KépekJöhet Big priest akárhány van!

#1

2019.04.15 14:08

Neveletlen profilképe

Neveletlen (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Mordigo#2873

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Én Odd Bomb Warriorral próbálkoztam visszaestem 10ig mert a Big Priestek ellen sajnos nem lehet nyerni vele és tényleg a ranked több mint 50%-a belőlük áll(ha Warriorozok xd).Összeraktam ellenük egy Questes Exodia Maget, most rank 7-nél járok vele, bár azóta hogy ellenük készülök kevesebb a Priest, de azokat eddig 100%-ban vertem vele, az aggro/tempoval meggyűlik a bajom de azokat is van esély fogni, 5-ig levisz szerintem.

#2

2019.04.15 15:48

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: EGYEDIGYEREK#2730

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Sajnos, nagy örök Wild-os fejjel át kellett váltanom a Standard létrára. Az eddig sem kevés Big Priest szám tényleg megsokszorozódott. Alapból hányok tőlük, de így, hogy kb 3-ból 2 ugyan az a f0s Priest pakli, nekem kicsit elég lett. Majd visszenézek Wild-ba pár hét múlva. Addig is legalább jelentőset növekedhet a Standard-ben lejátszott meccseim aránya. (Talán végre elérheti az 1%-ot :D)

#3

2019.04.16 07:30 | Válasz: (#2) EGYEDI_GYEREK (Common) hozzászólására

Tényleg brutálsok Bigpriestel lehet összefutni, szegény kaszt is próbálkozhatna minden mással [de úgyis a winrate dönt] ami ugyanúgy poén, ha nem mégviccesebb, dehát ha összedob egy pappal már tudod miféle ellen mész.

Amúgy jó orvosság ezek ellen egy mill rouge vagy egy oddface hunter de ezek meg ugyanúgy unalmas deckek, oké a mill rougeall el lehet szórakozni de a murphy úgy diktálja hogy összedob sorban 3 aggróval :D

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás