KártyákSemlegesThe Grand Tournament kártyáiSkycap'n Kragg

Skycap'n Kragg Hearthstone kártya - The Grand Tournament

The Grand Tournament

Kártya szöveg

Charrrrrge. 1-gyel kevesebbe kerül minden egyes Pirate-d után.

Hátlap szöveg

What's more boss than riding a parrot with a jawbone for a shoulderpad while wielding a giant hook-lance-thing and wearing a pirate hat? NOTHING.

Skycap'n Kragg Hearthstone kártya

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.

Legjobb három pakli, amelyikben szerepel:

  1. Shaman amalgamation - 2019.08.22(9)
  2. Ez nem az a fajta kalóz banda, amikhez a vadonban hozzászoktunk, jobb annál - 2023.11.30(8)
  3. Cursed 1.0 - 2016.01.09(8)

Kattints ide, ha az összes paklit meg szeretnéd tekinteni, amelyikben ez a lap szerepel!

A lap megjelenése óta ezeknek a kasztoknak a paklijaiban szerepel

A lap megjelenése óta ennyi pakliban szerepel/nem szerepel

A lap megjelenése óta (The Grand Tournament - 2015.08.24) az oldalon lévő 6512 pakliból 16 pakliban (0.25%) használják ezt a lapot.

Az oldalon lévő 7572 pakliból 16 pakliban (0.21%) használják ezt a lapot.

Kapcsolódó cikk

#1

2021.01.18 19:40

VaBeZ profilképe

VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

BattleTag: VaBeZ#2292

Tapasztalt játékos

Darkmoon Faire időszak, vadon

Majd 6 évvel a megjelenése után, de csak tán nem megérkezett az a bizonyos erősítés (és/vagy meta)?

7 mana 4/6... persze, a charge-ot sosem alábecsülni, és olcsóbbá is tehető ám... ha elég kalóz van a térfelünkön...? Ez bizony már a The Grand Tournament idején sem volt túl csábító, és akkoriban még a kalózok is, mint törzs, mindvégig viccnek számítottak. A legelső sikereik két kiegészítővel később, a Whispers of the Old Gods-szal jöttek, a sárkány kalóz harcos volt az első érdembeli létra paklijuk, és hogy aztán újabb két kieggel később, a Meanstreets of Gadgetzan-nal Patches the Pirate mit eresztett ránk...

Na de, hiába a kalóz harcos befolyása Gadgetzan-ban, Kragg kapitány sosem került szóba. Még ha elég kalóz is volt a térfélen, akkor már alapból eldőlt a meccs. Az a +4 arcra édeskevés volt az áráért, a standardban soha nem is jött el a kapitány ideje.

Patches the Pirate viszont sosem szorult háttérbe, sem standardos idejében, sem a vadonban, ahol a mai napig az egyik legerősebb legendás lapnak számít. Pedig vadonba vonulása előtt még megfosztották a charge kulcsszótól is! Érkezésével a kalózok máig meghatározó erőnek számítanak a vadonban, és 3 évvel Gadgetzan után a Descents of Dragons megjelenésével újból komoly erősítéshez jutottak, amivel rövid időre a standardban is újból a csúcsra törtek...

De minden felsorolt ellenére, Kragg-nek továbbra sem akadt helye, hiába jöttek újabb kalózok, egyre erősebb és erősebb asztalokat lehetővé téve. Még mindig várnia kellett, egészen máig, mikor is a Sword Eater-rel úgy tűnik végre olyan irányba fejlődhetett a kalóz harcos, amiben végre valahára akadhat helye.

A vadonban sosem lehet tudni minek mikor, mennyi idő elteltével jöhet el a maga pillanata, és hogy az meddig tarthat. Már ha egyáltalán eljön.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás