KépekNagyok csatája rank 19-en :D

Nagyok csatája rank 19-en :D

Értékelés: 2/5. Értékelj te is.

74

Nyilván Loatheb az utolsó előtti lapom volt a Mana Tide Totem pedig az utolsó. (nála volt még a Kazakus potion így Loatheb előtt semmiképp sem akartam Shudizni)

Végig tartottam egy másik miniont a kezemben Shudi mellet és elvétette a Demonic Projecttel és a Dirty Rattel is. 

A Devolve ment Mal’Ganis-ra (korán kijött és nem tudhattam, hogy állok majd a boardon mikor kiteszi Gul’Dan-t és nem akartam, hogy buffot kapjanak a boardon a démonai) meccs közben könnyedén levertem a Voidlordokat így a Hex-et betarthattam a befejezéshez. Mikor kitette Gul’Dant akkor toltam el a második Devolve-ot mert semmiképp sem akartam, hogy N’Zoth két Voidlordot hozzon vissza. 

Piszok jó ez a pakli. Egyébként is nagyon megkedveltem mostanában a Sámánt így nagy valószínűséggel a HoFba kerülő lapok dustjából valsz. Hagatha és Electra lesz a jutalmam. Egy másik accomon megvan Hagatha és bot egyszerű rare meg common lapokból összerakott ele-sámival Frost Lich Jainás ele mágusokat is el lehet kapni annyi value van a hős kártyában.

Hearthstone kép a játékról

Vissza a képekhez!

+ Kép beküldése!

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás