Összes pakli Új pakli

Big Dragon Jouster

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Sziasztok!

Ha szeretitek az off-meta paklikat, érzitek magatokban a szerencsét, általában jól húztok, ügyesek vagytok mana-csalásban, és szeretitek a nagy lényeket (köztük a sárkányokat is) akkor ezt a paklit tudom nektek ajánlani szíves felhasználásra ! ;) 

A játék egyik, mára kihalt mechanikáját szerettem volna picit vissza hozni ezzel az összeállítással, ami remekül passzol a farnehéz koncepciókhoz. Ez pedig a Joust mechanika, magyarul, mindkettőtök véletlenszerűen megmutat egy lényt a paklijából, és ha a te kreatúrád a nagyobb, akkor érvényesül az effekt.

Ehhez 4 lapot használtam fel : 2 x Healing Wave mely nagyon jól fog jönni aggro ellen, illetve ha az egyik méretes üdvöskédet szeretnéd gyógyítani, akkor sem fog cserben hagyni. 2 x Armored Warhorse ami ha minden igaz, instant charge-ot kap, kiváló tradelésre, vagy akár az ellenfél arcának megjelölésére/befejezésére, de ha olyanja van az ember fiának, akkor tempóból 3. körben coinnal kijátszva, egyfajta meglepetésszerű dominancia prezentálásra is tökéletes tud lenni. A joust mechanika minél nagyobb valószínűséggel bekövetkező sikerességének érdekében ez a legolcsóbb lényünk a pakliban. Innen már csak felfelé ;) .

A méretes teremtmények minél hamarabbi harctérre kerüléséhez rendelkezésünkre áll 2 x Eureka!. Jól tud jönni 5-6. körben egy The Lich King vagy egy Ysera vagy ha az aggro szorongatja nagyon szívünk kavicsait, akkor egy Walking Fountain olykor egy maximális életerejű Witchwood Grizzly. A lap azért is kivaló, mert másolatot készít, nem pedig az eredeti lényt zavarja ki a kezünkből. (Végtelen érték figyelmeztetés!!)

A Recruit mechanika is képviselteti magát, nagyszerű szolgálatot tud tenni, akár egy Eureka! által kicsalt Dragonhatcher. Ehhez összesen 5 db sárkány áll rendelkezésünkre: 2 x Evasive Drakonid 2 x Sleepy Dragon és a már korábban említett Ysera.

Ha túl hosszúra nyúlik el a mérkőzés, itt van nekünk az üres deck-slotok koronázatlan királynéja Archivist Elysiana. Igaz kicsit rongálja a szinergiákat, de olykor megéri ő a végtelen hosszúságú bohóc fieszták sötét és kietlen labirintusában vergődve.

De mindenekelőtt a meccs elejét is túl kell élni valahogy, ehhez pedig a klasszikus eszközeinket kell használnunk : A nagy testű tauntok mellett bekerült 2 x Devolve (mely a "nagy papik" ellen is kiváló kártya lehet) és 2 x Lightning Storm. Időnként túltöltődhetnek a mana kristályaink, már csak azért is, mert egyik kedvenc lapom, az 5. körök legendás epikusa Earth Elemental is helyet kapott a csatasorban, így bizony sokszor jól jöhet egy Lava Shock, mely manakristályok felszabadítása nélkül is jó szolgálatot tud tenni.

Továbbá a pakli szinergiáját egyáltalán nem rongáló, de rendkívül sok meglepetést tartogató, illetve az ellenfél számára körbejátszhatatlan (Counterspell eközben köhög a sarokban) kártya is elég jónak találtatott ahhoz, hogy segítsen minket, ez pedig a Blazing Invocation mely mentőövet dobhat nekünk, a játék akármely szakaszában. Ha másra nem, a Counterspell hatástalanításra jó, egy kis manacsalás előtt.

Ha ne adj isten, elszaporodnak a kombó paklik casual módban is, egy Ancestor's Call egy Witchwood Grizzly helyére megoldás lehet, pláne ha ezt követően az ellenfelünket még egy Hex vagy Devolve kártyával is jutalmazzuk. De ízlés szerint egy vagy akár kettő páncélozott paripa is lecserélhető a Master Jouster lapra, így a joust mechanika tovább erősödhet, több védelemre tehetünk szerint, igaz, lassabb lesz a paklink, és kevésbé proaktív. 

A paklival fogtam már meg Secret mage-t, félig házi készítésű Gala rugót, illetve fatigue-ig menő véres mérkőzés során egy Even lock-ot, ahol a Blazing Invocation lapból egy The Black Knight jött, amit végül egy The Lich King bánt meg.

Remélem kedvet csináltam nektek egy kis casual mókázáshoz (keményebbeknek tökös létrázáshoz) a pakliban sok potenciál akad, de kell a szerencse is. 

Jó játékot, eredményes bontásokat, és tátott szájú ellenfeleket mindenkinek ;)) . 

Ez egy kiváló pakli!

11

UndRDog profilképe

UndRDog (Rare) - Közösségépítő

BattleTag: UndRdog#2427

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Létrehozott paklik: 25

365 napon belül: 7

Átlagos értékelés: 6.96 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Mage

Shaman lapok

Név Mana Támadás Élet
The Witchwood kiegészítőBlazing Invocation x2 1
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőDevolve x2 2
Blackrock Mountain kaland módLava Shock x1 2
The Grand Tournament kiegészítőHealing Wave x2 3
Legacy szettHex x1 3
Legacy szettLightning Storm x2 3
Legacy szettEarth Elemental x2 5 7 8
The Boomsday Project kiegészítőEureka! x2 6
Rise of Shadows kiegészítőWalking Fountain x2 8 4 8

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
The Grand Tournament kiegészítőArmored Warhorse x2 4 5 3
The Witchwood kiegészítőWitchwood Grizzly x2 5 3 12
Descent of Dragons kiegészítőEvasive Drakonid x2 7 7 7
Rise of Shadows kiegészítőArchivist Elysiana x1 8 7 7
Knights of the Frozen Throne kiegészítőThe Lich King x1 8 8 8
Kobolds & Catacombs kiegészítőDragonhatcher x2 9 2 4
Kobolds & Catacombs kiegészítőSleepy Dragon x2 9 4 12
Legacy szettYsera x1 9 4 12
Rise of Shadows kiegészítőBig Bad Archmage x1 10 6 6

Még több Shaman pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

#1

2020.02.28 11:39

Kacsito profilképe

Kacsito (Hall of Fame) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Tetszik a leírás, már-már olyan mintha játszanék vele olvasás közben. Sajnos 8540 dust választ el tőle :/

+1

There must always be a Hearthstone Hungary…

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás