KártyákMageFractured in Alterac Valley kártyáiRune Of The Archmage

Rune of the Archmage Hearthstone kártya - Fractured in Alterac Valley

Fractured in Alterac Valley

Kártya szöveg

Elhasznál 20 Mana értékű Mage spelleket az ellenfeleken.

Hátlap szöveg

“It’s not a slot machine! It took YEARS of rigorous studying the intricacies of the universe to unravel the strands of reality. The arcane knowledge alone would enfeeble even the most brilliant of minds. Give it the credence it deserves. It’s a magic slot machine.”

Rune of the Archmage Hearthstone kártya

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.

Legjobb három pakli, amelyikben szerepel:

  1. Big Spell Redux - 2022.12.23(7)
  2. Ping Pong - 2022.02.06(7)
  3. BIG spells in the snow ft. Nozdormu - 2021.12.17(7)

Kattints ide, ha az összes paklit meg szeretnéd tekinteni, amelyikben ez a lap szerepel!

A lap megjelenése óta ennyi pakliban szerepel/nem szerepel

A lap megjelenése óta (Fractured in Alterac Valley - 2021.12.07) az oldalon lévő 96 Mage pakliból 16 pakliban (16.67%) használják ezt a lapot.

Az oldalon lévő 916 Mage pakliból 16 pakliban (1.75%) használják ezt a lapot.

Kapcsolódó cikk

#1

2023.01.11 12:05

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Ez már majdnem olyan szar lap lett mint Astromancer Solarian összevissza varázsol mindenféle baromságot, még véletlenül se olyat, ami neked kedvezne. Öt kártyád van, gyorsan tesz bele 2-3 hasznavehetetlen spellt, aztán lapot húz, majd megint lapot húz hagy égejenek a legjobb kártyáid. Miért nem fordítva? Mert úgy talán még hasznos is lenne? 20-ból tizenkilencszer előbb nyomja a Shattering Blast-ot, és aztán a 0-ás fagyasztást, ami ha 10-nél nyomod el is csak egy lényt fagyaszt, aztán miután lefagyasztotta átváltoztatja egy 4/1-re, hogy ha csak 3 életerőd van meg tudjon ölni. Ha kint vannak lényeid még fosabb az RNG mert tuti mindre Mass Polymorph-ot nyom, aztán nem Flamestrike -ot vagy Blizzard-ot, hogy legalább megdögöljenek, hanem hogy a következő körben az ellenfél hetet bevihessen még arcra. Ha Pyroblast-ot nyom, azt rendszerint egyetlen 1 életerős lényre, miközben ott a hős, meg a 10/10-es taunt, de még jól jársz ha nem a saját arcodba tolja bele. Ha az ellenfél nyomja, egyből felrak 5 secretet a lehetséges 4-ből, jah a kedvecem, hogy ugyanazt a secretet is pakolja egymás után ami annak számít, hogy elhasznált 3 pontot, meg hatvanszor a Hot Streak, ami csökkenti a fire spellek mana igényét csak éppen nincs fire spelled mert azt nem adott.

Szóval nem lehetne azt megérni egyszer hogy értelmes dolgokat varázsol egy ilyen RNG spell ami segíti azt aki feláldoz ezért 9 manát? 9 Manáért nem azt várom, hogy hááát talán lesz valami, ami talán kihúz a bajból. 9 Manáért más kaszt olyan durva lényeket, spelleket kap, hogy csak lesek. Jelen állapotában alig várom, hogy kirotálódjon a francba.

Szerkesztve: 2023.01.11 12:13

#2

2023.03.25 02:46

Scalard profilképe

Scalard (Golden Common)

BattleTag: Scalard#2175

Közepes játékos

Mikor rotálódsz ki? Pezsgőt bontok. Tudod egyet kellett volna megjegyezned, hogy 9-esre méltó légy. Birka & Blizzard, érted és minden más szart ezek után :P

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás