KépekDe most komolyan?

De most komolyan?

Értékelés: 2.33/5. Értékelj te is.

196

A nyolcadik körben már megvan neki a kombó? Tekintve hogy hat spellt kellet generálnia és kijátszania, plusz kihúzni 5 konkrét lapot a 30 lapos pakliból és Antonidas 7 manába kerül (tehát a 7. körnél hamarabb nem történhet ilyen) ez elég gyors volt.

Hearthstone kép a játékról

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

#1

2019.02.13 14:11

A hs intrójában, amkor az a Disney-s kisgyerek betér a fogadóba, efféle képek tárulnának a szeme elé ha reálisan közelítjük a dolgot. 

Gondolná magában: inkább megyek vissza jégvarázsba vagy megfagyok a hóban :D

#2

2019.02.13 15:03

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Pár hónapja kombo druidikák is játszottak ilyet velem. 

Ha már itt tartunk az mennyire idilli már, hogy egy max 10 éves kiscsaj betér a kocsmába, hogy ott megtanítsák kartyázni a nénik, bácsik? :D

#3

2019.02.13 16:00

Samaritan profilképe

Samaritan (Common)

BattleTag: Samaritan#2830

Kezdő játékos

Ehhez azért ritka nagy mázli kellett:-). Mondjuk jött már szembe velem 6. körös Hemet-es Mecha-pap, ott volt rá sansz, hogy ugyanígy elkeni a számat, szerencsére tele volt a keze:-), nálam meg bekészítve voltak a fullra feltöltött Spellstone-ok:-).

#4

2019.02.13 18:55

Aréna is tud igazságtalan genyó lenni: Elsősorban a telenyomja a placcot rovarral, majd Ondasta kihozza a violet Wurmot. Sok szerencsét!

Azelőtti Meccsemen meg Priestet majdnem leaggrózom erre a Free From Amberből egy Obsidian statue-t leidézett majd kövi körben egy duskbreakerrel hazavágta a maradék trash lényeket.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás