark Portal-t nézi: "A reményünk elpusztult és már nincs visszaút".
Talán Anduin Lothar(?) pedig azon töpreng, hogy vajon túl sok időt tölt-e a királya védelmében, ahelyett, hogy a fiával törődne.
Láthattuk a Siilver Hand Paladin-jait egy templomban, akiket katonák vettek körbe.
Mutatták Dalaran-t, ahogy lebeg az égen és elképesztően gyönyörű!
Látunk valamilyen hatalmas varázslatot is, talán Gul'dan műve, illetve elfek is felbukkanak a trailer-ben, ahol az egyik oldalra néz és azt kérdezi "A háború lenne... az egyetlen válasz?"
---
Én mindig is imádtam a WarCraft-ot, ezért személy szerint nagyon várom a filmet. A film trailer-eiről a főoldalon is lesz cikk, hiszen a Hearthstone (Heroes of Warcraft)-nak is a WarCraft az alapja.