Összes pakli Új pakli

Druid Maexxna HC ellen

Ez a pakli egy Naxxramas ellenség ellen készült, ha többet megszeretnél tudni egy ellenségről (milyen lapokat használ, milyen stratégia hatásos ellene, stb.) tekintsd át a Hearthstone Wiki > Kaland módok > Naxxramas ellenségei oldalt és válaszd ki az ellenséget, amelyikre kiváncsi vagy.

Igaz, hogy már régen megjelent, de mivel még nem találtam olyan Druid paklit ami veri [Maexxna (heroic)2106]-t heroicon sikerült egyet összerakni.

A pakli lényege, hogy a healelő lapokkal magunkat gyógyítjuk, a hőssel, valamint a sebző spellekkel pedig Maexxna-t csapkodjuk, valamint a [Hero Power], Bite és Claw által kapott armor is jól jön. A pakliban nincs Legendary.

A legjobb kezdés ha a Claw vagy a Voodoo Doctor a kezünkben van. Az egyik a +2 Armor miatt (és mert le tudjuk ütni az egyik pókját), a másik a 2 gyógyítás miatt.

Az elején érjük el, hogy a boss térfelén csak 1-et sebző lények legyenek (még akkor is ha ez jelentős életvesztéssel fog járni) ez azt fogja jelenteni, hogy körönként 7-et fog rajtunk sebezni. Ezt a Voodoo Doctor és az Earthen Ring Farseer általi 5 gyógyítás megfelelően fog tudni ellensúlyozni. Mikor pedig már több manánk lesz az Ancient of Lore is be tud majd segíteni. Ha pedig mégis nagyon megszorolunk a Healing Touch jól jön majd.

Ügyeljünk rá, hogy a térfelünkön mindig csak két lény legyen, mert így azokat a boss Hero Powere mindig visszajuttatja a kezünkbe. Ha már túl sok lap lenne a kezünkben (8-9) akkor lehet több szörnyet is kitenni, de mindig ügyeljünk rá, hogy a körünk végére csak a 2 gyógyító maradjon a térfelünkön. Ezt el tudjuk érni úgy is, hogy a Wrath használatával megöljük a felesleget, pl.: Bluegill Warrior esetén választhatjuk az 1 sebzés és lap húzás opciót. Vagy a Naturalize is jól jöhet így a boss kártyáit fogyasszuk, amivel közelebb hozzuk őt a Fatigue állapothoz. A pakliban helyet kapott 2 Coldlight Oracle is ugyanez miatt. Persze vigyázzunk, hogy magunkat ne hozzuk ilyen állapotba.

A pakli lehet hogy nem tökéletes. Persze lehet cserélgetni a lapokat, de nekem 5/5 győzelmet hozott, ebből 3-szor kellett Fatigue állapotig játszani.

Sok sikert hozzá.

7

druid Hearthstonedarkonee profilképe

(Rare)

Közepes játékos

Létrehozott paklik: 4

365 napon belül: 1

Átlagos értékelés: 3.5 (Nagyszerű)

Leggyakoribb kaszt: Rogue

Druid lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Innervate x2 Spell 0
Moonfire x2 Spell 0
Claw x2 Spell 1
Naturalize x2 Spell 1
Wrath x2 Spell 2
Healing Touch x2 Spell 3
Savage Roar x1 Spell 3
Wild Growth x2 Spell 3
Bite x2 Spell 4
Starfall x2 Spell 5
Starfire x2 Spell 6
Ancient of Lore x1 Lény 7 5 5

Semleges lapok

Név Típus Mana Támadás Élet
Voodoo Doctor x2 Lény 1 2 1
Bluegill Warrior x2 Lény 2 2 1
Coldlight Oracle x2 Lény 3 2 2
Earthen Ring Farseer x2 Lény 3 3 3

Ezeket a paklikat és híreket olvastad már?

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás