Összes pakli Új pakli

Dream Portals to the Witchwood

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Sziasztok!

A konstrukció csak holló/sárkány évében kijött kiegészítők lapjait tartalmazza, így az áprilisi rotációig még jelen állapotában is standard.

Ezzel a paklival mostanában is játszottam, és nagyon szerethető. Még az ellenfelek is viszonylag jól állnak hozzá, nem érződik OP-nak, de mindig megvan az esélyed nyerni, és a win kondi meg hát, egy álom.


Lássuk csak miből élünk:

A pakli a sárkány szinergiák szettje, kombinálva nem egy, hanem két (2) érdekes tech-el:

A sárkány szinergiák: ramp, és Frizz, valamint sok húzás a nagy kézhez, és a karcsú paklihoz.

Az első kombó: Ha letetted a Cult Master-t, és leveszik, egy tauntodat, akkor húzol egy lapot az ellenfél körében. Ez azért jó, mert minden sárkány ami ilyenkor Dream Portal-lal az asztalon landol, az a te körödben már aktív. Olyan, mintha charge-os lenne. Ráadásul ez lehet ám 6 db sárkány is :) Egy rakat lap biztosítja, hogy bármiből tudjunk (az evasive-eken kívül persze) taunt-ot csinálni, akár a sárkányainkból is. Emellett néhány ragadós taunt alapból is bekerült, és befért még Defender of Argus, aki még az evasive minionokat is tudja buff-olni.

A második kombó: Soup Vendor is képes rá, hogy az ellenfél körében húzzunk, és ezzel aktív board építésébe fogjunk, méghozzá Zilliax-szel, és a Khartut Defender-rekkel kombinálva. Amennyiben nincs fullon az életünk (ezt egy nagy lény megütésével is meg lehet oldani, ha úgy alakul), akkor a lifesteal/heal pont annyit gyógyít a hősünkön, hogy közben húzzunk egy lapot. Vagy kettőt. Persze ezt a helyzetet is meg lehet oldani hard removalokkal, de azért amikor egy 1/4-es testre kell ellőnie az ellenfélnek egy Swipe-ot, egy Fireball-t, vagy egy [siphon soul-t], az inkább jó dolog nekünk mint rossz. ;)

A játék: A kombók nem golyóállóak, egy hard removal elég a Master-be vagy a Vendor-ba, és nem lesz meg a lépéselőny. Erre érdemes figyelni, mert ha fogynak a hard removal-ok, akkor nagyobb eséllyel kombózhatunk. Szóval az egyik/másik kulcs lapot el kell tenni a játék közepére/végére. Ha mégsem állunk jól, hogy ez teljesüljön, akár saját lénybe is lőhetünk egy BEEEES!!!-t, mert ez is lap húzás, akkor is, ha a célpont élete <4, és így is tudunk sárkányos board-ot építeni.

Dream Portal-ok: A pakli lelke Ysera, Unleashed, aki bizony már a 7. körben képes lehet erre. Mindenek előtt ki kell játszani, akár kockáztatással is, mert kell a tempó. Ha mégis a végére marad, akkor érdemes 0-2 lappal a pakliban kijátszani, hogy full boardot kaphassunk tőle. Ilyenkor (ha felfedeztünk egy másikat is), akkor meg kell várni, hogy kifogyon újra a dekk, mert ha 14 portálod van, akkor az extrák simán elégnek. Ideális esetben a mid-game kiad 7-14 portált, amikor már a paklinak 10 lap körül kell tartania. Ezzel jó esélyünk van két full sárkányboardra, anélkül, hogy elégetnénk számottevő portált.

AoE-k: A hard removal elcseszheti a kombót, de egy jól irányzott Blizzard elviheti a játékot is. Mage ellen elég egy 3-4 minionos board, amíg el nem süt 1-2 ilyen varázslatot. Ne fájjon, ha egy Warrior egy Brawl-t dob az asztalba, mert már különben letál-ás van, jó eséllyel Ysera csatakiáltásának csak a felét viszi le ezzel. Marad kellően elég szufla is a pakliban. Gyíkabb AoE-k Flame Ward, Explosive Trap, ezeken simán keresztül mennek a sárkány statok :)

Feltöltöttem a jelenlegi pakli turbósított változatát is, rotáció utáni változatát is, hogy akkor is  játszható legyen standardban, ha valaki szeretne rápróbálni.

Jó játékot kívánok hozzá!

1

FIGYELEM: Ennek a paklinak a lapjai már módosítva lettek, a változásokat a pakli jelenlegi lapjai alatt tekinthetitek meg!

Összes értékelés: 1

Malfurion Stormrage Hearthstone
Kacsito profilképe

Kacsito (Legendary) - Közösség segítő

BattleTag: Kacsito#21724

Tapasztalt játékos

Keres: Egyebet

Létrehozott paklik: 250

365 napon belül: 95

Átlagos értékelés: 1.98 (Jó)

Leggyakoribb kaszt: Druid

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettInnervate x1 0
Rise of Shadows kiegészítőCrystal Power x2 1
Descent of Dragons kiegészítőBreath of Dreams x2 2
Legacy szettMark of the Wild x1 2
Galakrond's Awakening kaland módRising Winds x1 2
Legacy szettWrath x2 2
Saviors of Uldum kiegészítőBEEEES!!! x2 3
The Witchwood kiegészítőFerocious Howl x1 3
The Boomsday Project kiegészítőFlobbidinous Floop x1 4 3 4
Legacy szettSwipe x1 4
Descent of Dragons kiegészítőEmerald Explorer x2 6 4 8
Legacy szettGift of the Wild x1 8
Descent of Dragons kiegészítőYsera, Unleashed x1 9 4 12

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Descent of Dragons kiegészítőDragon Breeder x1 2 2 3
Legacy szettLoot Hoarder x1 2 2 1
Rastakhan's Rumble kiegészítőSoup Vendor x1 2 1 4
Legacy szettBrightwing x1 3 3 2
Legacy szettCult Master x1 4 4 2
Legacy szettDefender of Argus x1 4 3 3
Descent of Dragons kiegészítőFrizz Kindleroost x1 4 5 4
Descent of Dragons kiegészítőBig Ol' Whelp x2 5 5 5
The Boomsday Project kiegészítőZilliax x1 5 3 2
Saviors of Uldum kiegészítőKhartut Defender x2 6 3 4

Pakli változások

Legutóbbi változtatás: 2020.03.27 17:04-kor, az alábbi változásokkal:

Név Mana Támadás Élet
- Ashes of Outland kiegészítőKael'thas Sunstrider x1 7 4 7
+ Saviors of Uldum kiegészítőKhartut Defender x1 6 3 4

Még több Druid pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás