KártyákDeath KnightMarch of the Lich King kártyáiThe Lich King

The Lich King Hearthstone kártya - March of the Lich King

March of the Lich King
The Lich King Hearthstone kártya

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.

Másik kártya ugyanezzel a névvel

The Lich King

The Lich King

The Lich King

  • Szett: Tavern Brawl
  • Gyűjthető: Nem

The Lich King

  • Gyűjthető: Nem
  • The Lich King

    • Szett: Tavern Brawl
    • Gyűjthető: Nem

    Kapcsolódó cikk

    #1

    2022.12.04 17:00

    VaBeZ profilképe

    VaBeZ (Diamond Common) - Közösség segítő

    BattleTag: VaBeZ#2292

    Tapasztalt játékos

    Láttunk kommenteket, melyek szerint a Death Knight picit gyengének fest. Finoman fogalmazva nem értünk egyet. A kaszt nagyon erősnek, és remekül körülhatároltnak tűnik. Legtöbb kártyája kompetitív játékra érdemes, és úgy látjuk több sikeres stratégiát is képes lehet életre hívni.

    Kezdjen a szentségtelen, az Unholy Death Knight-ok emelkedhetnek talán a legerősebb asztal alapú stratégiává a (Standard) formátumban. Lenyűgözőnek tűnnek az asztal korai bevételében, ahogy képesek a vezetést hamar megszerezni és megtartani, vagy épp átvenni olyan kártyáikkal, mint a Plague Strike, a Tomb Guardians, az Army of the Dead, és Blightfang.

    Az Unholy Death Knight-okból több eltérő irányba történő kísérletezgetést is kinézünk. Lehetnek villámgyorsak, mint az Aggro Druid, a Grave Strength minél erősebb kihasználásával lerohanva az ellenfelet. Játszhatnak Handlock stílusban minél gyorsabban, minél több hullát felhalmozva a Corpse Bride-hoz és a Stitched Giant-hez.

    Formálhatnak saját Prince Renathal-Sire Denathrius szerkezetet is, a Control Shaman vagy a Beast Hunter mintájára, amihez mindenből csipegetnek egy keveset. Lénysúlyosságuk és hullatermelő céljuk tökéletes lehet egy ilyen paklihoz. Egy kasztnál, aminél alap erőforrás az Infuse, magától értetődő megpróbálni. Egy ilyen szerkezet nagyon rugalmas lehet a formátum gyorsaságának alakulásánál. Csak egy vér rúna képes jelentősen bővíteni az Unholy Death Knight kései játék lehetőségeit, konkrétan.

    Következzék a fagy, minek talán a legtöbb lehetősége lesz, ha kései győzelmi kondíciókról van szó, hála erős laphúzó és mana manipuláló eszközeinek. A Frost Death Knight-ok nem képesek annyi hullát termelni, mint az Unholy Death Knight-ok. Elvetik hát az asztal uralását, hogy azon kívülről dominálhassanak. Tömérdek asztaltörlő, közvetlen sebző, illetve időnyerő-fagyasztó képességgel. A Frostwyrm's Fury stratégiáik ékköve, és remek jellemzője.

    Várhatóan egyes Frost Death Knight-ok egy varázslat alapú, perzselő (burn) szerkezettel mutatkoznak majd. Ami a Deathchiller-hez, a Marrow Manipulator-hoz, vagy varázslat erősítő szinergiákhoz folyamodhat az ellenfél asztalának, arcának tönkreveréséért. Bár nem tűnik olyan agresszívnek, mint az Unholy, a Frost Death Knight is befogadhat egy agresszívebb lény csomagot, megfejelve a Marrow Manipulator-ral és Frostwyrm's Fury-val, állandó nyomás alatt tartva ellenfelét.

    Rengeteg kísérletezgetést várunk a fagytól mindenféle kései kombókkal, hisz a Horn of Winter-rel több minden lehetséges, és itt vannak a legjobb laphúzók is. Bizonyos lassabb Frost Death Knight-oknál is megeshet, hogy elmennek valameddig Sire Denathrius-ért, Astalor Bloodsworn-nal az oldalukon. A Horn of Winter-rel Brann Bronzebeard kombózhat Astalor Bloodsworn-nal a tizedik körben, például. Itt láthatja várhatóan a legtöbb játékot Bonelord Frostwhisper a kasztnál.

    Végezetül a vér, amit úgy tűnik sokan leírtak egy olyan bemutató alapján, ahol egy egyedi mikrometában történetesen alulmaradt. Nem hisszük, hogy ez a próba méltóan tükrözné a Blood Death Knight erejét. Túlélő és leszedő képessége félelmetes, szinte bármilyen asztalra akadhat válasza, amit ellenfele elé tárhat. A (Standard) létrán nem honolhat ekkora mohóság, a vér leszedés és életnyerő csomagjai tejlesen felülkerekedhetnek az agresszív stratégiákon, ahogy a lassabbakon is, amiknél nincs meg a végtelen érték vagy sebzés. A Vampiric Blood-nak hála 60 életpontnál járni természetes látvány lesz.

    A legégetőbb kérdés a kései stratégiák elleni meccsek lezárása lesz. Ha félelmetes erőforrásai és túlélése megtartása mellett még képes lesz kellően fenyegető lenni, komoly pusztítást vihet végbe, és az egyik legerősebb stratégiává válhat. Némi teóriapakli készítést követően azt gondoljuk kellő nyomást tud gyakorolni, ha jól van összerakva, és nem csak várja hogy megöljék, mint napjaik Control Warrior-ja.

    Összességében a Death Knight a legjobb kasztok egyike lehet a March of the Lich King idejében, és nem lepne meg minket, ha a legerősebbnek bizonyulna. Mindene megadatott, hogy több fronton is megállja a helyét.

    Glad you could make it, Arthas.

    The Comprehensive March of the Lich King Preview

    Vicious Syndicate

    Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

    Új vendég hozzászólás