KépekVolt már aki hasznos lapot kapot...

#1

2020.10.20 22:57

Megmondani nem tudnám, de én is valami hasonló "remekművel" gazdagodtam :D Ha tippelnem kellene akkor azt mondanám hogy Lorewalker Cho. Megérte mert csak ezért másztam meg a létra tetejét :D 

De evvel én is úgy vagyok mint Egyedigyerek. Egyszer sikerült szórakozásból, most megküzdöttem a legó miatt, de ha nem dobnak fel valami nagy dolgot a legendért akkor nem fogok törekedni rá.

#2

2020.10.21 00:18

UndRDog profilképe

UndRDog (Golden Common)

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Nozdormu <3 

#3

2020.10.21 06:34 | Válasz: (#1) Dirtyfellow (Common) hozzászólására

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Ha nagyon megdobák a legend rendszeres reward-ot, vajon könnyebb volna mászni, mert több játékos kavarog a létrán, vagy nehezebb, mert akinek a lapkeszlete elérte a kritikus tömeget az egy sokkal jobb forráshoz jut, és "nyílik az olló", a gazdagok gazdagodnak, az alkalmi és kezdő játékosok pedig ehhez képest szegényeknek?

Lehet,  hogy itt a kulcs: én a rendszeres játékot jutalmaznám: belépésért járhatna, vagy adott mód rendszeres használatáért...

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

#4

2020.10.21 09:01

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: EGYEDIGYEREK#2730

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Gratulálok hozzá.

Az én szerencsés kiválasztottam egy Cairne Bloodhoof lett.

Egy fokkal talán értelmesebb, mint ez a mókus-dínó generátor.

Nem bánom. Én már annak is örülök, hogy egyáltalán megjutalmaznak valamivel. Régi játékosként, a korai tapasztalatokhoz képest ez a rendszer nekem egy felüdülés. :D

Szerkesztve: 2020.10.21 09:01

#5

2020.10.21 09:26 | Válasz: (#4) EGYEDI_GYEREK (Common) hozzászólására

Kacsito profilképe

Kacsito (Lich King) - Közösségépítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Hát igen, a korai időszakból való fórumokat böngészve a mai rendszer egy kényeztetés... Könnyebb létra, csillag bónusz, duplikació protekció, valahol még olyat is láttam, hogy valaki 100+ pakliból vette ki az első legendását.

Az jut erről eszembe, ahogy az ember bemegy a jatekboltba a kajapénzével amit a héten nem költött el, vesz egy csomag Hatalom Kártyát, és nincs benne semmi amit gyűjt.

Ha a gyűjtögetés az elsődleges cél, akkor a cserélgetést hiányolom. De valahol az is érthető, hogy ebből már kinőtt a játék.

Mégsem lehetne teljes az öröm, ha mindenkinek minden lapot odaadnának, mert egyszerűen nem éreznénk az értékét (eszmei...). Az, hogy betörtem Finley-t mai napig bánom, a két uldumos Colossus-t már kevésbé.

N'Zoth-ot 120%, hogy megérte legyártani, ellenben az Activate the Obelisk elég rossz döntés volt.

Ez még arra hajaz, amikor Quarg paklit szerettem volna, mindenki tudta a környéken, minden csere emiatt veszteséges volt, és amikor kész lett, kiderült, hogy nem túl erős stratégia (szintén HKK).

Szóval, ha az a HS célja, hogy egy valós gyűjtögetős kártyajátékra hajazzon, akkor jól csinálja, a bökkenő csak az, hogy a keserűség és az elérhetetlenség miatt a gyerekeknek ez csak egy korszak.

Hu de túltoltam megint...

Bár... az a Mennydörgõ komisz egy jószág.

#6

2020.10.21 09:44

EGYEDI_GYEREK profilképe

EGYEDI_GYEREK (Common)

BattleTag: EGYEDIGYEREK#2730

Tapasztalt játékos

Keres: Barátot

Hát igen. Akkoriban, ha valaki legenda lett, kapott egy hátlapot, majd hóvégén mégegyet, (mert ugye meglett a Rank20) és szépen visszarakták a létra tetejére. Aztán kezd előröl, ha tetszett. 

Ahogy haladtunk lefelé, egyre több csillag kellett egy szinthez. Ha zsinórban nyerted a meccseket, akkor egy idő után 2 csillag járt egyszerre, hűűűűű. Ha elértem egy bizonyos szintet, az volt a jutalom, hogy nem lehetett visszaesni. (de talán ez is csak utólag jött be, nem emlékszem)

Ahhoz képest most 600 bónuszcsillag, minden szint elérésekor nő a hóvégi jutalom, első alkalommal minden szinten extra akármi, kártyák, dust, stb...

Mintha feleannyi idő lenne lemászni, 100x annyi cuccért. Nem csoda, hogy dőlnek a rekordok, hogy melyik hónapban hanyan érnek el ezt meg azt.

Hát, van ilyen. :D

Szerkesztve: 2020.10.21 09:46

#7

2020.10.31 05:21 | Válasz: (#5) Kacsito (Lich King) hozzászólására

Persze a játékosok a végén visszamennek Lolozni.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás