Összes pakli Új pakli

Wild- Az elveszett világ! ( Hunter )

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

A paklihoz ezt a hátlapot ajánlom: Fossil hátlap! Fossil hátlap

Üdvözletem!

Mai alkalommal egy tematikusabb, mintsem használható paklit hoztam nektek!

Ahogy a címéből is sejthető, a paklihoz az 1912-s " Az elveszett világ - ( The lost world ) " c. regény adta az alapot, természetesen a dinókat ábrázoló kártyák mellett. Bevallom a regényhez nem volt szerencsém, ellentétben a régi TV sorozattal és a 2001-ben készült egész estés filmhez, amiket szerettem. Főleg a sorozatot a maga bugyutaságaival és a már akkor se olyan jól kinéző animált dinóival együtt is. :)

A tematikához nagy vonalakban, és hűen próbáltam kialakítani a paklit. Nyilván nem kell teljesen komolyan venni a dolgot, ez csak egyfajta ökörködés, részemről pedig nosztalgikus élmény. 

Teacher's Pet rogyásig meg van pakolva, mindennel ami csak kellhet egy ilyen úthoz. Flare, Leatherworking Kit, és a legfontosabb az Explorer's Hat. Kalap nélkül senki nem mehet sehova. :)

Brann Bronzebeard itt Lord John Roxton karakterét személyesítené meg. Aki ért a vadászathoz, és kedvenc puskájával Rinling's Rifle, bármit eltud ejteni, így az élelem szerzéssel Baited Arrow nem lesz gond. Ért a nyomolvasáshoz Tracking, jól tud tájékozódni Emergency Maneuvers a sűrű erdőben is, és mesterien tudja a kisebb állatok hangját imitálni, Master's Call amivel akár még magához is tudja csalogatni őket ha szükséges. 

Tinkmaster Overspark itt Summerlee professzort alakítja, Elise the Trailblazer pedig Challenger professzort. Utóbbi tudom kicsit érdekes választás, de mivel itt az alapmű kvázi újra gondolásáról van szó, így ez még belefér szerintem. Plusz jobb ötletem nem volt. :)

Daring Reporter pedig Edward Malone-t fogja alakítani. Lényegében vele kezdődik el minden az alapműben is, mivel neki kell Challenger professzorral interjút készíteni a Dél-Amerikában tett expedíciójáról és az ott látottakról. A fiatal újságíró először nem hisz a professzor állításainak, míg végül a felmutatott bizonyítékok Fossilized Devilsaur, győzik meg arról hogy valóban létezhetnek őslények Dél- Amerika rejtett dzsungeleiben.  

A Questing Explorer, és Bright-Eyed Scout, pedig szerintem egyértelmű hogy miért vannak itt. persze csak ha szigorúan a tematikát nézzük. 

A maradék helyet a pakliban, pedig a dinók foglalják el. 

Maga a pakli igazából a The Marsh Queen Quest lapra épül, aminek feltételeit a Raptor Hatchling, és Sunscale Raptor lapok segítségével tudnánk teljesíteni. Hogy még több dinó legyen a paklinkban, mert dinókból sose elég. Nem mellesleg menő a The Marsh Queen animációja, miután " anyucit " kiraktuk a térfelünkre. :)

Flare a secret lapok ellen, de szimpla laphúzásnak is jó. Leatherworking Kit, fegyver szintén laphúzásnak és buffolásnak van a pakliban. Nem egy jó fegyver, de talán a kis dinókkal még lehet hasznos.

Crackling Razormaw szinte bármelyik lényünkre jó ha kijátsszuk mellé. Aki nem ismerné az " Adapt " effektet, azoknak itt egy rövid útmutatás hozzá. Összességében több különböző képesség közül lehet válogatni ilyenkor, és mindig rá kell rakni valamelyiket egy lényünkre. Tehát önmagukban a lapok gyengék, mindig kell egy másik is mellé. De vannak lapok melyek saját magukat és képesek Adapt-olni!

A képességek amikkel fel lehet ruházni a lényeinket a következőek:. Taunt, Steath, Divine Shield, és Poison. Ha jól emlékszem olyan képességgel is fel lehet ruházni a lényeinket, amikkel nem lehet spell és hős képességekkel megcélozni. Akárcsak a Faerie Dragon esetében.

Igazából mindig szituáció függő melyiket érdemes adott pillanatban kiválasztani. Én javasolnám a Swamp King Dred lapot, érdemes lehet Adapt-olni a Crackling Razormaw-l. Főleg Divine Shield és Poison effektek miatt, mivel a Swamp King Dred automatikusan megtámad egy lényt ha a csatatérre kerül. 

Emergency Maneuvers a Raptor Hatchling és Sunscale Raptor lapokra is jó, de inkább érdemes a nagy dögök mellé kirakni. Charged Devilsaur mellé például teljesen jó. Explorer's Hat főleg a Devilsaur Egg lapnak szól, hogy legalább tudjon mivel támadni a tojás. Silence effektek természetesen mindkét lap esetében szívást jelentenek. 

Master's Call segítségével a bekevert Sunscale Raptor, vagy a The Marsh Queen által bekevert lapokat szeretnénk felhúzni. Utóbbival csak óvatosan, könnyen megszaladhat a laphúzás. 

Rinling's Rifle, mert a secretek mindig jók. Baited Arrow, ha az " Overkill " effekt nem is lesz aktív, kisebb lények leszedésére akkor is jó lehet. És ez ugyanúgy mehet arcba is, nem csak a lényekre. Teacher's Pet minimális védelemnek jó.

Brann Bronzebeard-t egyértelműen a battlecry-os lényeinkkel együtt szeretnénk használni. Questing Explorer és Bright-Eyed Scout a laphúzás miatt jó kombóznak a Brann Bronzebeard-l. 

Egy Sunscale Raptor + Brann Bronzebeard + Crackling Razormaw is érdekes combo. Illetve Brann Bronzebeard-t érdemes lehet még Elise the Trailblazer lappal együtt kombózni. 

Brann Bronzebeard-t nem érdemes Tinkmaster Overspark-l, Charged Devilsaur, illetve a Fossilized Devilsaur lapokkal együtt kijátszani. 

Random Stegodon minimális védelem akárcsak a Teacher's Pet. A Daring Reporter pedig abszolút csak a téma miatt van a pakliban, egyébként teljesen felesleges és haszontalan lap.  

És nagy vonalakban ennyit a pakliról. Ahogy látható ez nem egy jó vagy használható pakli, talán arénába elmenne, de szerintem ott is csak jó indulattal. :D

Úgy hogy mindenki aki szeretné kipróbálni ezt a listát. csak saját felelősségre vigye be rankedre. De még casualba is. Azt meg gondolom mondanom se kell, hogy megint csak nyakunkon az új kieg, így az itt található lapokra ne költsétek el a por ( dust ) mennyiséget!!! 

Viszont aki van elég bátor és elvetemült és van kedve hozzá az nyugodtan tegyen egy próbát a paklival, és jó szórakozást kívánok hozzá! :)

Ez egy kiváló pakli!

2

Alfons profilképe

Alfons (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: alfons#2420

Létrehozott paklik: 359

365 napon belül: 176

Átlagos értékelés: 1.89 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Hunter lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettFlare x1 1
United in Stormwind kiegészítőLeatherworking Kit x1 1 0 3
Journey to Un'Goro kiegészítőRaptor Hatchling x2 1 2 1
Forged in the Barrens kiegészítőSunscale Raptor x2 1 1 3
Journey to Un'Goro kiegészítőThe Marsh Queen x1 1
Core szettTracking x1 1
Journey to Un'Goro kiegészítőCrackling Razormaw x1 2 3 2
Emergency Maneuvers x2 2
League of Explorers kaland módExplorer's Hat x1 2
Rastakhan's Rumble kiegészítőMaster's Call x2 3
Darkmoon Faire kiegészítőRinling's Rifle x1 4 2 2
Rastakhan's Rumble kiegészítőBaited Arrow x1 5
Scholomance Academy kiegészítőTeacher's Pet x1 5 4 5
Journey to Un'Goro kiegészítőSwamp King Dred x1 7 9 9
Core szettKing Krush x1 9 8 8

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Saviors of Uldum kiegészítőQuesting Explorer x2 2 2 3
Core szettBrann Bronzebeard x1 3 2 4
Journey to Un'Goro kiegészítőDevilsaur Egg x1 3 0 3
Legacy szettTinkmaster Overspark x1 3 3 3
Journey to Un'Goro kiegészítőBright-Eyed Scout x1 4 3 4
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDaring Reporter x1 4 3 3
Journey to Un'Goro kiegészítőStegodon x1 4 2 6
Journey to Un'Goro kiegészítőElise the Trailblazer x1 5 5 5
Journey to Un'Goro kiegészítőCharged Devilsaur x1 8 7 7
League of Explorers kaland módFossilized Devilsaur x1 8 8 8

Még több Midrange Hunter pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás