Összes pakli Új pakli

A legjobb védekezés a támadás

Minden információCsak a pakli lapjai

Nyereményjáték

  • Ez a pakli a 10. évfordulós nyereményjátékhoz készült!

  • Időszak: 2023.09.22. 16:00 - 2023.09.30. 16:00

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Legenda hátlap! Legenda hátlap

Üdv mindenkinek!

Ezzel a paklival értem most el a legend rangot. Pár lap kivételével megkaphatjuk a standard verzióját is, viszont wildban szükséges ez a pár wild lap, én meg nagyon wild játékos vagyok. Ennyit erről és most egy rövid ismertető következik. Íme!

első felvonás: E.T.C. rock koncert

A játék elejét armor építésével kell kezdenünk, hiszen az ellenfeleink többsége igen agresszív, tombol, kifordul magából és vadul csápolnak, nincs bírás velük. Az elszabadult hangulatot ezért két Razorfen Rockstar igyekszik csillapítani, ha azonban ez kevésnek bizonyulna, néha bizony oda kell csapni a tömegnek, ezért két Shield Slam is befigyelhet. A két rocksztárt védjük a Guard the City lapokkal, A "naga lesz a maga testőrei" alakulatból jönnek kicsit rendet rakni. Laphúzás+armor= Shield Block. Még több laphúzás érhető el a két Stoneskin Armorer-rel, persze, csak ha kő laphúzás.(...) Ezen felül még a két vasvillával is lehet felszerelkezni Remixed Tuning Fork amik persze változnak körről körre, az armor építős lehet a legjobb választás, adott esetben a +2 attackot adó is lehet jó választás. Ha nagyon elszabadul a pokol, egy Frozen Buckler adhat kellő védelmet nekünk, ez a lap viszont igen hasznos lehet majd a későbbiekben, de erről majd írok kicsit később. Elérkeztünk a következő szintre, menjünk is tovább!

második felvonás: A kovács műhely

két lapunk van, avagy 2x2, amivel kovácsolhatunk első sorban: Bellowing Flames és Sanitize, mindkettővel lehet szépen tisztítani a terepet. Ha van időnk, érdemes már az elején előkészíteni ezeket a lapokat, hogy a kovácsolt verzióval verhessük vissza az ellent. Ha megtörtént legalább egy forge, akkor mondanom sem kell, Ignis, the Eternal Flame készen áll, hogy létrehozza nekünk a legjobb fegyvert, amit mi a helyzethet mérten kiválasztunk. De addig is akad más fegyver is még nekünk, ami szerintem a legjobb common weapon ever a warriornak eddig, a Craftsman's Hammer-rel elkalapálhatjuk az ellenfelünket, és közben szépen kapjuk is az armort érte. Imádom. A kezünk ügyébe, hogyha nem kerülne, egy Weapons Expert segít. Ha meg ott van, megerősíti. Taunt+Armor= Alley Armorsmith. Bár nem ide tartozik, de ide rángattunk egy könyvtárost is, ha valaki túl hangos, annyira, hogy már nem lehet tőle rendesen dolgozni: Royal Librarian csendre inti és rendre utasítja. Ez a mi műhelyünk, és ezt az ellenfélnek tiszteletben kell tartania. És ezzel elérkeztünk a harmadik és egyben utolsó felvonáshoz is!

harmadik felvonás: A Titánok Csarnoka

A pakli szerepében a főszerep voltaképpen Odyn, Prime Designate-t illeti meg, hiszen a pakli nevét adó képessége igen erőteljessé teszi. A Frozen Buckler-t Odyn után kijátszva mondanom sem kell, milyen jó érzés lehet, én kettőt is javaslok a pakliba, akinek van belőle kettő. Van amikor Odyn kicsit szégyenlős és elbújik valahol a pakli legaljára, éppen emiatt raktam bele a pakliba Taelan Fordring-et, hogy felhúzza nekünk őt, egyben egy kis védelmet is nyújt. Khaz'goroth, a Harcosok Titánja egyesület vezetőjével legelőször nagyon sok esetben az armort adó képesség fog kelleni, aztán haladhatunk szépen sorban, amíg persze bírja szusszal. (sajnos már kicsit öreg, de bírja még a strapát) 15 armort hamar össze szedünk és ha ez megvan, már charge-olhat is előre Captain Galvangar aki adhatja a kemény csapást arca és testre is azonnal. Két beosztottját hozta magával, a két Minotauren-t, akik lerohanhatják, hs nyelvezettel mondva lerusholhatják a nem kívánatos ellenséget, és még az armort is építik nekünk pluszba. Végezetül General Vezax is itt van nekünk, aki legalább kétszer is rendet tud rakni. (anyukája biztosan sokszor a lelkére kötötte, hogy rend a lelke mindennek) Amíg van 4 armorunk, addig ő kitart. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Ezzel a végére is értem a pakli leírásának, végezetül még beillesztek pár képet amiket lesi fotósok elkaptak harcaim során és hát kiszivárogtak (lehet, hogy két Paparazzi volt?) 

Itt ugyan nem sokon múlt a vesztem, a totemista sámánnak elfogyott a kezdeti lendülete és utána jött el az én időm. (igen, ezt a képet már a napokban feltöltöttem, mert tudtam, úgyis ki fog szivárogni)

a következő képet csak érdekességképpen mutatom meg, hát van ilyen is, aggro warrior, és az elején meglepően kemény volt, de aztán azt kapta, amit megérdemelt. (el lett kalapálva alaposan)

És ez a két kép készült mindössze, mondtam, hogy egy pár képet, és így is lett, aztán a paparazzit szétkapták a minotauruszok, sajnos elég vadak. Ha a képek nem is, de remélem a pakli leírás meggyőzött titeket, és bízom benne, hogy inkább ezt vagy hasonlót játszátok ti is, mint az indokolatlanul sok aggro decket, bár nekem kapóra jött, mert ezzel a paklival pár nap alatt dia5-ről felkerekedtem legendbe. Itt viszont most megengedek magamnak még annyi kommentet, bár már nem a paklihoz tartozik, de amióta újra kezdtem a hs-t, sok minden változott, de ami nekem szembe tűnt, hogy az igazi játék csak dia5 alatt kezdődik, legalábbis olyan értelemben, hogy onnantól lesz nehezebb a haladás tovább. Ez mondjuk a régi ranked rendszerben is így volt, csak ugye nem volt ennyi szintre felosztva. Ezzel igazából azt akartam mondani, hogy..na most nagyon elkanyarodtam a mondani valómtól, nem tudom mit akartam ezzel mondani. A legjobb lenne most kitörölnöm amit az utóbbi pár mondatban leírtam, de nem akarom, hogy úgy mentsem le a paklit, hogy feleslegesen gépeltem be a szöveget, pedig lényegében ezt tettem, de ettől legyetek kedvesek elvonatkoztatni. Lehet még csapok a paklihoz pár képet, de lehet, hogy nem. Ez függ a minotauruszok szigorától. Úgyhogy ennyi most már tényleg, jó játékot nektek, szevasztok!

Üdvözlettel, (mert hát a végéről ezt még mindig nem tudom elhagyni, talán csak egy megszokás, de én így szoktam)

Gus Bohóc

Ez egy kiváló pakli!

10

Gus Bohóc profilképe

Gus Bohóc (Premium) - Közösségépítő

BattleTag: Gustheclown#21213

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 101

365 napon belül: 37

Átlagos értékelés: 7.18 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Hunter

Warrior lapok

Név Mana Támadás Élet
Festival of Legends kiegészítőRazorfen Rockstar x2 1 1 3
Core szettShield Slam x2 1
Fractured in Alterac Valley kiegészítőFrozen Buckler x1 2
Voyage to the Sunken City kiegészítőGuard the City x2 2
Festival of Legends kiegészítőRemixed Tuning Fork x2 2 2 2
Core szettShield Block x2 2
TITANS kiegészítőStoneskin Armorer x2 2 2 2
TITANS kiegészítőBellowing Flames x2 3
Murder at Castle Nathria kiegészítőWeapons Expert x1 3 3 2
TITANS kiegészítőCraftsman's Hammer x2 4 3 3
Caverns of Time kiegészítőAlley Armorsmith x1 5 3 7
Fractured in Alterac Valley kiegészítőCaptain Galvangar x1 6 6 6
TITANS kiegészítőKhaz'goroth x1 6 4 5
TITANS kiegészítőMinotauren x2 6 5 5
TITANS kiegészítőSanitize x2 6
TITANS kiegészítőGeneral Vezax x1 7 7 6
TITANS kiegészítőOdyn, Prime Designate x1 9 8 8

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
TITANS kiegészítőIgnis, the Eternal Flame x1 4 2 4
Core szettRoyal Librarian x1 4 4 4
Core szettTaelan Fordring x1 5 3 3

Még több Control Warrior pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2023.09.26 12:17

kossza profilképe

kossza (Epic) - Közösségépítő

Én is egy hasonló paklival próbálkoztam a vadonban, jó is volt amíg el nem tűntek az aggro ellenfelek. Ha visszatérnek kipróbálom ezt is.

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás