KártyákMageSaviors of Uldum kártyáiTortollan Pilgrim

Tortollan Pilgrim Hearthstone kártya - Saviors of Uldum

Saviors of Uldum

Kártya szöveg

Battlecry: Felfedez (Discover mechanizmus) egy spellt a paklidból, és elhasználja véletlenszerű célpontokra.

Hátlap szöveg

A tortollan made it to the desert!

Tortollan Pilgrim Hearthstone kártya

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.

Legjobb három pakli, amelyikben szerepel:

  1. Titkos varázslatok - 2019.08.03(4)
  2. Dragon "Poof!" - 2020.04.17(3)
  3. Too Much! - 2024.01.27(2)

Kattints ide, ha az összes paklit meg szeretnéd tekinteni, amelyikben ez a lap szerepel!

A lap megjelenése óta ennyi pakliban szerepel/nem szerepel

A lap megjelenése óta (Saviors of Uldum - 2019.08.06) az oldalon lévő 277 Mage pakliból 26 pakliban (9.39%) használják ezt a lapot.

Az oldalon lévő 917 Mage pakliból 27 pakliban (2.94%) használják ezt a lapot.

#1

2020.10.11 16:51

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Én tudom hogy a Blizzard mindent megtesz annak érdekében hogy vesztes helyzetbe hozza az F2P játékosokat és rákényszerítse hogy tejeljenek. De még egy ekkora rakás trágya lapot mint ez. Csak azért választottam, mert a másik kettő ennél is használhatatlanabb volt. Mostanában már gyűjtöm a screensavereket milyen választásokat dob fel a játék szorult helyzetben, mert ez már nem lehet a véletlen műve. És most már nem csak Malygos genyózik lényegében bármi ahol 3-ból lehet választani.

Minthogy már tudom hogy jár az agyuk, mondom ez tuti egy saját lényemre fog varázsolni, de mi van a dekkemben? De szerencsére annyi volt hogy bár felfedez de te választod ki mit. Viszont nem ütöttem Renoval előtte, mert reménykedtem hogy lesheepeli az ellen tauntját és akkor mehetek arcra, hát rittig Renora nyomta a sheepet. Nah Rage Conceade lett belőle. Fogadok ha Renoval ütök, akkor meg inkább magára dobja minthogy az ellenfélre.

Nem értem hogy egy Epic kártya miért ennyire SZAR? Egy epic az ne véletlenül dobáljon, egy uncomonnak még elnézném, de már egy rarenek se. Legjobb az egészben hogy még így se biztos hogy nyertem volna, de elintézte hogy kedvem se legyen folytatni. Egy epic kártya és lesheepeli a saját lényed? 8 manáért cserébe, nem az ellenséget, a saját lényed! Lefogadom Flamestrikot választok, azt is magunkra nyomja.

Előtte lévő meccsben szintén, hat HAT lénye van az ellennek, egyetlen egy ad neki valami primeot deathrattlenél, lényem kiteszem megsemmisít egyet. Hát persze hogy a deathrattlésre nyomta a spellt. Megjegyzem az ütött volna legkevesebbet, BÁRMELYIK jobb lett volna. Hat az egyhez, tuti bele van kódolva ez, ha Zephryst tudták okosítani, akkor ez is direkt kibaszás.

Renot mostanában már ki se teszem ha van 3 lény, és mondjuk 11 lesz az összérték mert tuti a leggenyóbb lényt hagyja életben, aki 12-őt tud ütni és marad neki 1 Hp-ja, kivéve ha Tauntos, mert akkor azt.

Kicsit kivagyok.

Szerkesztve: 2020.10.13 03:16

#2

2020.10.11 22:16

Mr. Gábor profilképe

Mr. Gábor (Epic) - Közösségépítő

BattleTag: RagingBull#2350

Tapasztalt játékos

Keres: Gyakorló társat

Volt vele és a Potion of Illusion-nel egy kegyetlen kombó, wild-ban elég OP is volt. Nem rég nerfelték, teljes áron, 400 dustért betörhető még tudtommal. #csaxólok

#3

2020.10.13 03:17 | Válasz: (#2) Mr. Gábor (Epic) hozzászólására

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Nincs itt valahol egy örjöngő fórom? Mert ma is tudnék.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás