Véget ér a Duels játékmód! Patch 29.2-vel megszűnik a Duels!
Összes pakli Új pakli

Aggro Warrior

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Egy erős és élvezetes aggro pakli, általában nyerek vele. Természetesen lehetne jobb is fejlettebb kártyákkal, de nekem ezek a kártyák vannak, és nem akarok másokat betenni teszt nélkül, mert lehet, hogy csak gyengülne. A lényeg , hogy szinte mindig a hero-t sebezzük, az ő lényei pedig úgy is a milyeinkre támadnak, ha nem akar meghalni, ráadásul ebbe még az ellenfél lényei is belehalnak. Egy-két idegesítő erős lapot, azért le lehet szedni. Az elején, ha nincs 1 Manás minionumnk feltétlen húzzunk ki mindent, hogy nagyobb eséjjel jöjjön egy be.

Számoljunk!

Minden körünk elején számoljuk meg mennyit sebezhetünk az ellenségese hero-ra. Ha pl. a 3. körben ki van rakva egy Bluegill Warrior és a kezünkben egy Wolfrider, egy Raid Leader és egy Shattered Sun Cleric, Akkor a Wolfrider-t rakjuk ki, mégha a következő körökre a másik jobban kamtozhatna.

Laphuzás 

Mivel az 5. kör körül kifogynánk a lapokból, sok laphúzás kell: Novice Enginerr, 2 Loot Hoarder, Acolyte of Pain. A Loot Hoarder szerintem hatékonyabb, mint a Novice Engineer, de aki nem így gondolja nyugodtan cserélhet egyet. Az Acolyte of Pain-nel érdemes támadni kistámadású minionokat is.

Néhány Lapról:

Elven Archer: Bár a cél a hero sebzése ez a lap jó lehet egy életű minionok kivégzésére is.

Cleave: Bár nem a herot sebzi és random, hatékony tud lenni ha elszemtelenedik az ellenfelünk. Külön öröm, ha úgy hagy egyéletűt, hogy Elven Archer van a kezünkben.

Youthful Brewmaster: Elég szituációfüggő és nem is (elég) olcsó, de néha jó lehet általában Charge-os lapokat visszaszedni, de mivel néha haszontalan csak 1 került be.

Grommash Hellscream: Ha Elhúzódik a meccs,és az ellenségnek már nincs sok élete, de már nem vagy képes elvenni, akkor jöhet jól ez a jó barátunk. Késői időkre már valószínüleg kijön, és meccseket menthet meg.


Kell egy kis idő amíg ráérzünk, hogy mikor szabad miniont sebezni, vagy mely lapokat érdemes kirakni a nyeréshez. Természetesen, mint minden pakli ez is igényelhet személyre szabást, végképp ha már több lapod van, mint nekem. De szerintem nagyon élvezhető, és nálam a nyerési aránya is jó a paklinak.

17

Mazug profilképe

Mazug

Warrior lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettExecute x2 1
Legacy szettCleave x2 2
Legacy szettFiery War Axe x2 2 3 2
Legacy szettHeroic Strike x2 2
Legacy szettKor'kron Elite x2 4 4 3
Legacy szettGrommash Hellscream x1 8 4 9

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettElven Archer x2 1 1 1
Legacy szettLeper Gnome x1 1 2 1
Legacy szettSouthsea Deckhand x1 1 2 1
Legacy szettStonetusk Boar x2 1 1 1
Legacy szettBluegill Warrior x2 2 2 1
Legacy szettLoot Hoarder x2 2 2 1
Legacy szettNovice Engineer x1 2 1 1
Legacy szettYouthful Brewmaster x1 2 3 2
Legacy szettAcolyte of Pain x1 3 1 4
Legacy szettRaid Leader x2 3 2 3
Legacy szettShattered Sun Cleric x2 3 3 2
Legacy szettWolfrider x2 3 3 1

Még több Warrior pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás