Összes pakli Új pakli

Acidface

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Kb. két kaszttal szoktam rendszeresen játszani (warlock a másik) de a druida az überfavorit (annyira hogy wow-ba is ezzel tóltam fel lvl20ig életem első és utolsó ottani karakterét, meg hots hátlap miatt is csak Malfurionnal játszogatok havi pár meccset de ott még nincs meg lvl12n a profilom).

Ezt a paklit azért osztom meg, mert nagyon hasonlót mostanában nem láttam visszanézve paraméterek szerint keresve (cthun-osat vagy warlockból zoo-t tök értelmetlen volna kitenni 1-2 lapeltéréssel sokadjára). Nem állítom hogy nagyon király és mindenkit elver folyton, de én jól vagy legalábbis gyorsan haladok vele, és dustköltségéhez mérten elég ütőképesnek érzem, még kalandszárnyakat se kell mind végigtólni (nekem is csak naxx1-brm2-loe2 vannak meg) tehát nevezhető kezdőbarátnak az összeállítás.

A pakliról annyit, hogy javarészt arcba kell vele menni, lehetőleg a boardot telepakolni amilyen hamar lehet, gyökerekből két 1/1 szinte mindig, mirekeeper feltétlen slimeot idézzen, majd ha megéri powerof ad mindenkinek +1/1et (de az is jó ha a medve korábban már kint volt). Dof saber legelején jöhet stealthben ha köv.körben buffoljuk, utána inkább charge, Dof claw meg mindig 4/4esen azonnal ütni. Mark of nature is sokkal inkább a +4sebzés miatt van bent duplán, swipe is lehetőleg a hősbe nyomja a 4et. Persze vannak kivételek mikor védekezni kell netán még arcbaütés helyett valami zavarót le is szedni inkább komoly áldozatok árán. (: Összességében mégiscsak sietni kell a HPleszedéssel, titkok és fegyverek ellen semmi sincs de még egy silenc se akad.

Szerintem nem kell túlragozni a dolgot mivel nagyon nem is lehetne már, +mana kb csak a legelején kell (innervate 5-6.körtől halott lap lesz, de azután meg már meg is kellett volna nyerni.) ezért sincs wildgrowth vagy dar aspirant, a laphúzást néha szerénynek érzem, lehet yshaarj jeléből kéne inkább 2 a vadon helyett de nem mindenki beast itt azért, taunttal a grizzlyt vagy a combatantot érdemes/kell védeni (míg utóbbi fent van a hős is trade-képesnek mondható de másik opció arra a feral rage ami ugyancsak 4et ráver valakire), amúgy a wrathok vannak bent a kézbővítéshez csak, volt mikor nourish-al próbálkoztam de az sem az igazi 5manáért. Valahogy még a dof flame se fért bele egyenlőre a deckbe, pedig főleg amiatt vettem meg a brm 2.kalandszárnyat (vagyis még abban van az impbandafőnök is a zoohoz, szóval megérte mégis).

Tehát lehet ízlés szerint bővel alakítani rajta, játékstílus és lapkészletfüggő meg persze a laphúzás randoma dönt sokmindenben úgyis mindig. (:

10

PsyEyE profilképe

PsyEyE (Diamond Common)

BattleTag: 21122

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Létrehozott paklik: 4

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 6.5 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettInnervate x2 0
The Grand Tournament kiegészítőLiving Roots x2 1
Whispers of the Old Gods kiegészítőAddled Grizzly x1 2 2 3
The Grand Tournament kiegészítőDruid of the Saber x2 2 2 1
Whispers of the Old Gods kiegészítőMark of Y'Shaarj x1 2
Legacy szettMark of the Wild x1 2
Legacy szettPower of the Wild x2 2
Legacy szettWrath x2 2
Whispers of the Old Gods kiegészítőFeral Rage x1 3
Legacy szettMark of Nature x2 3
League of Explorers kaland módMounted Raptor x2 3 3 2
Legacy szettSavage Roar x1 3
Legacy szettSwipe x2 3
Whispers of the Old Gods kiegészítőMire Keeper x2 4 3 4
The Grand Tournament kiegészítőSavage Combatant x1 4 5 4
Legacy szettDruid of the Claw x2 6 4 6

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettAbusive Sergeant x2 1 1 1
The Grand Tournament kiegészítőFlame Juggler x2 2 2 3

Még több Druid pakli

#1

2016.11.29 13:57

kecske271 profilképe

kecske271 (Golden Common)

Közepes játékos

Keres: Barátot

Ez egy nagyon rossz pakli!

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás