KépekLegendává válva

Legendává válva

Értékelés: 5/5. Értékelj te is.

2021.02.21 21:30
3531 62

Igen, igen. Bevallom, eddig még sosem léptem át a legendák kapuját. Meg voltam elégedve havonta a (most már gyémánt) 5-ös szinttel, sőt, a Sárkány évében szinte alig létrázgattam. Ha valamit nem élvezek, azt nem erőltetem.

Viszont, valahol mindig bennem volt, hogy nekem azért csak illene legalább megszerezni ezt a hátlapot. Ma jött el ennek a napja. :) Szép, tetszik, és ha úgy adódik most már bárkinek megmutathatom. De valószínűleg sosem fogom használni. Ami nem maga a hátlap, hanem egyes gazdái miatt lesz így. Meg amúgy sem érzem magam felvágós típusnak.

Nem tudom fogok-e még itt lenni (akkor itt fognak gyarapodni a képeim). Meg, igazából csak most kezdődhetne a lényeg, a küzdelem a Legenda 1 sorsáért. :) De a célomat mindenképp elértem.

Legendává válva

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

4. oldal / 4 oldal

#61

2024.06.15 19:55

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Végső ellenfél: Reno PriestMidsummer, a 123. szezon hátlapja.Kiegészítő végi magas befutó.

Végső ellenfél: Reno Priest

A Vicious Syndicate Nature Shaman paklija, amivel Legendába értem.

AAECAaoIBqOfBJegBKzRBY31Bb+eBpTmBgzq5wP5nwTE0AXN7gXK+AXL+AWzjQaFjgatnQacngbmngaopwYAAA==

Meg van! Egy kiegészítő alatt, de meg van! (A Gyémánt 5 mindig meg volt.)

Hosszú ideig szemezgettem a Nature Shaman-nal. Csak tartottam tőle, hogy túl nagy falat lesz. Végül a Farkas évének végén csak össze raktam, annak tudtában, hogy a rotáció mindent megváltoztathat. De a típus túlélte, és máig megmaradt erősnek, komplexnek a megpróbáltatások ellenére is. Igaz sosem volt népszerű.

Nem tudom melyik szezonommal vagyok a legelégedettebb, de talán ennek a paklinak a kitanulását élveztem eddig a legjobban. (Sajnálom hogy nem vágtam neki már Ulduar-ban, akkor szüneteltettem a HS-t). Maradtak még apró hibák, amiket ki kell simítanom, és most újból szintet kell lépjek, de mindentől függetlenül nagyon élvezem játszani. Ha Genn és Baku nem vág el tőle, a kiegészítő végéig biztosan kitartok mellette. Játékmenetben és tematikailag is az egyik, a sámán kaszttól pedig az egyértelmű örök kedvencem.

Novice Zapper - Eric BraddockFlash of Lightning - Vladimir Kafanov

#62

2024.07.06 12:24

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Ironikus, hogy Whizbang műhelye, a kiegészítő, melyből rengeteg kártya került gyengítésre balansz és játékélmény okokra hivatkozva, a legelborultabb, legkellemetlenebb időszakával ér véget. Úgy véljük találó befejezése ez a kiegészítőnek, esettanulmányul szolgálva arról, hogy változtatni a változtatás kedvéért nem teremt egyensúlyt, és stratégiák terén sem segíti elő a változatosságot. Változtatni a változtatás kedvéért csupán... változtat a dolgokon. A Whizbang ideje alatti változtatások - azok kedvéért - legtöbbször csak rontottak a helyzeten. Egy gyenge formátum ez, melyet annyiszor tépáztak gyengítésekkel, annyira fel lett hígítva, hogy csak egy parányi szinergia erősítés elég a benne uralkodó erőviszony vákuum kihasználásához, dominálásához.

De hé, az ellenérv is teljesen jogos. Talán csak még egy gyengítésre lenne szükségünk tesó...

vS Data Reaper Report #299

Bravó.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás