Összes pakli Új pakli

Questigers

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Lecraftoltam életem első kasztspecifikus és egyben kiegészítős legendary lapját, remélem nem fogom megbánni; a pakli neve pedig majdnem 4_tigris_piac lett. :D

Kevés idő és kevés lejátszott meccs okán reális következtetéseket nem lehet levonni (vagy máris lemaradtam és meg van minden kaszt metadeckje már :) ), szóval tesztelési fázisú, és videót/streamet se néztem ötletmerítésképpen ilyen típusú paklihoz (lehet majd kéne) így talán még korai megosztani, de évente 1-2nél többet úgysem szoktam...Nekem mindenesetre meglett az irány (már csak a lapkészlet és mérsékelt bontások miatt is), no de a pakliról nagyvonalakban:

A küldetés adott, és ez többnyire úgy 90%ban meghatározza a legelső kijátszott lapot. Második kör már változó lehet, attól függően van e coin és/vagy innervate, de megteszi egy tortollan vagy szimpla heropower is, netán wrath ha kézben van és indokolt. Utóbbi különben olyan leszedés amivel sűrűn érdemes 3at is sebezni, mivel lapszámmal nincs később sem probléma általában. Harmadik körben elder longnecket volna idelis adaptálni ami szinte mindig sikerül ha kézben van, az óriásdarazsat viszont későbbre érdemes tartogatni és a stealth ellenére sem kirakni fenyegetésképpen túl korán, ennél jobb megoldás nem lesz valami böhöm nagy taunt likvidálására mikor majd szükséges. Tovább nem is írnám körönként (minden meccsen eltérő a forgatókönyv és ettől változatos a játék ugyebár), ami fura lap lehet az az ancient brewmaster (2 is elférne kezdem úgyérezni), akkor is jó ha korán hátrány nélkül kikerül, meg akkor is ha később beütés után visszavehető vele egy 'halálraítélt' lényt, netán még későbbi szakaszban MWt adja kézbe újabb tigrisklónozáshoz (lehetőleg ködbebújt állapotút másoljon mindig), szóval részemről maximálisan ide illik. Általában még van böven HP (pár pajzs is felkerülhetett időközben) mire az egyik 7manás nagy taunt megjelenik a boardon hogy védjen (bár jó helyzetben egy 10et ütő AofW is megfontolandó), többnyire nem is a hőst kell feltétlen hanem a 8/2esnek lenne jó duplán beütni. Ha pedig a tigrisek nem éltek elég soká ahhoz hogy rendesen csapkodjanak arcba, egy Leeroy segíthet a befejezésben, 9.körtől egy swipe-al megspékelve még szebb, így ha nem lethal akkor is jelentősen javítja a nyerés esélyét, amúgy sem OTK.

Ha húzni is kellene a markofY beastere kerüljön lehetőleg, a nourish meg (ahogy már írták többen több helyen bizonyára) barnabus után sokkal jobban megéri.

A bog creeper meggondolandó, de nálam eddig bevált, igazából sokkal inkább mint az anakonda (amit le is cseréltem hamarjában egy celestial dreamerre)....egy második shellshifter még belekerül majd valami helyett (csak kibontom hamarosan), még az earthen scalest is fontolóra veszem lassan, mivel a buffon felül valószínűsthetően legalább +6 pajzsot ad ami igazán nem rossz. Itt-ott módosítgatva jó lesz ez rankedre is szerintem (nekem biztosan). :D

Ez egy kiváló pakli!

5

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 9

PsyEyE profilképe

PsyEyE (Diamond Common)

BattleTag: 21122

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Létrehozott paklik: 4

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 6.5 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Druid lapok (21 db)

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettInnervate x2 0
Journey to Un'Goro kiegészítőJungle Giants x1 1
Whispers of the Old Gods kiegészítőMark of Y'Shaarj x2 2
Journey to Un'Goro kiegészítőTortollan Forager x2 2 2 2
Legacy szettWrath x2 2
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőCelestial Dreamer x1 3 3 3
Journey to Un'Goro kiegészítőElder Longneck x2 3 5 1
Legacy szettSwipe x2 3
Journey to Un'Goro kiegészítőShellshifter x1 4 3 3
one Night in Karazhan kaland módMenagerie Warden x2 5 5 4
Legacy szettNourish x2 5
Legacy szettAncient of War x2 7 5 5

Semleges lapok (9 db)

Név Mana Támadás Élet
Journey to Un'Goro kiegészítőGiant Wasp x2 3 2 2
Legacy szettAncient Brewmaster x1 4 5 4
Legacy szettLeeroy Jenkins x1 5 6 2
Legacy szettStranglethorn Tiger x2 5 5 5
Journey to Un'Goro kiegészítőSabretooth Stalker x2 6 8 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőBog Creeper x1 7 6 8

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2017.04.09 22:48-kor, az alábbi változásokkal:

Név Mana Támadás Élet
- Journey to Un'Goro kiegészítőGiant Anaconda x1 7 5 3
+ Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőCelestial Dreamer x1 3 3 3

Még több Druid pakli

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás