Összes pakli Új pakli

Druid Maexxna HC ellen

Minden információCsak a pakli lapjai

Ez a pakli egy Naxxramas ellenség ellen készült, ha többet megszeretnél tudni egy ellenségről (milyen lapokat használ, milyen stratégia hatásos ellene, stb.) tekintsd át a Hearthstone Wiki > Kaland módok > Naxxramas ellenségei oldalt és válaszd ki az ellenséget, amelyikre kiváncsi vagy.

Leírás

Igaz, hogy már régen megjelent, de mivel még nem találtam olyan Druid paklit ami veri [Maexxna (heroic)2106]-t heroicon sikerült egyet összerakni.

A pakli lényege, hogy a healelő lapokkal magunkat gyógyítjuk, a hőssel, valamint a sebző spellekkel pedig Maexxna-t csapkodjuk, valamint a Hero Power, Bite és Claw által kapott armor is jól jön. A pakliban nincs Legendary.

A legjobb kezdés ha a Claw vagy a Voodoo Doctor a kezünkben van. Az egyik a +2 Armor miatt (és mert le tudjuk ütni az egyik pókját), a másik a 2 gyógyítás miatt.

Az elején érjük el, hogy a boss térfelén csak 1-et sebző lények legyenek (még akkor is ha ez jelentős életvesztéssel fog járni) ez azt fogja jelenteni, hogy körönként 7-et fog rajtunk sebezni. Ezt a Voodoo Doctor és az Earthen Ring Farseer általi 5 gyógyítás megfelelően fog tudni ellensúlyozni. Mikor pedig már több manánk lesz az Ancient of Lore is be tud majd segíteni. Ha pedig mégis nagyon megszorolunk a Healing Touch jól jön majd.

Ügyeljünk rá, hogy a térfelünkön mindig csak két lény legyen, mert így azokat a boss Hero Powere mindig visszajuttatja a kezünkbe. Ha már túl sok lap lenne a kezünkben (8-9) akkor lehet több szörnyet is kitenni, de mindig ügyeljünk rá, hogy a körünk végére csak a 2 gyógyító maradjon a térfelünkön. Ezt el tudjuk érni úgy is, hogy a Wrath használatával megöljük a felesleget, pl.: Bluegill Warrior esetén választhatjuk az 1 sebzés és lap húzás opciót. Vagy a Naturalize is jól jöhet így a boss kártyáit fogyasszuk, amivel közelebb hozzuk őt a Fatigue állapothoz. A pakliban helyet kapott 2 Coldlight Oracle is ugyanez miatt. Persze vigyázzunk, hogy magunkat ne hozzuk ilyen állapotba.

A pakli lehet hogy nem tökéletes. Persze lehet cserélgetni a lapokat, de nekem 5/5 győzelmet hozott, ebből 3-szor kellett Fatigue állapotig játszani.

Sok sikert hozzá.

8

darkonee profilképe

darkonee (Golden Rare) - Közösségépítő

Közepes játékos

Létrehozott paklik: 31

365 napon belül: 3

Átlagos értékelés: 4.87 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Warlock

Druid lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettInnervate x2 0
Legacy szettMoonfire x2 0
Legacy szettClaw x2 1
Legacy szettNaturalize x2 1
Legacy szettWild Growth x2 2
Legacy szettWrath x2 2
Legacy szettHealing Touch x2 3
Legacy szettSavage Roar x1 3
Legacy szettBite x2 4
Legacy szettStarfall x2 5
Legacy szettStarfire x2 6
Legacy szettAncient of Lore x1 7 7 7

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettVoodoo Doctor x2 1 2 1
Legacy szettBluegill Warrior x2 2 2 1
Legacy szettColdlight Oracle x2 3 2 2
Legacy szettEarthen Ring Farseer x2 3 3 3

Még több Druid pakli

Még több pakli a feltöltőtől ()

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás