Összes pakli Új pakli

Discard Demonface

Minden információCsak a pakli lapjai

Mivel nem sikerült még megtalálnom a legtutibb újféle paklijaim (bár van még egy ezzel pont ellentétes kisérleti stádiumban egyelőre), jobb hijján ezt a gyors és egyszerű konstrukciót használom további gadzgetzan csomagok árának gyüjtésére (és töretlenül haladok az 500 win irányába is mellékesen).

Bár rankedet jelöltem be, igazából a rank 20-16 közegben szórakozok vele mondhatni eredményesen, valószínű már 10ig felmászni se lenne sima menet nem hogy még tovább. Legfőbb előnye az időhatékonysága szerintem, bár én az átlagosan elvárhatónál biztos többet/hamarabb klikkelek a concede gombra, ezzel a paklival meg viszonylag korán el is dől merrefelé hajlik a mérleg nyelve. :D

Nem szorul sok magyarázatra szerintem a dolog, ha nincs valami gusztustalan képességű lény (netán taunt ami gátol) arcra kell menni a minél hamarabb minél több lepakolt kis lényünkkel (azért akad előnyös trade is bőven csak végül mindig nálunk maradjanak többségben). Buffolás akad jópár, laputánpótlás is megoldható többnyire (ha mégsem, hevesen lehet nyomkodni a lifetap-et).

Próbálok törekedni rá, hogy Silverware golemet dobjak (de ezt 50%nál is elcseszi a random sokszor), meg hogy a Librarian után üres maradjon a kezem és a Doomguardnak is max 1et kukázzak ki, persze a helyzet sokszor felülírja, ha pl van lent Tiny Knight + Malchezaar's Imp. :)

Kezdőkézben valami 1 manás démont szeretnénk látni + demonfiret, az megadja a kezdőlöketet általában, ami 3nál drágább azt automatikusan visszadobjuk (általában a POt is, meg a Felguard hátránya is túl nagy a legelején, később viszont bőven megéri, főleg ha 1 Argus se került még elő).

Cserére esélyes az egyik Demonfuse helyére egy második Bloodfury Potion illetve legalább 1 Unlicensed Apothecary is beleillene, de ezek még kibontásra várnak (alig van még benne lap az új kiegből így jobban megnézve, majd alkalomadtán szerkesztem később). Adná magát aoe-ként egy demonwrath (BRM4ig nem jutottam el és már nem is fogok), ami helyett shadowflame-et használok (PO után hatékonyabb is).

 

 

Ez egy kiváló pakli!

4

Gul'Dan HearthstonePsyEyE profilképe

PsyEyE (Rare)

BattleTag: 21122

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Létrehozott paklik: 4

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 6.5 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Warlock lapok

Név Mana Támadás Élet
Classic szettFlame Imp x2 1 3 2
one Night in Karazhan kaland módMalchezaar's Imp x2 1 1 3
Hall of Fame szettPower Overwhelming x2 1
Basic szettSoulfire x2 1
Basic szettVoidwalker x2 1 1 3
Whispers of the Old Gods kiegészítőDarkshire Librarian x1 2 3 2
Classic szettDemonfire x2 2
The Grand Tournament kiegészítőDemonfuse x2 2
Basic szettFelstalker x1 2 4 3
The Grand Tournament kiegészítőTiny Knight of Evil x2 2 3 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőBloodfury Potion x1 3
Classic szettFelguard x1 3 3 5
Blackrock Mountain kaland módImp Gang Boss x2 3 2 4
one Night in Karazhan kaland módSilverware Golem x2 3 3 3
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőCrystalweaver x1 4 5 4
Classic szettShadowflame x1 4
Hall of Fame szettDoomguard x2 5 5 7

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Classic szettDefender of Argus x2 4 2 3

Még több Warlock pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás