Összes pakli Új pakli

Ciklon Mage

Minden információCsak a pakli lapjai

Egy igazán szórakoztató, és élvezetes pakli - véleményem szerint.

Olcsón össze is állítható, hiszen mindössze két Legendary szükséges bele, ebből egy új Dragons-os lap, Chenvaala. A pakli nagyon sok apró 1-2 Manás spellt használ, amelyekkel még több spellt tudunk felfedezni. Chenvaala mellett, ha kijátszunk egy körben 3 spellt, akkor kapunk egy 5/5-ös lényt is a harctérre, ami az 1 Manás spellekkel könnyen megoldható, de ha a Sorcerer's Apprentice a harctéren van, akkor 0 Manások lesznek az 1 Manás spelljeink.

Ne feledkezzünk el a Mana Cyclone-ról sem, hiszen egy nagyon fontos eleme a paklinak. Ha egy körben sok spellt kijátszottál, akkor a kör legvégén játszd ki a Mana Cyclone-t. Mindig ügyelj arra, hogy hány lap van a kezedben, nehogy véletlenül elégess valamit a 10-es limit miatt. Továbbá az a legjobb, ha az Elemental Evocation is a kezünkben van, mert akkor 0 Manából játszhatjuk ki a Mana Cyclone-t.

A pakliban szerepel néhány Dragon is, például a cuki Azure Explorer, aki +Spell Damage-et is ad nekünk, ami a sok sebző spellünkhöz nagyon passzol, de még egy Dragont is felfedezhetünk tőle. Nagy eséllyel fogunk valami jó erős Dragont kapni, de a szituáció alapján érdemes választani. A pakliba egyébként azért is kell néhány sárkány, hogy az új Arcane Breath is tudjon működni.

A másik Legendary a jó öreg Archmage Antonidas, hogy azért valami nagy is legyen, mert 2-t és 3-at sebző 1 Manás spellekkel sosem fogunk nyerni, de a harctér nyugdton tartásához nagyon hasznosak. Szóval a meccs végén kell valami ütősebb, ebben pedig Antonidas lesz segítségünkre, mellé is kijátszhatunk néhány olcsó spellt, és már kapjuk is a Fireball-okat a kezünkbe.

A meccs végére ott lehetnek még az Azure Drake-ekből felfedezett sárkányok is, illetve ne feledkezzünk meg a Mana Giant-ről sem. Mivel az Arcane Breath, a Violet Spellwing, a Magic Trick, és a Mana Cyclone is csomó olyan spellt ad a kezünkbe, amelyek segítik a Mana Giant mana csökkenését, ezért elég olcsón is kijátszhatjuk ezt az óriást.

4

Jaina Proudmoore Hearthstone
PHOENIX profilképe

PHOENIX (Admin)

BattleTag: PHOENIX#2680

Közepes játékos

Létrehozott paklik: 1046

365 napon belül: 109

Átlagos értékelés: 2.34 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Priest

Mage lapok

Név Mana Támadás Élet
Rastakhan's Rumble kiegészítőElemental Evocation x2 0
Descent of Dragons kiegészítőArcane Breath x2 1
Descent of Dragons kiegészítőElemental Allies x1 1
Rise of Shadows kiegészítőMagic Trick x2 1
Rise of Shadows kiegészítőRay of Frost x2 1
Descent of Dragons kiegészítőViolet Spellwing x2 1 1 1
Legacy szettFrostbolt x2 2
Rise of Shadows kiegészítőMana Cyclone x2 2 2 2
Legacy szettSorcerer's Apprentice x2 2 3 2
Descent of Dragons kiegészítőChenvaala x1 3 2 5
Descent of Dragons kiegészítőAzure Explorer x2 4 2 3
The Witchwood kiegészítőVex Crow x1 4 3 3
Legacy szettArchmage Antonidas x1 7 5 7
Descent of Dragons kiegészítőMana Giant x2 8 8 8

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Rastakhan's Rumble kiegészítőBanana Buffoon x2 3 2 2
The Witchwood kiegészítőSandbinder x2 4 2 4
Descent of Dragons kiegészítőCobalt Spellkin x2 5 3 5

Még több Control Mage pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás