LapokRogueKnights of the Frozen Throne kártyáiValeera The Hollow

Valeera the Hollow Hearthstone kártya - Journey to Un'Goro kiegészítő

Battlecry: Stealth-et kap a következő körödig.

Hátlap szöveg: "Run away. Hide in your precious keeps, behind your walls and your bodyguards. Night always falls, and shadows will fill your hallowed halls. One day, one of those shadows will be me."

Megjegyzés: Tehát a hősöd Stealth-et fog kapni egy körre.

Valeera the Hollow Hearthstone kártya

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.

Legjobb három pakli, amelyikben szerepel:

  1. Kingsbane Mill Rouge - 2017.12.19(21)
  2. Visszhangok a fejemben - 2018.04.13(14)
  3. Meglepetés! - 2017.12.13(11)

Kattints ide, ha az összes paklit meg szeretnéd tekinteni, amelyikben ez a lap szerepel!

#1

2018.09.05 09:21

Casualplayer profilképe

Casualplayer (Premium) - Közösségépítő

Egymaga hoz le meccseket. Tegnap keveredtem egy olyan meccsbe egy másodlagos accomon amit nem felejtek el egyhamar.

Egy régi iskolát követő Control warri ellen játszottam a tolvaj és kicsit controlos de egyébként olyan bot egyszerű paklival amiben Bonemarerel, Cobalt Scalebanenel meg hasonló lapokkal játszom Swashburglar és a Blink Fox, Undercity Huckster, Hallucination játszák a tolvaj szerepét. Annyi hogy anno kinyitottam a [Lich king]et szal Ő is benne van a csapatban. A warriban pedig egy halom arany legenda szerepelt mint Justicar Trueheart, Lich King, Sylvanas, Ragna és az a legenda amelyik inspire: egy random spellt ad a kézbe. 

Kitettem coinnal a Lich Kinget életmentés céljából aki egy Death Gripet adott amivel kivártam a dk utánig. Így duplán kijátszva elloptam a Direhorn Hatchlingét és a feljavított változatát a Direhorn Matriarchot a paklijából. Kövi körben duplán ment ki a Hatcling ami után duplán a Matriarch és ez után kezdődött az igazi móka. Ugyanis topdeck Lab Recruiter jött aki duplán ment a Matriarchra vagyis az elkövetkező kb 8 körben nem csináltam mást mint minden körben kitettem két 6/9-es tauntot. Mondanom sem kell,  hogy ide nem volt elég az 50+ armor plusz én ugye a paklimat is feltápoltam 8 lappal vagyis fatigueba is jóval elöttem került a harcos. Már csak 2 lap volt a kezében mikor topdeck Shadowstep jött vagyis újabb két 6/9 ment ki így már 3 volt a boardomon. Ekkor kiderült, hogy az utlsó előtti lapja egy Warpath (ami semmit nem csinált volna a boardommal) volt az utolsó pedig egy lich king lap amit nem játszott ki. Nekem még a paklimban is volt taunt és a kezemben is vagyis teljesen egyértelműen hoztam volna a meccset de nem akartam, inkább én concedeltem. 

Ezzel a kis storyval csak azt akartam leírni mennyire brutál érték rejlik Valeera the Hollowban. 

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás