Paklik Új pakli

hearthstone pakli szavazás 3 hearthstone pakli

A kereskedő herceg tolvajai Wild pakli

Létrehozás dátuma: 2017.04.21 13:23 | Módosítva: 2017.04.21 13:24 | Megtekintve: 87

Az Un'goro kiegészítőben megint próbáltak nyomni egy kicsit az ellenfél lapjaiból gyűjtögető Rogue paklin, lássuk mennyire sikerült játszhatóvá tenni a paklit. A kiegészítő megjeleníése előtt Standardben ugyan nem sikerült túl jó eredményeket elérnem vele, az aggro-őrület miatt, de Wildban egész jól muszikált, Rank 20-10 között hozta a 70% feletti győzelmi arányt. A paklit az új lapokkal együtt is Wildban javaslom használni, bár nem sok átalakítás kell ahhoz, hogy a Standard formátumnak is megfeleljen.

A pakli a "from your oppenent's class" lapokra épül, húzunk egy csomó random lapot, majd ezeket olcsóbbá tesszük az Ethereal Peddler-rel, ha Brann Bronzebeard be tud segíteni, az csak jó. Ileltve, ha kijátszottunk több "another class" lapot, akkor kapunk egy (kettő) olcsó, jó kis fegyvert az Obsidian Shard személyében. Közéjük került az egyik személyes kedvencem is, a Trade Prince Gallywix, amit érdemes bármikor kitenni, minimum egy varázslatot jó eséllyel fog nekünk adni.

A többi tech lap: Swashburglar miatt adja magát a Patches the Pirate és a Southsea Deckhand, stabilizálják az early game-et, amíg agyon nem húzzuk magunkat az ellenfél class-ának lapjaival. A szokásos direktsebzó és laphúzó lapok egészítik még ki a paklit.

Ha Standardben gondolkodunk, akkor meg kell válnuk a Burgle-től, de a Hallucination megjelenésével ez nem annyira nagy érvágás, valamint a kereskedő hercegtől is, akit én azért hiányolnék a pakliból. Előbbi helyett a Mimic Pod, utóbbi helyett Shaku, the Collector javasolt. Utóbbi alapból is beférne, de én nem rendelkezek vele, ezért maradt ki. Az Azure Drake és Brann Bronzebeard tech lapok, helyettesíthetőek pl. Lotus Assassin-nal, Sap-pel, Shiv-vel, Shadow Strike-kal vagy Edwin VanCleef-fel.

Wildban maradva ha Patches the Pirate nincs meg, akkor a Southsea Deckhand sem annyira hasznos, helyettük akár Journey Below, akár Shiv, akár Shadow Strike. Ugyanez vonatkozik Brann Bronzebeard-re.

Az biztos, hogy változatos meccseket lehet vele játszani, bár nyilván benne van, hogy kasztspecifikus lapként valami nagyon használhatatlant kapunk. Aki nem irtózik az RNG-faktortól, annak ajánalni tudom.

 

Megnyitás a pakli készítőben

Nagyszerű pakli

Adatok

rogue Hearthstone

Lun (Golden Common)

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 20

365 napon belül: 11

Átlagos értékelés: 4.15 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Warrior

Kraftolás: 6520 Hearthstone kraftolási költség

Típus: Combo

Ki ellen?: Játékos - Ranked

Rogue lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Backstab x2 Spell 0 0 0
Journey to Un'Goro kiegészítőHallucination x2 Spell 1 0 0
Karazhan kaland módSwashburglar x2 Lény 1 1 1
Eviscerate x2 Spell 2 0 0
Whispers of the Old Gods kiegészítőUndercity Huckster x2 Lény 2 2 2
The Grand Tournament kiegészítőBurgle x2 Spell 3 0 0
Fan of Knives x2 Spell 3 0 0
SI:7 Agent x2 Lény 3 3 3
Journey to Un'Goro kiegészítőObsidian Shard x2 Fegyver 4 3 0
Karazhan kaland módEthereal Peddler x2 Lény 5 5 6
Goblins vs Gnomes kiegészítőTrade Prince Gallywix x1 Lény 6 5 8

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítő Patches the Pirate x1 Lény 1 1 1
Southsea Deckhand x2 Lény 1 2 1
Bloodmage Thalnos x1 Lény 2 1 1
League of Explorers kaland mód Brann Bronzebeard x1 Lény 3 2 4
Azure Drake x2 Lény 5 4 4
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítő Lotus Agents Jade Lotus - Druid, Rogue, Shaman lap x2 Lény 5 5 3

Gyűjteményed alapján hiányzó dust és lapok: A hiányzó dust-ot és a neked hiányzó lapokat nem láthatod, hiszen nem vagy bejelentkezve. Ilyen és ehhez hasonló hasznos funkciókhoz jelentkezz be, vagy regisztrálj!

Mana görbe

Új hozzászólás