KártyákMageAshes of Outland kártyáiAstromancer Solarian

Astromancer Solarian Hearthstone kártya - Ashes of Outland

Ashes of Outland

Kártya szöveg

Spell Damage +1. Deathrattle: Belekeveri 'Solarian Prime'-ot a paklidba.

Hátlap szöveg

Loyal to Kael'thas Sunstrider, this blood elf mage sought arcane power in the Void. Did she find it... or did IT find her?

Kapcsolódó kártyák

Solarian Prime

Astromancer Solarian Hearthstone kártya

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.

Legjobb három pakli, amelyikben szerepel:

  1. Reno's Greedy Galaxy feat. Band Manager - 2023.03.15(8)
  2. Yogghurtos torta C'thun öntettel - 2020.11.28(8)
  3. Highlander - 2022.01.16(5)

Kattints ide, ha az összes paklit meg szeretnéd tekinteni, amelyikben ez a lap szerepel!

A lap megjelenése óta ennyi pakliban szerepel/nem szerepel

A lap megjelenése óta (Ashes of Outland - 2020.04.07) az oldalon lévő 208 Mage pakliból 29 pakliban (13.94%) használják ezt a lapot.

Az oldalon lévő 917 Mage pakliból 30 pakliban (3.27%) használják ezt a lapot.

#1

2021.03.08 21:10

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Borzalmasan jó lap. Plusz spell damage és lényegében olyan korán kirakhatod, hogy akár 2 kört is verhetsz az ellenségen. Nem csinál olyan baromságokat mint Millhouse Manastorm (komolyan van ember a földön aki nem nyúzná meg az összes gnómot?), amely az egyik első legendary volt amit már törtem is be mert borzalmas kártya. Ez viszont amikor megölik csak még erősebb lesz, és a random spellek amiket dobál nem olyan random és önveszélyesek mint a The Amazing Reno varázslatai. Egyetlen hátránya, ha ellopják, és ellenünk vetik be, vagy ha lesilencolják.

#2

2021.05.19 01:20

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Hihetetlen hogy megváltozik egy lap értékelése 2-3 hónap alatt. Aki nekem még egyszer a Pókerhez meri hasonlítani a játékot, hát ott hány száz éve ugyanazok a lapok vannak, és nem unalmas a játék :D 

Na szóval az előbb kitettem megint, wildfire miatt szét tudtam lőni. És nem adta be a Primeot? Ez normális? Vagy bug? Hát más deathrattle kártyánál, pl kedvenc koponyás varázslónákkal mindig azzal szoktam trükközni hogy kiteszem varázsolok, aztán szétlövöm hogy kapjak lapot, (mondjuk kihúzzam rögtön Cthunt és Ticktatus ne tudja elégetni) és ne tudja a pap silencolni, vagy ellopni. Ez meg simán megdöglik? Hogy van ez?

#3

2021.05.19 06:56 | Válasz: (#2) Scalard (Golden Common) hozzászólására

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Nem normális.

There must always be a Hearthstone Hungary…

#4

2021.09.20 01:55

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Najó eljutottam a Borzalmasan jó laptól a Borzalmasan szarig. Komolyna nem merem kitenni nem is értem miért választom. De ha Zephryst tudták okosítani, akkor ezt mi a halál faxáért nem? Két lapom van ez meg Tony, totál nyert helyzetben vagyok, erre ez telebassza a kezem olyan spellekkel amiket nem is tudok használni, mert Evokációzik, minek használja ezt a spellt? Teljesne hazsnálhatatlan, mert legjobb esetben is kettő pontod marad hogy felhazsnáld őket, aztán meg elkezd mint a bolond lapokat húzni és elégeti a maradék paklim. Semmi sebzés az ellennek, totál kibaszott velem most már sokadjára, ott marad mint aki jól végezte dolgát, és marad egy kártyám, a használhatatlan evokált spellek huss eltünnek, a dekkemben meg a használhatókat jól elégette a picsába. Agyfasz ez a lap. Tök boldog leszek amikor végre kirotál a francba.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás