Összes pakli Új pakli

Én kicsi kétlábú békáim

Minden információCsak a pakli lapjai

Leírás

Bár szinte senki nem böngészi a képeket (én sepciel csak a "tartalmaim kezelése" lapról tudok eljutni oda, eléggé el van dugva ez a szekció), ennél https://hearthstonehungary.hu/picture/12-es-win-streak-rankeden-p megígértem, hogy felrakom a paklit. Semmi extra, igazából egy klasszikus Anyfin Paladin, csak nem a The Curatoros verzió. Az utolsó Krákenes szezonra pont jó lesz kipróbálni, sámán ellen is 50%+ hozható, szóval teljesen megéri.

A pakliról most laponként nem beszélnék, elég egyértelmű mi miért van benne, amit pedig hiányolnál: Nekem így esik kézre. Loot Hoarder cserélhető Wickerflame Burnbristlere, de ha nincs meg el ne tolj rá 1600 dustot 1 hónappal rota előtt. Így is szuperül működik a dolog. Hogy mennyire szuperül? Azt mindjárt kivessük match uponként, 102 meccs statisztikája alapján (Decktracker):

Winrate: 60%, ami a következőképpen lett elérve:

Druid, 6-5 (55%): Druida ellen jó kis versenyfutás minden mérkőzés. Ha felhúzzuk időben amit kell (Murlococ, Anyfin), akkor biztos nyerünk. Ha a 10. körre megszaladnak a gólemek és nem húztunk fel mindent, kikapunk. Igazából egy ki-ki mérkőzés, ami inkább 50-50. Ha hiba nélkül játszik mindkét fél, az dönt ki mit húz fel és mikor.

Hunter, 2-0 (100%): Hunterből nincs sok, az esélye kb. ugyanennyi. Annyi heal és laphúzásunk van, hogy a hunter a 7. kör után csak pislog, mi meg nem tudjuk kiválasztani melyik megoldás szimpatikusabb.

Mage, 7-3 (70%): Általában Reno Mage jön szembe, ami ellen elég egyszerű dolgunk van. Akkor van baj, ha valahonnan kap egy második Polymorphot a 2. Murloc Warleaderünkre. Egyébként csak simán kihealeljük a sebzését, az első Anyfin leüti a blockot, utána finish. A baj akkor van, ha valami eszement tempo mágust játszik, vagy a reno maget pörgeti úgy, mintha tempó lenne.

Paladin, 2-1 (66%): A Paladin az vagy mirror vagy buff. A buffot megverjük, ha felhúzzok a boardcleareket, a mirrorban pedig okosnak kell lenni. Mindig tudni kell, hogy az anyfin mennyit sebez és az sem árt ha 3-4 körrel előre gondolkodsz ;)

Priest, 4-3 (57%): A Priest hasonlóan ki-ki mérkőzés, mint a Druid. Papíron szerintem verni kéne, de lehet az is, hogy csak én vagyok a béna.

Rouge, 6-2 (75%): A Rouge olyasmi mint a Hunter, kivéve hogy megölhet több életpontról. Pláne, amikor az Ivory Knightok kétszer egymás után is 1-2 manás spelleket dobnak fel. Mivel lapokból nem fogy ki, ezért ellene óvatosabban kell játszani, de ha mindent megoldunk időbe és nem YOLO-zunk meg semmit, akkor csak kihealeljük és szépen betoljuk a kis DAMunkat.

Shaman, 14-9 (61%): A lényeg! Igen, megveri a sámánt! Két dolgot kell csinálni meccs közbe, a boardclear + heal dolgokat kell erőltetni. Ha az egyik hiányzik, akkor elszenvedjük az esetek ~40%-át. Egyébként pedig mérkőzés végén egy "Hello Challenger" emote használatával mehetünk a következő sámán elleni meccsre.

Warlock, 8-4 (67%): A Leeroy-kombóstól kb. fixen kikapunk, de ezt ma már nem pörgeti senki. Így inkább a "nyerhető" kategóriába tartozik a Warlock. Ha felhúzzuk ami kell, mert ez is csak ezen múlik, akkor a lelkünk marad nálunk.

Warrior, 12-14 (46%): Az egyetlen rossz match up. Itt tényleg több esélyünk van csúfosan elvérezni, mint nyerni. Itt nagyon hiányzik a Wickerflame, szóval aki szeretne mindent 50% felett verni, annak le craftolnia. Sőt, ide még egy Ooze is jól jönne. Az egyetlen baj, hogy ezzel a két lappal a Renos match upok rosszabbak lennének, a sámántól meg nem ez a két lap ment meg (meg amúgy is megverjük), szóval összességében szerintem nem éri meg a dolog a cserét.

 

Az egyetlen fontos dolog, az Anyfin helyes kijátszása mellett:

Na, szóval a Mulligan. Alapból ezeket akarjuk látni mindig: Bluegill Warrior, Doomsayer, Loot Hoarder, Acolyte of Pain és Murloc Warleader. Ha még lekeverés előtt látunk ezekből valamit, akkor maradhat a Truesilver Champion is. Ha van Doomsayer és az ellenfelünk olyan class, ai rak ki lényt az első 1-2 körben, akkor Solemn Vigil is tartható, de aggro ellen inkább ne. Ha "coin+card" vagyunk és 2-3 megfelelő lap alkotja a kezünket Finja, the Flying Star mellett, nyugodtan tartsuk meg őt is. Forbidden Healingen is érdemes lehet elgondolkozni Warrior ellen, ha a többi lapunk lekeverés előtt okénak tűnik.

 

"De jó haver, azt 60% hogy nem vagy legend, kamu!"

Jogos felvetés, de hasonlóan egyszerű a válasz: Képtelen vagyok egyfeszt ugyanazzal a paklival játszani, a casual meg a wild mód pedig nem a szívem csücske. Szóval néha előveszem a "Reno-Maly-N'Zoth" huntert, meg a többi csodát, amikben benne van 1-2 rank elbukása :D A motivációm a "Play against Shaman" módba való belépésre pedig, hogy úgy mondjam minimális.

 

A mörgölömörgölö legyen veletek!

Ez egy kiváló pakli!

9

Zsee profilképe

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

Létrehozott paklik: 19

365 napon belül: 0

Átlagos értékelés: 15.16 (Hihetetlen)

Leggyakoribb kaszt: Paladin

Paladin lapok

Név Mana Támadás Élet
Whispers of the Old Gods kiegészítőForbidden Healing x1 0
Legacy szettEquality x2 2
Legacy szettAldor Peacekeeper x2 3 3 3
Legacy szettConsecration x2 3
one Night in Karazhan kaland módIvory Knight x2 4 4 4
Legacy szettTruesilver Champion x2 4 4 2
Blackrock Mountain kaland módSolemn Vigil x2 5
Whispers of the Old Gods kiegészítőRagnaros, Lightlord x1 8 8 8
Legacy szettTirion Fordring x1 8 8 8
League of Explorers kaland módAnyfin Can Happen x2 10

Semleges lapok

Név Mana Támadás Élet
Legacy szettBluegill Warrior x2 2 2 1
Legacy szettDoomsayer x2 2 0 7
Legacy szettLoot Hoarder x1 2 2 1
Legacy szettWild Pyromancer x1 2 3 2
Legacy szettAcolyte of Pain x2 3 1 4
Legacy szettMurloc Warleader x2 3 3 3
one Night in Karazhan kaland módBarnes x1 5 3 4
Mean Streets of Gadgetzan kiegészítőFinja, the Flying Star x1 5 2 4
Legacy szettRagnaros the Firelord x1 8 8 8

Még több Paladin pakli

#1

2017.04.07 02:01

Zsee profilképe

Zsee (Golden Rare) - Közösségépítő

BattleTag: Zsee#2763

Tapasztalt játékos

MSoG-érában ez volt a kedvenc paklim (na meg persze a Reno-Malygos-N'Zoth hunterem, a paklijaim között megtaláljátok "Rexxar a Mixer néven :D), rankeden végül 171 meccs alatt ezt az eredményt produkálta:

Druid 15-11, Hunter 3-3, Mage 11-6, Paladin 2-1, Priest 12-4, Rogue 8-4, Shaman 21-17, Warlock 11-6,  Warrior 16-20, TOTAL 99-72

Szerkesztve: 2017.04.07 02:02

Ha bejelentkezel, vagy regisztrálsz, akkor válasz írására, privát üzenetek küldésére és sok másra is lehetőséged lesz, illetve a captchát sem kell kitöltened!

Új vendég hozzászólás