KártyákMageKnights of the Frozen Throne kártyáiFrost Lich Jaina

Frost Lich Jaina Hearthstone kártya - Knights of the Frozen Throne

Knights of the Frozen Throne

Kártya szöveg

Battlecry: Megidéz egy 3/6-os Water Elementált. Az Elementáljaid Lifesteallel rendelkeznek a játék hátralévő részében.

Hátlap szöveg

"Arthas was a spoiled child, playing with toys he could neither control nor understand. Come into the cold. I will show you the true power of the Frozen Throne."

Kapcsolódó kártyák

Icy Touch, Water Elemental

Frost Lich Jaina Hearthstone kártya

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.

Legjobb három pakli, amelyikben szerepel:

  1. Big spell motherfucka kántőr dekk - 2018.03.13(12)
  2. RAGNAROS! - 2021.12.15(11)
  3. Odd control mage - 2019.06.23(11)

Kattints ide, ha az összes paklit meg szeretnéd tekinteni, amelyikben ez a lap szerepel!

A lap megjelenése óta ennyi pakliban szerepel/nem szerepel

A lap megjelenése óta (Knights of the Frozen Throne - 2017.08.11) az oldalon lévő 435 Mage pakliból 82 pakliban (18.85%) használják ezt a lapot.

Az oldalon lévő 917 Mage pakliból 83 pakliban (9.05%) használják ezt a lapot.

#1

2018.04.28 09:03

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Kezdő mágusoknak (varázsló tanoncok :) ) szokni kell, hogy ha van a boardon elementalunk akkor csak a hős kártya kijátszása után támadjunk velük. Ellenkező esetben elszalasztunk egy esélyt a gyógyulásra az elementalok új lifesteal képességéből. 

A kijátszásakori azonnali rage concede-ek számával csak a legnagyobb lapok vetekedhetnek mint Reno, N’Zoth és Bloodreaver Gul’dan :)

#2

2020.02.11 12:17

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Egyszer utazás közben egy random friend wild csatáját spectate-ltem. Ez a lap 15 perc után került játékba, arra nem emlékszem, hogy az ellenfél mivel játszott, talán shamannal. A hős kártya 1-2 életről hozta fel a játékosát, és összesen 55 percig tartott a meccs. Persze Lich King is volt mindkét oldalon.

Hihetetlen mennyi value fér egy wild pakliba. Ilyenkor sajnálom, hogy nem ismertem a játékot a korai szakaszban. Sokszor vágyom a vadonba, aztán rájövök, hogy pontosan nulla az esélyem a witchwood kieg utáni lapkészletemmel. Emiatt örülök hogy van egy fal, és külön létra a veteránoknak. Végülis egyszer 4 év múlva nekem is több vad lapom lesz mint standard.. vajon addigra ér majd annyit a mostani készletem, hogy ne kelljen az ős lapokat legyártani? Indítványozom, hogy kezdődjön egy wild-light a két formátum között! :D

Viccet féltetéve, a wild lapos event óta vágytam, hogy lehessen vad pakkokat venni, és teljesült! Ezek miatt (is) szeretem a HS-t!

Szerkesztve: 2020.02.11 12:18

There must always be a Hearthstone Hungary…

#3

2020.02.11 13:58 | Válasz: (#2) Kacsito (Hall of Fame) hozzászólására

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösség segítő

Egyébként undorító volt akkoriban a játék amikor a hős lapok standardban voltak. (mellesleg a Lich Kinggel együtt) És vannak mások is akik ezen a véleményen vannak. Azért, én személy szerint egyáltalán nem örültem az új Dragonqueen Alexstrasza megjelenésének sem. Legyártottam igen, illendő meglennie de pár meccsnél többet nem toltam vele. Talán majd egyszer előveszem. 

Mind olyan lapok mint pl Zephrys, hogy imádsz velük játszani de ellenük pokolba kívánsz minden pillanatot. Ahogy akkoriban írtam is, sohasem késő Concede-elni ha Jaina előkerül. Az olyan lapok amik magukban nyernek meccset borzalmasan rontják a játékélményt. 

Jah, igen. A folyamatos power creep miatt a játékban mindig kb az aktuális szett a legerősebb. Néhány igazán beteg szinergiát és néhány lapot kivéve. Sok olyan drága lap van már wildban amik elértéktelenednek mert jött egy újabb, jobb variánsuk. A legszebb példa erre: Princess Huhuran -> Terrorscale Stalker -> Play Dead. Mind ugyanazt csinálják egyrr olcsóbban. Szal csak pár kulcs lap kell ma wildhoz. 

Szerkesztve: 2020.02.11 14:18

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás